петък, 17 септември 2010 г.

КАЙЛИ МИНОУГ ЗАВРЪЩАНЕТО НА АВСТРАЛИЙСКАТА АФРОДИТА

   
***    
     
 След като пребори рака и преживя раздялата с красавеца Оливие Мартинес, 42-годишното миньонче отново събра погледите на света към себе си – със секси нов албум и младо гадже от Испания
 Кайли Миноуг никога няма да забрави онзи 17 май преди пет години, когато новината, че е болна от рак на гърдата, обикаля мълниеносно света. Истински кошмарен обаче за нея е предният ден, когато с брат си Брендън и тогавашния си приятел Оливие Мартинес сядат в едно кафене. „Наблюдавах хората край себе си и си мислех колко нормални изглеждат всички те, бързайки към всекидневните си задачи – спомня си днес 42-годишната австралийка. – Казах си: „Сега те не знаят, но утре вече всичко ще е различно.”
Целият живот на австралийката минава пред камерите на папараците, но никога по-рано тя не се е чувствала толкова уязвима, както в деня на „страшното признание”. Домът на родителите є в Мелбърн е обграден от фоторепортери още от сутринта, а големите вестници излизат с гръмки заглавия като „Битката на Кайли с рака започна!”, „Драмата на Миноуг”, „В плен на болестта...”
Странно е, че оттогава са минали само 5 години, а съби-тията в живота на най-популярната австралийска певица са толкова много, че медиите нарекоха тази вихрушка около нея „ефекта Кайли”. Днес тя вече е здрава (винаги събира ръце в знак на благодарност към Бога, когато казва това), с ново гадже в лицето на испанския модел Андрес Веленкосо Сегура, с два албума, излезли междувременно („Х” от 2008 и новия „Aphrodite”), с детска книжка – The Showgirl Princess, и един куп започнати проекти. Кайли не крие, че иска да изживее всичко, което по-рано е отлагала или се е страхувала да направи. „Ще ми се да се снимам в някой хубав филм и да продължа образованието си в университет – споделя тя. – Бих записала фотография или история на изкуството. Най-голямата ми мечта е да имам учител, който винаги да е до мен и да ме обучава, както във филмите за Римската империя.” Майчинството обаче е на преден план в този натоварен график. „Страшно много ми се иска да имам дете, но се стра-хувам, че химиотерапията ще възпрепятства това мое желание”, откровена е австралийката и допълва, че ако няма свои наследници, ще се посвети изцяло на децата на брат си Брендън и сестра си Дани, която в момента е бременна.
За момента обаче Кайли е доволна да бъде най-сетне с правилния човек (или така поне изглежда). Веленкосо е с 10 години по-млад от нея, но проявява зрялост, която я кара да се чувства в сигурни ръце. Неотдавна злите езици подшушнаха, че двамата са пред раздяла поради желанието на Андрес да създаде стабилно семейство и отказа на Кайли да се откаже от честите пътувания в чужбина, с които е свързана кариерата є. „Пълни глупости! – засмива се тя, пресичайки злостните слухове. – Добре че отдавна претръпнах да не се връзвам на нещата, които пресата пише за мен. Андрес няма никакъв проблем с моите пътувания, защото той самият обича да е напът. Освен това е много общителен и веднага се превръща в любимец на хората, където и да отидем. От екипа ми са влюбени в него!”
Миньончето разкрива, че именно той е човекът, който є дал кураж да приеме тялото си след химиотерапията. „Странно, но след всички ужаси, които преживях, разбрах, че моята сила е в изпълненията на живо – разкрива Миноуг. – Сега съм по-освободена и публиката го усеща”.
В новия албум „Aphrodite” тази тенденция е очевидна – Кайли има амбицията точно с него да постигне така жадуваната и изплъзваща є се популярност в Америка. „Избрах това заглавие, защото Афродита е богинята на любовта, а любовта е състояние на еуфория – обяснява тя. – Искам песните ми да зареждат хората само с добри емоции.”
Едва излязла от черната спирала, крехката австралийка е вече готова щедро да раздава от сякаш неизчерпаемата си положителна енергия. В това трябва да се крие разковничето на прочутия „Кайли ефект”...
 Откровения
  • „Не се опитвам да бъда сексбомба – аз просто съм!”
  • „В мен живее една ексхибиционистка.”
  • „Сексът е най-естественото нещо на света. Когато имам връзка, го практикувам много често. Лошото е, че се отегчавам бързо.”
  • „Най-голямото ми постижение е това, че успях да оцелея.”
  • „Хората ме възприемат само като певица, а аз бих искала да ме оценят и като добра актриса.”
  • „Флиртаджийка съм по душа, но не влагам в това порочни намерения. По-скоро приличам на дружелюбно пале.”
  • „Гей иконите обикновено са преживели някаква трагедия в живота си, но аз се разминах само с няколко трагични фризури и костюми”
  • „Най-странно звучащата дума е „вагина”.
 Знаете ли, че...
  • На един аборигенски диалект „кайли” означава бумеранг. Не случайно журналистите обичат да сравняват кариерата на Кайли с бумеранг – след по-слаби периоди настъпват времена на триумф!
  • Въпреки че е родена в Мелбърн, тя е от Уелс по майчина линия.
  • В анкета на една авиокомпания на въпроса до коя известна личност биха искали да пътуват запитваните най-често посочвали името на Кайли.
  • В Китай тя е позната като Кайли Минуо.
  • Един от камионите от турнето на Кайли през 2005 бил пълен само с пера за сценичните є костюми.
  • Тя е голяма почитателка на шоколада и особено на великденските шоколадови яйца.
  • Когато е тъжна, си дава кураж с песента: „ Oh, Kylie, Kylie, you're so smiley !” ( О, Кайли, Кайли, ти си толкова усмихната !).
     
   
     
Кайли: Бракът не е за мен!
В откровено интервю за The Sunday Times Magazine австралийското миньонче говори за ужасния си сблъсък с рака, за предизвикателствата на възрастта и за испанската си тръпка
Човек никога не би казал, че си на 42. На какво се дължи превъзходният ти външен вид?
– Признайте, че искате да ме попитате дали не съм се подложила на пластична операция!
И отговорът е...
– Не, разбира се! Вижте, че имам бръчки около очите и устата. Освен това все още мога да се усмихвам, което нямаше да е възможно, ако си бях била ботокс.
Но преди време си го правила...
– Да, веднъж, за да разбера какво е. Сега знам, че това не е за мен. Искам да остарея нормално. Поддържам кожата си само с хидратиращ крем за 3 лири. Ако козметичните продукти ни карат да се чувстваме по-самоуверени, защо да не ги използваме? Моето лице например премина през ужасни промени.
Навярно имаш предвид периода след химиотерапията.
– Да, тогава качих много килограми и подпухнах. С периферното си зрение можех да видя бузите си. Избягвах да излизам сред хора, но все пак съм се виждала на снимки – сякаш не бях аз!
Защо след целия преживян стрес побърза да се върнеш на сцената с турнето Showgirl: the Homecoming Tour?
– Сега не се чудя толкова защо се върнах, а как имах сили. След химиотерапия си още страшно изтощен. Всички ми казваха да избягвам стреса, а едно турне е преди всичко стрес. Мисля, че се реших на тази стъпка, защото в мен все още живееше нуждата да се доказвам. Исках да оборя всички онези гласове, които чувах още в началото на кариерата си: „Тя няма да успее! Ще се провали!” Хубаво е, че вече съм много по-спокойна и необходимостта от одобрение като че ли отпадна.
Новият ти албум „Aphrodite” звучи еуфорично...
– (Усмихва се.) Еуфорията дойде, когато Стюарт Прайс ( изпълнителният продуцент, който е работил и с Мадона върху диска є „Confessions on a Dance Floor” – бел. ред. ) се присъедини към екипа. С него бях страшно спокойна. Дори не се отделях в отделна кабинка за записите. Стюарт извади най-доброто от мен в студиото. Каза ми: „Това трябва да е 100% искрен албум. Хората искат да чуят нещата, които преди това си спестявала.”
Но старата Кайли все още е тук – жизнена и по-секси от всякога. Цяла Англия беше в краката ти, когато се появиха твои снимки от видеото към песента All the Lovers, където си по къси панталонки.
– (Смее се.) Никога не съм си мислела, че ще облека нещо подобно. Всъщност замисълът беше съвсем друг – трябваше да съм с дълга бяла рокля. Когато се появих за снимките обаче, режисьорът каза: „Като си мисля за теб, си представям много къси и секси панталонки. Махай роклята!”
Не се ли притесняваше от същите онези гласове, които биха те укорили, че такова облекло не подхожда на възрастта ти?
– Преди сигурно щях да се впрегна, но сега си казах: „Хей, може би наистина ще дойде време, когато няма да ми отива, но на този етап все още мога да сложа късите панталонки и да се чувствам комфортно!” Вярно е, че тялото ми вече не е същото и с времето едва ли ще става по-добро.
Защо? Все още фигурата ти е перфектна!
– Забелязвам, че качвам килограмите много по-лесно отпреди. Освен това още съм на лекарства, а техните странични ефекти са неизбежни. Все пак когато много се размрънквам, си казвам, че точно тези лекарства са причината да съм тук. Такава беше позицията ми и когато косата ми опада след химиотерапията. Казах си: „Значи действа и на лошите клетки!” Вероятно става дума за някаква самозащитна реакция.
Позитивизмът ти пролича и след раздялата с Оливие Мартинес – ти не каза нито една лоша дума за него.
– Аз съм фаталистка. Вярвам, че една връзка има точно определено време и когато то изтече, нищо не може да бъде направено. Благодарна съм за хубавите мигове, които съм изживяла, и продължавам напред.
Как се запозна със сегашния си приятел испанския модел Андрес Веленкосо?
– На купон по случай рождения ден на Дита Фон Тийз през 2008. Веднага усетих привличане. С Андрес имаме много общи неща – и двамата обичаме да танцуваме вкъщи, ценители сме на добрата кухня и имаме сходно чувство за хумор.
Не е ли трудно да се поддържат близки отношения отдалеч?
– При някои двойки това е голям проблем, но при нас проработи. И двамата обичаме да пътуваме, а и се стараем да не допускаме прекалено дълги паузи между вижданията ни.
Планирате ли сватба?
– Не. Бракът не е за мен. Иначе винаги съм си мечтала за семейство и деца, но не знам дали това ще ми се случи. Иронията е, че сестра ми Дани никога не е искала кой знае колко да стане майка, но ето че сега е бременна. Радвам се така, сякаш аз съм бременна! Вече усетих първия ритник на бебето, когато сложих ръката си на корема є.
На каква житейска спирка си в момента?
– Не крия, че съм склонна да се тревожа. Но след всичко, което ми се случи дотук, се опит-вам да оценявам хубавите мигове и да не се оплаквам от лошите, защото колоритът на живота е изтъкан именно от тях. Ако човек съумее да събере цяла редичка с красиви мигове, значи е голям късметлия

МУЗИКАЛНАТА ТЕРАПИЯ НА ТОНИ БРАКСТЪН


   
***    
     

След 5-годишно затишие R&B дивата се завръща с нов, 6-и поред албум. Вдъхновен от тежките й лични драми, но създаден напук на тях
 
Съдбата определено има доста мрачно чувство за хумор. И се погрижи Тони Бракстън да опознае отлично значението на израза „разбито сърце”, около който се върти текстът на мегахита є Un-Break My Heart . И то не само в преносния, но и в буквалния му смисъл. Първото я сполетя миналия ноември, когато се раздели със съпруга си – музиканта Кери Люис, след 8 години брак. Причина за второто е диагнозата микроваскуларна ангина ( болестта е свързана с блокиране на част от притока на кръв към сърцето – бел. ред. ), която лекарите є поставиха през април 2008.
Случва се малко преди изтичането на договорa на певицата с казиното Sunset Strip's Flamingo в Лас Вегас, където в продължение на 2 години тя забавлява гостите с музикалното си шоу Revealed . Една вечер, малко преди да се отправи натам, Тони започва да чувства остра болка в гърдите и не може да си поеме въздух. Мъжът є моментално я откарва в най-близката болница.
„Беше много страшно – спомня си певицата. – Бях на легло 2 седмици и едва успявах да говоря. Първата диагноза, която ми поставиха, беше с някакво дълго име, което не мога да си спомня. Попитах какво е лечението, отговориха ми, че трябва да ми присадят сърце. Направо се побърках. 2 дни по-късно ми казаха, че са ми поставили погрешна диагноза и в действителност съм получила лек инфаркт. Спомням си, че си помислих: „Това ми харесва повече.”
Болестта на Тони е поредният пирон в ковчега на личното є щастие. Година и половина по-рано тя разбира, че малкият є син Дийзъл Кай, тогава на 5, страда от аутизъм. „Още когато беше съвсем малък, усетих, че нещо не е наред – споделя певицата. – Развиваше се по различен начин и почти не говореше. Когато разбрах причината, започнах да обвинявам себе си. Мислех, че съм сбъркала някъде, че съм направила нещо не както трябва.”
Вечерта, след като узнава диагнозата на сина си, Тони трябва да пее в казиното Sunset Strip's Flamingo. По средата на едно от парчетата избухва в сълзи и разказва на публиката какво є се е случило. След като отминава първоначалния шок обаче, решава да престане да се самосъжалява. И вместо да се пита: „Защо се случва на мен?”, да се стегне и да посрещне предизвикателството на съдбата по най-добрия начин, на който е способна.
Същата е философията на Тони и след като научава за собствената си болест. Възстановяването є – не само физическото, но и емоционалното, започва с участие в танцувалното шоу Dancing With The Stars само 2 месеца след излизането є от болницата. Но началото на истинската є терапия е сложено през октомври 2008. Тогава Бракстън прекратява дългогодишния си договор със звукозаписното студио Arista, подписва нов с Atlantic Records и започва работа по дългоочаквания си 6-и албум.
Той се появи на музикалния пазар в началото на май, носи доста удачното заглавие „Pulse” и по думите на певицата е нещо като изповед за всичко, през което тя премина през последните години. Признава, че работата по албума е била тежка и дори болезнена в емоционално отношение. Но именно тя є е помогнала да се изправи очи в очи с драмите си, да ги преживее още стотици пъти в ума си и да ги приеме.
„Музиката наистина лекува – казва Тони. – Този албум ми помогна да разбера, че е по-добре сама да разкажа историята си, отколкото да оставя някой друг да го направи. Нещата, които преживях, промениха изцяло живота ми. Но каквото и да се случи занапред, вече знам къде да търся спасението.”

 Накратко
  • Родена е на 7 октомври 1968 в Севърн, щата Мериленд.
  • Второто є име е Мишел.
  • Висока е 157 см.
  • Има 4 по-малки сестри – Трейси, Тоуанда, Теймър и Трина.
  • Преди да се захване с музика, за кратко е била преподавател в неделно училище.
  • Има 6 награди Грами, а албумите є са продадени в повече от 40 млн. копия.
  • Обожава мексиканска храна, сладолед, палачинки и майонеза.
  • Признава, че си пада по актьора Тейлър Лотнър, който изпълнява ролята на върколака Джейкъб в поредицата Здрач .
  • Колекционира кутии от дизайнерски обувки.
  • Миналия ноември се раздели със съпруга си – музиканта Кери Люис, за когото се омъжи на 21 април 2001. Той е баща на двамата є синове, 8-годишния Деним Коул и 7-годишния Дийзъл Кай.
     
   
     
Тони: Не съжалявам за нищо
Това и други откровения на певицата:
От излизането на предишния ти албум „Libra” минаха 5 години. Към какво се стремеше в музикално отношение при работата по новия „Pulse”?
– Определено исках да има повече танцувални парчета. И в същото време държах да не изневерявам на стила си, но да съм в крак със съвременните тенденции в музиката. Тя непрестанно се променя и за мен като изпълнител е важно също да се променям. Честно казано, когато започнах записите по албума, ми се струваше доста голямо предизвикателство да осъществя намеренията си, но впоследствие се оказа много по-лесно, отколкото си мислех. Много съм горда с този албум. Музиката ми даде сили да се справя с трудностите, които преживях през последните години.
Не криеш, че точно тези трудности са били най-голямото ти вдъхновение по време на работата по албума.
– Така е. Това е най-съкровеният ми албум до момента. Всяка песен е нещо като разказ за живота ми такъв, какъвто е сега. Когато през 1995 записвах Un-break My Heart , бях много млада и въпреки че знаех какво е да ти разбият сърцето, не изживявах истински песента, докато я изпълнявах. Сега е съвсем различно. Когато я пея, тя наистина идва от сърцето ми.
А как е сърцето ти в момента в буквалния смисъл?
– Много по-добре, отколкото преди 2 години. Ако трябва да бъда максимално честна, тогава нещата бяха наистина доста сериозни. Но сега мога да водя съвсем нормален живот и да правя каквото искам, стига да си вземам редовно лекарствата. Голямото предизвикателство ще бъде предстоящото ми турне. Нямам проблем да се справя с двучасов концерт, но ако искам да мога да го правя почти всеки ден в продължение на няколко месеца, трябва да подготвя тялото си. Тренирам много – налага се да го правя, независимо дали имам настроение за това. Но тялото ми ми дава сигнали, когато се нуждае от почивка. Всичко е окей. Чувствам се добре.
Миналата есен се раздели със съпруга си Кери Люис. Какви са отношенията ви?
– Приятелски, няма никакви драми. Макар че сме разделени, се опитваме да продължим да отглеждаме децата си заедно. Дори все още не сме говорили за развод. Ще видим как ще се развият нещата. Не искам да се събираме отново, но засега не искам и да предприемам по-сериозни стъпки от раздяла. Мисля преди всичко за момчетата. Те имат нужда баща им да е край тях, а Кери винаги им е отделял много внимание. Не искам това да се променя.
В началото на кариерата ти се носеха слухове, че си лесбийка, които ти отрече...
– Не съм забравила!
Сега, след като вече си преживяла няколко разочарования, свързани с мъжете, можеш да си промениш мнението.
– ( Смее се. ) Всъщност обожавам Елън Дъдженърис ( популярната американска тв водеща и гей активистка – бел. ред. ) и всички около мен го знаят. Тя ме кара да се смея, едновременно е женствена и мъжкарана. Много харесвам също и Салма Хайек.
Светът на шоубизнеса сега е доста по-различен, отколкото в началото на кариерата ти. Какво е отношението ти към клюкарските издания и папараците?
– Те никога не са се интересували от мен. Томи Мотола ( бившият шеф на музикалната компания Sony – бел. ред. ) веднъж ми каза: „Тони, ти си като бяло платно. Около теб няма никакви скандали.” Много съм доволна, че е така. Никой не се крие в храстите край дома ми, дебнейки да ме снима. Около мен просто няма с какво да се спекулира.
А какво мислиш за музикалните суперзвезди от новото поколение като Риана и Лейди ГаГа?
– Обожавам и двете, те са любимите ми млади певици. Риана пее страхотно и има уникален глас – няма как да го сбъркаш. Много харесвам също стила и имиджа є. Жалко само, че това, което я направи наистина голяма звезда, беше драмата с Крис Браун. За съжаление понякога лошите неща могат да ти донесат по-голяма слава от всичко, което си постигнал преди да се случат. Колкото до ГаГа, тя просто е родена звезда. Запознах се с нея много преди да стане популярна и беше същата, каквато е сега. Бяхме на някакво парти в една боулинг зала и ГаГа се появи, натъкмена с кожено яке в стил 80-те, ярко трико, чорапи с жартиери и обувки на супер висок ток. Навън беше страшен студ, но на нея не є пукаше. Искаше просто да бъде себе си, да бъде неотразима. Нещото, което ценя най-много у ГаГа още от първата ни среща, е именно това, че не се страхува да бъде себе си. Не позволява на никого да я вкарва в рамки, както се случва с много хора в шоубизнеса.
Теб опитвали ли са да те вкарват в рамки?
– О, да! И негодуванието ми от това винаги си проличаваше в музиката ми.
Но новият ти албум е отражение на истинската ти същност, нали?
– Така мисля. Но въпреки всичко не бих променила нито един от предишните си албуми. Всеки от тях е бил стъпка към моето израстване като изпълнител и като човек.
Обръщайки се назад, има ли нещо, за което съжаляваш?
– Иска ми се в някои ситуации да бях постъпила по различен начин, но не съжалявам за нищо. Кариерата ми имаше върхове и спадове, но се научих да се справям и с двете. Макар че преживях много трудности, съм доволна от живота си. А най-много се гордея с това, че успявам да намеря баланса между кариерата и личния си живот.
Колко дълго ще останеш на сцената?
– Представям си как на 80 години все още се занимавам с музика. Как продължавам да пея, продължавам да танцувам и продължавам да изглеждам секси.

ОЛИВИЯ УАЙЛД ПРИНЦЕСА НА МАЛКИЯ ЕКРАН

   
***    
     

Разбирайте го буквално. Красивата актриса в ролята на Номер 13 в хитовия сериал „Д-р Хаус” е омъжена за италиански принц от 7 години. Но не живее нито като аристократка, нито пък като звезда
 
Един следобед през есента на 2008 в разгара на снимките на 5-я сезон на сериала Д-р Хаус телефонът на Оливия Уайлд започва да звъни. Отсреща е самият новоизбран президент на САЩ Барак Обама, който є се обажда да є благодари за заслугите є по време на кампанията му. Разговорът е кратък и сърдечен. А когато приключва, Оливия започва да подскача от радост и да крещи като обезумяла. Впоследствие се оказва, че от вълнение не е успяла да затвори телефона, Обама е чул възторжения є изблик и страшно се развеселил. А това дава повод на колегите є от Д-р Хаус , чийто 6-и сезон в момента върви по Нова телевизия, да я подкачат дни наред. И то не за първи път.
Когато през лятото на 2009 Меган Фокс заявява в интервю, че Оливия е толкова секси, че я кара да иска да удуши вол с голи ръце, мъжката част от екипа на сериала е видимо екзалтирана. „В деня, след като излезе статията, върху огледалото в караваната ми се появи рисунка на вол, направена от един от сценаристите – разказва 26-годишната актриса. – Надписът върху нея гласеше: „Спаси се, спаси ме! Моля те, Оливия, свали се с Меган!”
Не че милиони мъже по света не мислят като Фокс. Откакто през 2004 си разменяше страстни целувки с Миша Бартън в сериала Кварталът на богатите , Оливия неизменно присъства във всевъзможни класации за сексапил. Миналата година дори оглави международната на списание Maxim, a само преди броени дни природозащитната организация ПЕТА я провъзгласи за най-секси вегетарианка в света. Но Оливия твърди, че изобщо не мисли за себе си като за обект на мъжките фантазии. Тя се възприема като омъжена жена, каквато е от 7 години. Не крие, че стотици пъти са я съветвали да не разяснява семейното си положение без нужда. „Казваха ми, че това ще попречи на кариерата ми – признава Оливия. – Защото не съм омъжена нито за кинозвезда, нито пък за рок звезда.”
Съпругът є Тао Русполи е режисьор на документални филми и фотограф, когото Уайлд среща малко след пристигането си в Ел Ей в края на 2002, когато все още е световнонеизвестна. Женят се 6 месеца по-късно в пригоден за живеене училищен автобус, който остава техен дом през следващите 2 години. Доста нетипично жилище за принц и принцеса, каквито са всъщност. Бащата на Тао е прочутият италиански благородник и бонвиван Дадо Располи, вдъхновил Федерико Фелини да създаде Сладък живот .
„Той е бил близък със Салвадор Дали, Брандо, музикантите от „Ролинг Стоунс” и кой ли още не – казва Оливия по адрес на покойния си свекър. – Вкъщи имаме снимки, на които къпе Брижит Бардо. Когато Тао идва да ме вземе от работа, хората, които не го познават, очакват да се появи с лимузина и в костюм. И щом пристигне по джинси и джапанки със стария си форд, реакцията винаги е една и съща – „Той е принц?!”
Вместо в някое грамадно имение в Холивуд, Оливия и Тао живеят в апартамент в спокойния лосанджелиски район „Венис Бийч”. А тя категорично отказва да се възприема като звезда, макар напоследък да има сериозни основания за това. Успехът и популярността, получени покрай Д-р Хаус , догодина ще нараснат в пъти. Тогава по екраните ще се завъртят 3 суперпродукции с нейно участие – TRON: Legacy с Джеф Бриджис и Майкъл Шийн, Butter с Хю Джакман и Дженифър Гарнър и Cowboys&Aliens с Харисън Форд и Даниъл Крейг.
„Далеч съм от мисълта да негодувам срещу популярността си – казва Оливия. – Но тя е нещо, което определено не съм очаквала. Не съм си и помисляла, че толкова често ще се появявам на червения килим. Затова се наложи да си изработя специална тактика за позирането пред фотографите – усмихвам се така, сякаш някой току-що ме е ударил в корема. Звучи нелепо, но работи. Бам! Усмивка! Бам! Усмивка!”
Хитро. И напълно в неин стил.
 Просто факти
  • Родена е на 10 март 1984 в Ню Йорк, но израства във Вашингтон.
  • Истинската є фамилия е Кокбърн. Уайлд е заимстванa от любимия є писател Оскар Уайлд.
  • Висока е 171 см.
  • Родителите є Андрю и Лесли Кокбърн са сред най-популярните разследващи журналисти в САЩ.
  • Естественият цвят на косата є е рус.
  • Има 2 кучета – Пако и Лола.
  • Занимава се активно с благотворителност.
  • Вегетарианка е.
  • Филмовите є идоли са Мерил Стрийп, Робин Райт Пен, Сигърни Уивър, Франсис Макдорманд и Катрин Кийнър.
     
   
     
Оливия: Най-секси в света? Тотално се изненадах
За „Д-р Хаус” и Хю Лори, за целите и съпруга си актрисата разказва пред списанията Complex и Women's Health, MTV 
Снимаш се в Д-р Хаус от близо 4 години. Спомняш ли си как се чувстваше в първия си работен ден?
– Бях ужасена! Цялата треперех при мисълта, че ще работя с Хю Лори и бях убедена, че ще прецакам общите ни сцени. Но се оказа, че не е имало за какво да се притеснявам. Той веднага ме предразположи и ме накара да се чувствам много по-спокойна. Има невероятно чувство за хумор и не спираше да ме окуражава, когато бях на път да оплескам нещата. Не знам колко пъти се съгласи да повторим сцените, в които чувствах, че не съм се справила добре. Просто казваше: „Дръж се, ще го направим отново. Знам, че всички искат да приключим по-бързо, но ако имаш нужда от повече време, ще ти го дадем.” Да работиш с такъв човек е просто безценно.
Какво научи покрай работата си с Хю?
– О, Боже, откъде да започна?! Хю ме научи да поемем рискове в професията и да не се страхувам да следвам желанията си, но да не спирам да се забавлявам, докато го правя. Той ми показа какво означава да бъдеш абсолютен професионалист. На снимачната площадка задава тон, който всички други следват. По време на работа няма никакви драматични ситуации, защото всички ценят времето и таланта на останалите. Това е заслуга предимно на Хю. От него научих също по какъв начин да съществувам в шоубизнеса. Той не позволява похвалите и обожанието да му замаят главата, а се отнася към тях със страхотна самоирония, защото знае, че всичко в този бизнес е временно и крехко. Много е земен, много.
Допада ли ти твоята героиня Номер 13?
– Иска ли питане?! Тя е умна, забавна, интересна, тайнствена и абсолютно непринудена. Освен това е много корава. Намирам я страхотна.
А как гледаш на противоречивите реакции, които нейната бисексуалност предизвиква сред почитателите на сериала?
– Доволна съм, че е така. Фактът, че Номер 13 успява да развълнува зрителите дотолкова, че да влязат в някой форум и да споделят колко я мразят, страшно ме радва. Това означава, че тя не им е безразлична. Бих се натъжила, ако зрителите си изключват телевизора по средата на някой епизод, защото са се отегчили. Но това, че реагират по един или друг начин, е показател за успеха на сериала. За мен е чест, че продуцентите и сценаристите ми се доверят достатъчно, че да ми позволят да играя толкова противоречива роля. И мисля, че е крайно време зрителите да започнат да свикват с персонажи като Номер 13. Независимо дали става дума за сексуалност или за нещо друго. Смятам, че едно от основните задължения на телевизията е да отразява реалността.
Неведнъж си казвала, че си мечтала да станеш актриса още от съвсем малка. Но имало ли е момент, в който ти се е искало да зарежеш професията?
– Без подкрепата на семейството ми не мисля, че бих мог-ла да постигна увереността, необходима ми, за да оцелея в този бизнес. Ясно си спомням как когато бях на 10, майка ми седна до мен и ми каза, че много хора ще се опитат да ме откажат от актьорството и аз трябва да им покажа, че грешат. Никога не забравих тези нейни думи. Подкрепата на мама и на другите ми близки ми помогна да стигна там, където съм днес.
Сред близките, за които говориш, е и съпругът ти Тао, нали?
– Да. Имам късмета да съм омъжена за най-позитивния човек в света. Съпругът ми е бил свидетел на най-ужасните ми моменти, в които съм била изпълнена със самосъжаление и съмнения, и винаги е успявал да ме измъкне от тях и да ми припомни каква късметлийка съм да се занимавам с това, което обичам. Тао ме подкрепя безрезервно каквото и да реша. Ако му кажа: „Миличък, мисля да се захвана с невробиология през свободното си време.” ще отговори: „Чудесно! Ще бъдеш страхотна в това.”
Каква беше реакцията на Тао, когато миналата година списание Maxim те провъзгласи за най-сексапилната жена в света?
– За мен самата беше много странно да получа титла, към която никога не съм се стремяла. Не е като да съм се явила на някакъв организиран от списанието международен конкурс и да съм се поразкършила малко в някакъв оскъден бански. Тази титла беше тотална изненада за мен и ще излъжа, ако кажа, че не съм се почувствала поласкана и благодарна. Съпругът ми беше изключително горд, когато разбра. Точната му реакция беше, цитирам: „Е, много ясно.”
Успешният брак е изключителна рядкост в шоубизнеса. Къде се крие ключът към вашия?
– С Тао сме женени от 7 години, което в Холивуд е равносилно на златна сватба. Щастлива съм, че съм омъжена за много търпелив и уверен в себе си мъж, който не се притеснява нито от успеха на съпругата си, нито от склонността є в 2 ч през нощта да предложи двамата да сготвят паста или да си спретнат шоколадово парти. Неотдавна Тао ме накара да му изброя 100-те неща, които искам да направя, преди да умра, и това ми припомни за пореден път точно защо се влюбихме един в друг. Просто още в началото на запознанството ни осъзнахме, че повече от половината от целите и мечтите ни съвпадат.
Какви са дългосрочните ти цели?
– Искам след 50 години да имам къща на някое езеро, а многобройните ми внучета да яздят миниатюрни кончета около моята градина с органични зеленчуци, докато аз си мисля за нещата, които съм направила през изминалата година – страхотните филми и бродуейската постановка, в които съм участвала, готварската книга, която съм публикувала, и екзотичното пътешествие със съпруга ми, който все още е най-добрият ми приятел.
 Признания
  • Макар че съм естествена блондинка, винаги съм се чувствала брюнетка. Докато бях руса, хората искрено се шокираха, че не съм тъпа.
  • Рейтингът на Д-р Хаус не спира да ме изумява. Всеки път си казвам: „Няма начин! Как е въз-0можно 20 млн. американци да гледат телевизия по едно и също време?!”
  • Установила съм, че най-добрата рокля за червения килим е тази, с която можеш да пишкаш. На една от церемониите по връчването на наградите Еми ми се наложи да отида до тоалетна и не успях да си вдигна роклята. Накрая просто я съблякох.
  • Когато бях на 13, се мислех за голяма бунтарка и си направих татуировка в долната част на гърба – дракон, издишващ огън във формата на акула. Но не успях да произведа желания ефект. Когато майка ми я видя, каза: „Ако реша да си правя татуировка, ще си избера нещо друго.” Направо ме смая.
  • Още като съвсем малка разбрах, че имам 2 варианта за бъдещето си – или да отида в лудница, или да стана актриса.

ПРЕОБРАЗЕНАТА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС




   
***    
     

След близо 2-годишен отпуск по майчинство тя се завърна на големия екран с ролята на Зоуи в романтичната комедия „План Б”. В момента подготвя 7-и албум, нов аромат и кой знае още какво
 
Да си го кажем направо – Дженифър Лопес никога не е блестяла с кой знае какви постижения в киното. Но за звезда от нейния вид не е и нужно. Защото тя има предостатъчно други неща, с които да блести. Изобщо не се смущава да признае, че още с влизането си в шоубизнеса преди близо 20 години се е постарала да се възползва максимално от всяка възможност, за да увеличи славата си.
Къде с по-голям, къде с по-малък успех Дженифър нагазва във всички сфери на шоубизнеса, превръщайки името си в нещо като търговска марка, популярна дори в най-затънтените кътчета на планетата. „Винаги съм знаела какво искам – откровеничи 41-годишната Лопес. – Когато започнах да се занимавам с актьорство и музика, най-голямото ми желание беше да покажа най-доброто, на което съм способна. И за известно време това беше основната ми движеща сила. Но в един момент почувствах, че не ми е достатъчно.”
Равносметката є до момента е впечатляваща – 30 роли във филмови и тв продукции, 6 студийни албума, продадени в повече от 25 млн. копия, 2 модни линии и 11 (!) аромата, продуцентска компания и кубински ресторант. И докато империята „Лопес” укрепва позициите си, нейната владетелка не оставя светските хроникьори и папараците да скучаят нито за миг. Любовният є живот може да накара дори най-находчивите сценаристи на сапунени опери да позеленеят от завист. Само за някакви си 5-6 години Дженифър успява да запише в биографията си 2 брака, всеки от които със световнонеизвестен хубавец, и 2 наситени със скандали и пикантерии връзки – първо с Пи Диди, после с Бен Афлек.
От днешна гледна точка всичко това звучи като история от предишен живот. Та кой можеше да предположи, че Дженифър доброволно ще замени дори за малко светлините на прожекторите с отговорностите си на съпруга и майка. Когато през юни 2004, само няколко месеца след раздялата си с Афлек, тя се омъжва за певеца Марк Антъни, никой не вярва, че двамата ще успеят да се изтърпят дълго. Но това не само че се случва, а на 22 февруари 2008 семейството им се увеличава с близнаците Еми и Макс.
За тях Лопес казва, че от суперзвезда са я превърнали в нормален човек. Доказателството е почти 2-годишният отпуск, който Дженифър си взе след раждането им, за да може да им се посвети изцяло. Краят му идва през есента на 2009, когато тя се завръща на снимачната площадка с ролята на Зоуи в романтичната комедия План Б . Сюжетът на филма, който вече се върти по родните екрани, не е кой знае колко далеч от собствения є живот. Още в първите минути героинята є се подлага на изкуствено осеменяване, забременява с близнаци и почти през цялото време разхожда огромен корем ( повече за филма – на стр. 16-17 ).
Веднага след края на снимките на План Б Дженифър започва работа по 7-я си албум. Той ще носи името „Love” и вероятно ще се появи на музикалния пазар в края на лятото. През есента пък се очаква да бъде готов 12-ят є аромат Love And Glamour.
„Не ми беше никак лесно да се откъсна от децата и да започна отново да работя – споделя Лопес. – Те вече са на възраст, в която разбират много добре какво се случва, и щом ме видят в елегантна рокля пред огледалото, започват да ме умоляват: „Не, мамо, не. Не отивай.” В такива моменти ми е много трудно, защото обичам близнаците повече от всичко на света. Но ще измисля как най-добре да съчетавам майчинството и кариерата си.”
В последното едва ли някой се съмнява. Дженифър може и да доказа, че е способна да излезе за известно време от машината за слава, но надали е склонна скоро да я загърби окончателно. Не и тя!
 Сухи факти
  • Родена е на 24 юли 1969 в Бронкс, Ню Йорк.
  • Второто є име е Лин.
  • Висока е 170 см.
  • Баща є Дейвид е компютърен специалист, а майка є Гуадалупе – учителка.
  • Има 2 сестри – Линда и Лесли.
  • Преди да се омъжи за Марк Антъни, има други 2 брака – със сервитьора Охани Ноа (от февруари 1997 до януари 1998) и с танцьора Крис Джъд (от септември 2001 до януари 2003).
  • Била е танцьорка в трупата на Джанет Джексън.
  • Макар че родителите є са пуерториканци, знае съвсем малко испански.
  • Не пие алкохол.
  • Собственик е на кубинския ресторант „Madre's” в Пасадена, Калифорния, и на продуцентска компания Nuyorican Productions.
  • Владее бойното изкуство Крав Мага.
  • Модните є линии носят имената J.Lo и Sweetface , а 11-те є аромата – Glow , Miami Glow , Still , Live , Love at First Glow , Live Luxe , Glow After Dark , Deseo , Deseo Forever , Sunkissed Glow и My Glow .
  • Двамата с Марк Антъни са съсобственици на отбора по американски футбол „Маями Долфинс” заедно с Глория и Емилио Естефан и сестрите Винъс и Серина Уилямс.
  • През март 2008 списание People плати $6 млн. за първите снимки на близнаците є Макс и Еми.

     
   
     
Дженифър: Целунах много жаби, докато открия принца
За филма „План Б” и за кариерата си, за майчинството и брака, за любовта и духовното израстване латинодивата разказва пред списанията RedBook и US Weekly, в. Mirror 
План Б е първият филм, в който участваш, откакто стана майка. Би ли го определила като завръщането ти в киното?
– Не гледам на филма точно по този начин. Просто известно време бях в отпуск по майчинство и в един момент ми се прииска отново да се снимам в киното. Това е.
Защо избра първата ти роля след раждането на близнаците да бъде точно на бременна жена?
– Откакто се занимавам с кино и музика, винаги са ме при-вличали проекти, които са отражение на нещата, които преживявам в личния си живот. Може би подсъзнателно изпитвам нужда да изразявам емоциите си именно по този начин.
Героинята ти Зоуи в План Б е доволна от живота си дори и без мъж до себе си. Ти би ли могла да бъдеш?
– Не понасям самотата. В това отношение със Зоуи сме коренно различни. Но завиждам на хората като нея. Хубаво е човек да умее да се радва на живота дори и когато е сам.
Щом твърдиш, че не понасяш самотата, сигурно никога не си помисляла да бъдеш самотна майка като Зоуи?
– Не съм. Това е много трудно. Изпитвам огромно уважение към самотните майки, независимо по какви причини са такива. Но аз не притежавам достатъчно кураж да отглеждам сама децата си. Не мисля, че бих могла да се справя.
Кое беше първото нещо, което си помисли, когато разбра, че очакваш близнаци?
– Дори не можех да повярвам, че съм бременна, какво остава пък с близнаци. Признавам, че първоначалната ми реакция беше доста странна – започнах да се кикотя. Но Марк, о, Марк... Той се разплака. Беше толкова развълнуван и красив. Чувствахме се невероятно щастливи.
Как успя да се върнеш във форма толкова бързо след раждането?
– Не беше никак бързо.( Смее се. ) Някои жени направо се вманиачават в това да отслабнат колкото е възможно по-скоро след раждането, но не и аз. Чувствах се благословена с моите бебета. Известно време коремът ми висеше много смешно, а аз го показвах на Марк и казвах: „Виж, миличък. Не е ли шантаво?” Просто не ми пукаше. Но в един момент почувствах, че искам да си върна предишната фигура и съм много горда, че успях да го постигна. Признавам, че беше доста трудно. Нужни бяха не само много тренировки, но и строги диети, на каквито преди това не се бях подлагала.
Разкажи малко за близнаците.
– Те са толкова доволни и щастливи! Промениха напълно живота ми. Просто преливам от любов към тях и това е невероятно усещане. Иска ми се да бях станала майка по-рано, но знам, че за всяко нещо си има причина. Наслаждавам се на всеки миг с децата. Единственото ми притеснение е дали успявам да направя така, че да се чувстват еднакво обичани. Ако целуна едното, веднага целувам и другото. Когато им давам по парче шоколад, винаги внимавам да са с еднакъв размер. Тези неща са много важни за мен.
Вероятно не ти остава много време за теб самата.
– Така е. Всеки път, когато се опитам да поплувам в басейна или да взема дълга вана, децата ме намират, свалят си дрехите и настояват да влязат при мен. Не ме оставят и една минута на спокойствие. Вече забравих какво е да се къпя сама. Когато се опитам да ги изгоня от банята, ми казват: „Няма начин.” ( Смее се. )
Има ли нещо, с което майчинството те изненада?
– Изненада ме чувството за вина, което изпитвам, когато не съм близо до децата. Никой не ме беше подготвил за това.
Чия музика предпочитат близнаците – твоята или на Марк?
– Не съм съвсем сигурна, но знам, че разпознават песните ни. Неотдавна по време на закуска Марк пусна новия си албум. Започнах да си пея тихичко едно от парчетата, а дъщеря ми извика: „Не! Това не е твоята песен. Това е песента на татко.” Беше толкова сладка!
Като говорим за музика, защо реши да наречеш предстоящия си албум „Love” („Любов”)?
– Защото любовта е нещо, което не престава да ме очарова, изненадва и обърква. Мисля, че винаги ще бъде така.
А как разбра, че Марк е мъжът за теб?
– ( Усмихва се. ) Целунах много жаби и накрая намерих принца. Да си влюбен в някого, далеч не означава да усещаш, че си открил в негово лице сродната си душа. Можеш да обичаш много пъти през живота си, но е изключително трудно да намериш някого, заради когото да поискаш да бъдеш по-добър човек. Марк ме накара да пожелая това. Заради него искам да бъда по-добра във всичко – в майчинството, в брака, в приятелството, в музиката, в актьорството.
Това ли е тайната на щастливия брак?
– Не аз съм човекът, който трябва да дава брачни съвети. Но мисля, че има няколко основни неща, без които нито един брак не може да просъществува дълго. На първо място е любовта, на второ – взаимното уважение, а на трето – поддържането на огъня, ако мога да се изразя така. Бракът не може да се крепи на времето, прекарано заедно. За него трябва да се работи, както за всичко друго.
Планираш ли да имаш други деца?
– Преди време една гадателка ми каза, че ще имам още едно момче.
Майчинството промени ли начина, по който се отнасяш към кариерата си?
– Абсолютно. Чувствам, че израстването ми като човек ще ми помогне да бъда по-добър артист. Но като цяло все още съм същото момиче от Бронкс, което имаше големи мечти.
Как искаш да те запомнят?
– Като символ на това, че човек може да постигне всичко, което иска. Животът ни е даден, за да го погълнем целия. Просто трябва да пожелаем да го направим

ПРОВОКАЦИЯ С ИМЕ ЛЕЙДИ ГАГА




   
***    
     

Откакто дебютира на световната сцена преди 2 години, тя успя да продаде 15 млн. албума, да се сдобие с 10 милиона приятели във Фейсбук и да придаде нов смисъл на думата поп звезда. Но какво се крие зад всичко това?
ИРИНА ЗЕБИЛЯНОВА
 
Дори да не сте чували най-големите є хитове – Poker Face , Paparazzi и Telephone, – то със сигурност знаете коя е Лейди ГаГа. Да, същата онази с театралните костюми, изрусена коса, изкуствени мигли и винтидж очила, зад които може да се скрие цяла армия откачалки. Ако си направите труда да напишете името є в Гугъл, ще излязат стотици хиляди страници, посветени на 24-годишната є особа. Голяма част от тях съдържат въпроса: „Е ли ГаГа хермафродит, или това е поредният є опит да привлече вниманието?”
Всичко започна от миналогодишния фестивал Гластънбъри, когато бдителни фоторепортери заснеха нещо подозрително под късата є рокличка и разпространиха в youtube подозрителните кадри. За търсещата провокации 24-годишна нюйоркчанка това се оказа златна мина и тя побърза да я употреби, давайки уклончиви отговори на въпроса от какъв пол е всъщност и цъфвайки с имитация на пенис върху корицата на списание Q. Дори цапнатият в устата британски телевизионен водещ Джонатан Рос зяпва, когато на въпроса му каква е истината за половата є идентичност ГаГа невинно му отговоря: „О, повярвай ми, имам голям конски член!” Цялата є кариера е преследвана от слуха, че е мъж под прикритие, а Кристина Агилера дори злобно подмята: „Не знам и не искам да знам дали това същество е мъж, или жена”.
Вярно е, че родената като Стефани Джоан Анджелина Германота има приятен нисък глас, но по всички други показатели тя си е жена. Затова цялата „хермафродитска” история заприлича на поредния отчаян пиар с марката „Лейди ГаГа”.
Един от основните проблеми на провъзгласената за наследница на Мадона певица е, че музикалната индустрия не знае какво точно да прави с нея. От една страна, тя е машина за лесносмилаеми хитове, които заливат клубовете по цял свят, а от друга, не спира да се приема на сериозно и да философства неразбираемо пред медиите. Идолите є съвсем предвидимо са Анди Уорхол, Дейвид Бауи и Мадона и тя натъртва на това, че е по-скоро „всестранно развит артист”, отколкото певица. Оплаква се, че хората я мислят за тъпа само защото е руса, но от друга страна, обяснява, че се наложило да боядиса естествено черната си коса, за да не я бъркат с Ейми Уайнхаус. Толкова е заета да създава митове за себе си, че в един момент започва да ги изживява като действителност.
Истина е това, че се появява на бял свят преди 24 години в Ню Йорк в семейството на бивш музикант, основал впоследствие своя телекомуникационна компания. Въпреки че Стефани учи в същото католическо училище, където скамейката търкат богатите сестри Хилтън, тя разполага със скромни джобни. Още там се чувства като „черна овца” и изпробва търпението на монахините, като ходи с прекалено къси поли и надува до дупка песните на „Лед Цепелин” и Бой Джордж. На 17 се записва в престижното училище по изкуства „Тиш”, но само година по-късно го напуска, за да се посвети на певческата си кариера. Тъй като парите никога не стигат, работи като сервитьорка и танцьорка в нощни клубове, където се запознала с неподходящи хора. Някъде в този период започва пристрастеността є към белия прашец – така поне гласи легендата, въпреки че нито един неин приятел не я е виждал да го употребява. Другото признание на Лейди ГаГа, че си пада по жени, също е под въпрос. „Не познавам някой по-хетеросексуален от нея”, казва най-добрата є приятелка от това време. Всъщност в тези години ГаГа още е далеч от амбицията си да покорява света като поп певица и се подвизава в компанията на второразрядни рок музиканти, един от които успява да разбие сърцето є – рокерът Карл Люк. При един скандал той изстрелва: „Ти никога няма да станеш известна!”, на което разлютената Стефани му отговаря: „Един ден няма да можеш да отидеш до кварталното кафене, без да чуеш моите песни!”
Е, след 15 милиона продадени албума и 10 милиона приятели във Фейсбук дори въпросният Карл Люк трябва да се е убедил, че някогашната му любима не е случайно явление. В момента мрежата бъка от слухове, че двамата пак са подновили връзката си, но самата певица отказва да коментира. „Единствената ми любов са моите любими малки чудовища”, казва тя с апломба на 70-годишен ветеран в шоубизнеса, имайки предвид армията си от верни фенове, които не пропускат концертите от настоящото є световно турне Monster Ball.
Дали Лейди ГаГа е поредното чудо за три дни, или е тук задълго, за да поеме ролята на Мадона като вечна провокаторка, ще разберем съвсем скоро. Когато изчерпи арсенала си от ексцентрични костюми и шантаво поведение, тя ще трябва да заложи на музиката. А там никой не е оцелял дълго само с циркаджийски номера.
 Откровения
  • „В училище ми се подиграваха, че съм прекалено ексцентрична и аз реших да намаля темпото. Когато съм облечена като обикновено момиче обаче, се чувствам като идиот.”
  • „Записването на албум е като да излезеш на среща с няколко мъже наведнъж. Завеждаш ги в един ресторант и започваш да се оглеждаш кой от тях най-много ти подхожда.”
  • „Когато полицията ме спря за неприлично облекло, всъщност аз нямах такова – не носех гащи. Представлявахме странна гледка – няколко сърдити полицаи и едно полуголо момиче, което им обяснява: „Това е мода, а аз съм артист!”
  • „Да, вярно е, че с Парис и Ники бяхме в едно училище. Най-много ме впечатляваше това, че винаги са толкова спретнати и чисти. В известен смисъл ми повлияха.”
  • „За песента Boys, Boys, Boys се вдъхнових, като чух Girls, Girls, Girls на „Мотли Крю”. Искаше ми се да напиша поп песничка, която да се хареса и на рокаджиите”.
     
   
     
Новата антиикона: Женена съм за феновете си!
24-годишната царица на провокацията разголва душата си в Шоуто на Лари Кинг, където разсъждава за славата, смъртта и любовта
Неотдавна списание TIME публикува списък със 100-те най-влиятелни личности в света, а твоят образ украси корицата му. Това изненада ли те?
– Разбира се. Не съм си помисляла дори, че ще намеря място в подобна класация. Мисля, че съм благословена да имам най-лоялните фенове, които не пропускат да гласуват за мен.
Истинското ти име е Стефани. Как така стана Лейди ГаГа?
– Това е прякор, който ми лепнаха приятели, след като ме чуха да пея в един клуб. Бях облечена провокативно, правех странни движения и те казаха: „Същинска ГаГа като в песента на „Куин” Radio Gaga ” ( на английски gaga означава побъркан, празноглав, бел. ред ). Е, сменихме радиото с „лейди” и така се роди Лейди ГаГа.
Кога за първи път разбра, че шоубизнесът е твоя стихия?
– В утробата на майка ми, Лари. Още тогава вече знаех, че моята съдба е да пея. Майка ми казва, че всеки път, когато отивали с баща ми на ресторант с музика на живо, аз съм започвала да ритам. Страхотно е, че мога да си изкарвам хляба с това, което най-много обичам да правя. Искам да умра на сцената, а не под някоя пал-ма.
Преди да станеш певица, си се издържала с друго.
– Доста години бях сервитьорка и барманка. За малко бях и танцьорка на пилон. Изкарвала съм пари, разнасяйки рекламни брошури. Започнах да работя на 15, защото седмичната сума, с която разполагах, бе $20 – крайно недостатъчно за Ню Йорк. Хванах се да бачкам като сервитьорка на нашата улица и каквото спечелех, го профуквах по джаз клубове.
Казваш, че хората днес твърде лесно използват думата „икона”. Ти считаш ли се за такава?
– Не. Надявам се обаче като умра, да мога да се вместя в тази категория.
Кои са твоите икони?
– Нека да помисля... Майка ми. Баба ми. Принцеса Даяна. Особено принцеса Даяна. Помня как мама се скъса да плаче, когато разбра за смъртта є. Аз бях малка, но този момент ми направи страшно силно впечатление.
Семейството ти подкрепяше ли те в решението ти да станеш певица?
– Да. Майка ми е работила в музикален театър като млада, а баща ми свиреше в една група, която правеше кавъри на Брус Спрингстийн, така че не съм случайна в бранша. ( Смее се .)
Много се говори за здравословните ти проблеми. Как се чувстваш?
– Благодаря, страхотно. А ти как си, Лари?
И аз съм ок. Имаше някакви слухове, че си болна от лупус. Вярно ли е?
– Генетически съм обременена, защото в семейството ми има случаи на болни от тази болест. Майка ми ми каза онзи ден, че феновете ми били крайно обезпокоени от факта, че съм си направила изследвания за лупус. Искам да ги успокоя, че засега нямам проявени симптоми, но резултатите показват, че съм предразположена към заболяването. Истината е, че трябва да се пазя повече.
Темата за смъртта присъства в много от песните и изпълненията ти. Мислиш ли често за нея?
– Да, ясно е, че ме вълнува този въпрос.
На 24?
– Сънувам често сънища, свързани с края. Колкото до онази риба, която ме изяде на сцената по време на наградите на MTV през 2009, тя е намигване към детските ми страхове. Нашите редовно ме плашеха с това гигантско морско чудовище, което уж щяло да ме погълне.
Страхуваш ли се от смъртта?
– Да, подсъзнателно. Аз съм близка с Дийпак Чопра и според него това са нормални явления. Каза ми да не се притеснявам, защото в много случаи сънищата, свързани със смърт, са знак за богато въображение.
Вярно ли е, че миналата година малко преди смъртта си Майкъл Джексън е планирал ти да подгряваш турнето му This Is It?
– Много ми е трудно да говоря за това, защото се разстройвам, но да, водихме преговори и аз щях да излизам на сцената на O2 в Лондон непосредствено преди него. Дори да нямаше подобно нещо, пак щях да изживея загубата му страшно тежко.
Как стигна до идеята да пееш, облечена в такива ексцентрични костюми?
– Много от дрехите ми са дизайнерски решения – комбинация от стилове, популярни през 70-те и 80-те. Някои от костюмите ми обаче са създадени като контрапункт на представата на повечето хора как трябва да е облечена една жена. Аз съм феминистка и не се срамувам да го призная. Искам обаче да разруша общоприетите граници.
Кои граници не би преминала?
– Не знам, Лари. Трябва да поживея още малко, за да ти кажа. Със сигурност обаче не се интересувам от насилието. Мразя всяка следа от негативизъм и предразсъдъци.
Казваш, че вече не би се докоснала до кокаина. Трудно ли ти беше да го откажеш?
– Не. Когато взех решението да спра с тази гадост, тя вече беше успяла да съсипе живота ми, така че спрях от само себе си.
Как ти хрумна да се обръщаш към феновете си с гальовното „моите малки чудовища”?
– Вторият ми албум е озаглавен “The Fame Monster” и когато го завърших, осъзнах, че всяка една песен в него е посветена на определен мой страх. Когато тръгнах на турне, публиката изригваше навсякъде. Всички тези хора знаеха наизуст песните ми, плачеха и се смееха с мен – те бяха просто едни малки чудовища. Няколко пъти се обръщах така към тях и това се превърна в моя запазена марка.
Веднъж заяви, че си бисексуална. Мъже или жени предпочиташ повече? Искаш ли да се омъжиш?
– Като всички хора и аз търся любовта. Но засега я получавам в чист вид само от феновете си. Аз съм женена за тях.
Искаш ли да имаш деца?
– Някой ден със сигурност, но все още не съм готова. Освен това се страхувам, че майчинството би се отразило зле на креативността ми. Така че засега нямам планове за семейство и бебета.
Наслаждаваш ли се на славата?
– Най-вече ме радват феновете ми. Не бих ги заменила за нищо. Иначе съм най-обикновено момиче, което би предпочело да пие бира в кварталната кръчма, вместо да огрява с присъствието си нечие холивудско парти. И добрата новина е, че все още мога да го правя.
 Оттук-оттам
  • Висока е 1,55 м.
  • Естествена брюнетка е, но се изрусява, за да не я бъркат с Ейми Уайнхаус.
  • По бащина линия е италианка, а по майчина във вените є тече френска, немска и английска кръв.
  • Сред нейните модни икони са Донатела Версаче, Шарън Стоун и Грейс Джоунс.
  • Свири на пиано от 4-годишна, а на 13 композира първата си балада.
  • През май 2009 се присъединява на сцената към „Пусикет долс” по време на турнето им в Австралия.
  • Има татуировки на китката си, на рамото, на кръста и долу ниско на гърба.
  • На сцената често отпива от лилава чаша за чай, защото така се чувствала у дома си.
  • Учила е в един клас със сестрата на Парис Хилтън – Ники в тузарското училище Convent of the Sacred Heart в Манхатън.
  • Носи къси панталонки, защото така полусляпата є баба можела да я вижда по-добре.

Тъмната амбиция ЕВА ЛОНГОРИЯ

   
***    
     
В края на 2004 ролята на прелюбодейката Габриел от сериала „Отчаяни съпруги” изстреля никому неизвестната актриса с мексиканска кръв директно в стратосферата на шоубизнеса. И тя не спира да се облагодетелства от това
 
Когато преди малко повече от 5 години космическият рейтинг на сериала Отчаяни съпруги издигна на звездния небосклон тъмнокосата и тъмноока миньонка Ева Лонгория, репортерите отвъд океана буквално щяха да се избият, за да се докопат до нея. Така за отрицателно време тя украси кориците на всевъзможни списания (женски, мъжки, лайфстайл и клюкарски), а междувременно си спечели дългосрочен абонамент за класациите за сексапил и стана рекламно лице на един куп престижни рекламни кампании.
Външният вид на Ева обаче далеч на беше единственото й достойнство. В интервюта тя без капка свян говореше за вибратори, оргазми и интимни прически, а прехласнатите по прелестите й мъже от всички краища на планетата цъкаха с език и не искаха да повярват на признанията й, че като малка е била същинско грозно пате.
В момента по bTV върви 5-ят сезон на Отчаяни съпруги, Ева и компания снимат 6-я (не че това е новина за потребителите на торент тракерите), а личният живот и кариерата на 34-годишната актриса изглеждат доста по-различно, отколкото при старта на сериала. „Виновник” за първото е баскетболистът от отбора на „Сан Антонио Спърс” Тони Паркър, който на 7 юли 2007 я направи своя законна половинка. Колкото до професионалния живот на Ева, той се разпростря в какви ли не сфери.
Възползвайки се от невероятната популярност, която й донесе Отчаяни съпруги, актрисата основа собствена продуцентска компания UnbeliEVAble (обърнете внимание на главните букви), отвори мексикански ресторанта на име „Бесо” в Холивуд, а преди 2 месеца – още един в Лас Вегас, към който има и нощен клуб. В момента пък е заета с подготовката на собствен аромат и участва в проект за строеж на сгради, съобразен със запазването на екологичното равновесие.
Всичко това Ева обобщава с една дума – „амбиция”. „Нито за миг не спирам да надграждам успеха си – заявява най-чистосърдечно тя. – Когато се захвана с нещо ново, винаги гледам на него като на отправна точка за много други проекти. Продуцентската ми компания засега се занимава само с телевизионни продукции, но след време ще се насочи и към филмови. След като отворих първия си ресторант, знаех, че ще го превърна във верига, а в един момент ще разширя бизнеса чрез предлагане на специални хранителни продукти в магазините, готварски книги и какви ли не други неща. Когато ароматът ми се появи на пазара, може би ще започна работа по собствена модна колекция, после по обувки, аксесоари, мебели за дома и спално бельо. Искрено вярвам, че амбицията носи повече успех от таланта и интелекта.” 
На бас, че последното, с което свързвахте хубавата Ева, бяха тези сериозни бизнес планове! Особено преди 5 години.
 Самопризнания
  • Харесва ми да съм жена по много причини. Но най-вече заради властта, която знам, че имам върху мъжете.
  • Не спирам да правя упражнения за стягане на задните части. Нали знаете – гравитация.
  • Има какви ли не кофти начини за завързване на разговор. И всеки един от тях е изпробван върху мен. 
  • Тони твърди, че обожава да ме гледа сутрин, след като стана от леглото. Това беше причината да се омъжа за него.
  • На света има много по-красиви жени от мен. Мога да назова поне 10.
  • Мога да одера елен, мога да одера прасе, мога да оскубя кокошка. Правила съм какво ли не!
  • Първия път, когато срещнах Камерън Диас, й казах: „О, Боже мой, ще се ожениш ли за мен?”
  • Връхната точка в кариерата ми беше гостуването ми в шоуто на Опра.
  • Ще продължа да играя секси роли, докато мога. Жените в шоубизнеса все пак имат срок на годност.
 Още инфо
  • Родена е на 15 март 1975 в Корпус Кристи, щата Тексас.
  • Второто й име е Жаклин.
  • Висока е 157 см.
  • Има 3 по-големи сестри – Елизабет, Есмералда и Емили.
  • Има диплома по кинезиология от Тексаския университет.
  • През 1998 става „Мис Корпус Кристи”.
  • Католичка е.
  • Първият й брак с актьора Тайлър Кристофър продължава точно 2 години – от януари 2002 до януари 2004.
  • Била е танцьорка в балета на групата „Пусикет Долс”.
  • Отличен стрелец е.
  • Един от най-близките й приятели е актьорът Марио Лопес, с когото се познава от близо 20 години.
  • Участва във видеоклипа към песента на Джейми Фокс Unpredictable, както и в Public Affair на Джесика Симпсън.
  • Има куче на име Джинкси, което често я придружава на снимачната площадка на Отчаяни съпруги.
  • Тренира кикбокс.
  • Занимава се активно с благотворителност.
  • Инициалите на съпруга й Тони Паркър са татуирани върху интимна част от тялото й.
     
   
     
Ева: Готвя, чистя и пера дрехите на Тони!
Откровения на актрисата:
Защо според теб Отчаяни съпруги действа така пристрастяващо на тв зрителите по света?
– Мисля, че се дължи най-вече на това, че е невъзможно да не се влюбиш в героините. Повечето жени се припознават в една от тях или намират по нещо от себе си във всички. Когато се срещам с фенките на сериала, те ми казват: „Аз съм точно като Габриел.” или „Толкова много приличам на Бри”. И именно защото чувстват героините и техните истории така близки, гледат шоуто с такъв интерес.
Сигурно са ти задавали този въпрос милион пъти, но приличаш ли на Габриел?
– Аз съм точно толкова амбициозна, колкото Габриел, че и повече. Но двете не си приличаме по нищо друго. Аз съм повече като Бри. Обичам домакинската работа и когато съм вкъщи, постоянно готвя, чистя, шия или поправям нещо. Дори пера дрехите на Тони.
В момента снимате шестия сезон на сериала. Колко дълго предполагаш, че ще се задържите на екран?
– Подписали сме договор за 9 сезона, така че ще се задържим поне още 3 години. В актьорската професия е хубаво да имаш някаква сигурност, макар че при нас никога не се знае как ще се развият нещата. Още не съм видяла сценария за следващата седмица, какво остава да мисля за следващия сезон. Никой от нас, актьорите от сериала, не може да бъде сигурен, че героят му няма да умре догодина. На „Уистерия Лейн” нещата постоянно се оплитат и това е единственото нещо, което със сигурност ще продължи да се случва и за-напред. Разбира се, придружено със здравословна доза секс и лудост. (Смее се.)
Гледала ли си испанската версия на Отчаяни съпруги?
– Не. Знам, че има такава, но не съм я гледала. Дори не знам коя актриса изпълнява моята роля. Но сериалът сигурно е интересен, защото ползват абсолютно същия сценарий като нашия.
Да не би и ти да си от онези телевизионни актьори, които не гледат сериали?
– О, гледам, но на DVD. Харесва ми да се излегна пред телевизора и да изгледам цял сезон от някой сериал. Обожавам Изгубени. С Тони изгледахме всичките сезони на DVD по време на ваканции. И понеже обикновено почиваме на някой остров по средата на нищото, по някое време задължително става страховито. (Смее се.)
Семейният живот май доста ти допада?
– Да, много ми харесва да съм омъжена и правя всичко по силите си Тони също да се чувства така. Двамата се усещаме невероятно свързани. Бракът ми дава много повече от работата.
И двамата сте доста ангажирани. Остава ли ви достатъчно време един за друг?
– Единственото, за което не ни остава достатъчно време, е сексът. Снимаме сериала 3-4 дни в седмицата, а после летя до Тексас, за да бъда с Тони. Така че правим секс само през уикенда.
Често присъстваш на мачовете на Тони. Не се ли притесняваш, че може да го разсееш и отборът му да загуби?
– (Смее се.) Когато с Тони станахме гаджета, всички решиха, че съм нещо като Йоко Оно за „Спърс”. Ако Тони не играеше добре, вината беше моя. Ако Тони се контузеше, вината пак беше моя. Каквото и да направеше, все казваха: „О, той сега е г-н Холивуд.” Но повярвайте ми, когато Тони е на игрището, не мисли за мен. Спомням си, че веднъж коментирахме случая, при който съпругата на Антонио Дейвис (бивш баскетболист от отбора на „Ню Йорк Никс” – бел. ред.) се сби с някакъв фен на трибуната, а той напусна игрището, за да й се притече на помощ, и след това го отстраниха от игра. Тогава попитах Тони: „Скъпи, ще дойдеш ли да ме спасиш, ако се сбия с някой фен?” А той отговори: „Не, оправяй се както можеш.” (Смее се.)
Ти не се ли засегна?
– Не, не, не. Пък и аз не съм някакво си момиче, което отива на мач на „Спърс” с идеята да разсейва Тони. Заедно сме вече от доста време и съм напълно наясно, че с феновете шега не бива. Те са там, защото обичат отбора и искат да видят как побеждава. Коя съм аз, че да се появявам и да преча на някое от момчетата на игрището?!
Успя ли да се сприятелиш с някоя от другите баскетболни съпруги?
– О, да. Момчетата от „Спърс” имат страхотни съпруги. Всички са много приятелски настроени. Мъжете ни се подкрепят каквото и да става и ние гледаме да правим същото. Много се радвам, че е така. Късметлийка съм в това отношение.
С Тони мислите ли за деца?
– Да, от известно време се подготвяме за този момент. Може да се случи съвсем скоро.
Какво харесваш най-много у него?
– Той притежава невероятна страст към живота и това ми действа много вдъхновяващо. Отдава се докрай на всичко, което прави, и гледа на любовта и на брака по много чист начин. Тони е човекът, с когото искам да бъда повече от всеки друг на света. С него сме не само съпрузи и любовници, ние сме най-добри приятели. Уважаваме се, вярваме си и се забавляваме страхотно. Искаме да останем заедно завинаги.

КРИСТИНА АГИЛЕРА СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС


Не само в буквален смисъл, но и в имиджов. Бързо разбрала, че образът на примерна съпруга и майка не работи в нейна полза, 29-годишната певица извади 4-и студиен албум на име „Bionic”, за чиято рекламна кампания специално се постара да е най-скандалната й до момента
 Войната между първите дами на поп музиката винаги е била безмилостно жестока, но след появата на Лейди ГаГа придоби ефекта на ядрена. Поради причини, необясними за непосветените в жанра, сюрреалистичната визия на 24-годишната певица є помогна да отбележи невероятни продажби за отрицателно време и накара всички да се съобразяват с нея. Включително и поп ветеранката Кристина Агилера с нейните 4 награди Грами, 43 млн. продадени албу ма, 4-октавов диапазон и постижението да бъде единствената певица под 30, включена в списъка на списание Rolling Stone със 100-те най-велики изпълнители на всички времена.
Когато през лятото на 2006 излезе 3-ят є студиен албум „Back to Basics”, Кристина беше прясно омъжена за музикалния продуцент Джордан Братман и понесена на крилете на любовта, беше заложила на парчетата със соул и джаз звучене и благоприличен ретро имидж ала Джийн Харлоу. Нито следа от оскъдните латексови костюми, камо ли пък от сексуалните провокации в стил Dirty , небез-известния є видеоклип, определян от самата Агилера като „постапокалиптична оргия”. Раждането на сина є Макс през януари 2008 още повече увеличи усилията є да се представи като пораснала и помъдряла – издаде „best of” компилация и доста време отсъстваше от сцената, радвайки се на домашния уют.
С новия си албум „Bionic” обаче 29-годишната Кристина захвърли благоприличието и се върна към онова, което умее най-добре след пеенето – да се разсъблича. Видеоклипът є Not Myself Tonight не е толкова провокативен, колкото Dirty , но е в същата категория. Същото важи и за еротичната є фотосесия за немското издание на списание GQ, заснета като част от рек-
ламната кампания на „Bionic”. И колкото и ожесточено Агилера да отрича твърденията, че имитира Лейди ГаГа, новият є роботски имидж просто сам ги предизвиква.
„Аз не съм само певица, а артист, който държи да има интересна визия – опита се да се защити Кристина. – Откакто родих, се чувствам по-секси отвсякога и имам нужда да изразявам това. Отворена съм към експерименти в тази посока.”
Един от тези експерименти е дебютната є роля в киното в мюзикъла Бурлеска , чиято премиера ще е в края на ноември. В него Агилера си партнира с цяло съзвездие, съставено от Шер, Стенли Тучи, Кристен Бел и Питър Галахър и както подсказва заглавието, отново ще я видим порядъчно разголена.
При всичките є сценични провокации през годините обаче няма как да не є отдадем заслуженото, задето някак успя да остане встрани от всякакви пиянски и наркомански изпълнения, безразборни връзки и грозни схватки с папараците. Казва, че това, което я е предпазило да се подхлъзне в грешната посока, е фактът, че винаги е искала да бъде най-добрата.
„Това желание ме тласка напред, откакто се помня – признава певицата. – Никога не съм доволна от постигнатото. Винаги искам още и още. Гордея се, че успях да стигна толкова далеч в музикалния бизнес. Но това не ми е достатъчно. И не мисля, че някога ще дойде моментът, в който ще поискам да изляза от играта.”
Да му мисли Лейди ГаГа. Вярно е, че за момента води по точки, но пък Кристина може да пее.
 Още инфо
  • Родена е на 18 декември 1980 в Ню Йорк.
  • Второто є име е Мария.
  • Като малка е живяла 3 години в Япония.
  • Във вените є тече германска, ирландска, еквадорска, уелска и холандска кръв.
  • Висока е 156 см.
  • Има по-малка сестра Рейчъл и по-малък полубрат Майкъл.
  • Католичка е.
  • Преди да срещне Джордан Братман, имаше 2-годишна връзка с танцьора от своята трупа Хорхе Сантос. Песните є Infatuation и Loving Me 4 Me са посветени на него.
  • Заснемането на видеоклипа є Dirty е струвало близо $5 млн.
  • Страхува се от тъмното.
  • Има 4 татуировки.
  • Музикалните є идоли са Били Холидей, Ета Джеймс, Уитни Хюстън и Марая Кери.
  • През септември 2007 прочутият фотограф Дейвид Лашапел признава в интервю, че я е зачеркнал завинаги от списъка си със звездни клиенти, защото с нея се работи прекалено трудно.
  • Любимите є цветове са тюркоазеното и пурпурното.
  • Заради претоварения си график отказва предложението да се превъплъти в образа на
    модната журналистка Стефани в мюзикъла на Роб Маршал Девет . Ролята отива при Кейт Хъдсън
     
   
     
Кристина: Падам си по жени, но не мога без мъж
За новия си албум и дебюта си в киното, за голотата и отношението си към Лейди ГаГа, за майчинството и съпруга си певицата разказва пред в. Daily Telegraph, списанията Out и Latina и popeater.com
Албумът ти „Bionic” се появи 4 години след предишния „Back to Basics”. Защо направи толкова дълга пауза?
– Мисля, че всеки артист трябва да си дава почивка от време на време, защото това подпомага творческия процес. Аз винаги го правя след излизането на нов албум, за да събера мислите си, да потърся
вдъхновение за следващите си проекти и просто да си поживея спокойно. Това между „Back to Basics” и „Bionic” дори не беше истинска почивка, защото станах майка и се снимах в първия си филм. Но от друга страна, раждането на сина ми помогна за раждането на новия албум. Майчинството напълно промени начина, по който гледам на живота. Вместо да се обръщам към миналото, започнах да гледам към бъдещето и именно това повлия най-силно на звученето на „Bionic”.
Как би определила албума с няколко думи?
– Мога да го определя само с една дума – „забавен”. Мисля, че е по-веселяшки дори от първия ми албум. А се получи та-
къв, защото се чувствам пораснала и в мир със себе си и вече не се страхувам да се забавлявам така, както ми харесва. Много се гордея с албума. Той е отражение на начина, по който се чувствам от известно време насам.
Покрай видеоклипа към първия сингъл от „Bionic” Not Myself Tonight се появиха твърдения, че копираш стила на Лейди ГаГа...
– Дори не си струва да си хабя думите да коментирам това. Аз съм в музикалния бизнес от десетилетие и постигнатото от мен говори само за себе си. Това не е първият път, в който ме поставят в измислен конфликт с друга певица. Нямам абсолютно нищо против ГаГа. Ценя всяка жена, която е достатъчно смела да действа против правилата. ГаГа заслужава успеха си, защото работи много и има ясна цел. Уважавам това. За всяка от нас има място на сцената.
В същото парче Not Myself Tonight пееш следното: „Целувам всички момичета и момчета, някой да повика лекар, защото си изгубих ума.” И тази ли част от албума е отражение на начина, по който се чувстваш в момента?
– ( Смее се. ) Е, в живота не целувам когото ми падне, но мъжът ми знае, че се случва да си падна по някое момиче. Забавно е да си открит и да флиртуваш. Определено обичам жените, но не мисля, че някога бих могла да започна лесбо връзка, защото ще се получи голямо натрупване на... Как се нарича? Мъжете имат тестостерон, а жените... Естроген! Да, ще се събере много естроген на едно място, а не мисля, че бих могла да се справя с това особено в „онова време от месеца”. А и, честно казано, не мога да живея без мъж.
С какво те спечели съпругът ти Джордан?
– Джорди е моят спокоен пристан, когато всички около мен ме подлудяват. Той винаги може да ме успокои и да ме накара да се засмея. Това беше причината да започна да се влюбвам в него. Винаги е бил най-големият ми фен и поддръжник. Умее да ме измъква и от най-тъмната дупка. Страхотен мъж е. Късметлийка съм, че го имам до себе си.
Успявате ли да поддържате искрата помежду си след раждането на сина ви?
– Разбира се. Детето е на първо място за нас, но това не пречи от време на време да искаме да останем насаме. В такива случаи излизаме на вечеря и изпиваме по няколко питиета, а когато се приберем вкъщи,
пускаме приглушена светлина в спалнята и... Няма да издам нищо повече! ( Смее се. )
Как те промени майчинството?
– Направи ме много по-зряла. Но все още ми е трудно да намеря баланса между майчинството и кариерата. Искам лицето ми да е последното нещо, което синът ми вижда вечер, преди да заспи и първото, което вижда, след като се събуди сутрин. Това определено е предизвикателство, защото музиката ми също изисква много време. Но не бих променила нищо в живота си.
Как мислиш, че синът ти ще възприеме голотата ти по клипове и фотосесии след време?
– Ще се погрижа синът ми да се научи да цени женското тяло и да разбира, че голотата може да бъде израз на това, че когато човек се чувства добре в кожата си, е свободен да го демонстрира както му харесва. Той ще знае, че мама се разсъблича заради работата си. И че това не є пречи вечер да му чете приказки за лека нощ, в които се разказва за динозаври или калинки.
А на колко години трябва да стане Макс, за да му позволиш да гледа скандалния ти клип Dirrty ?
– Ами... Сега е почти на 2 и половина, така че няма да е скоро. Но когато стане на подходяща възраст да гледа клипа, ще ми е интересно да чуя мнението му. А после ще му обясня причините, поради които съм се съгласила видеото да изглежда точно по този начин. Няма от какво да се срамувам.
Планираш ли да имаш още деца?
– О, да, абсолютно. Майчинството ми се отдава много естествено.
Предстои да разберем дали и актьорството ти се отдава естествено. Допадна ли ти работата по филма Бурлеска ?
– Беше чудесно! Много се забавлявах.
Верни ли са слуховете, че е имало напрежение между теб и Шер на снимачната площадка?
– Много се смях, когато чух това, защото двете с Шер веднага се сприятелихме. Покрай нея за пореден път се убедих, че хората, които са в шоубизнеса от много години, са най-готините, защото няма какво да доказват. Шер е изключително силна жена и станахме толкова близки, че тя ми даваше съвети не само за работата, но и за личния живот.
Тя ли е звездата във филма?
– Не, в този филм аз съм по-голяма звезда от нея. ( Смее се. )
 Принципи
  • Нямам намерение да се променям заради когото и да било.
  • Винаги държа главата си гордо вдигната и полюшвам бедра, докато вървя.
  • Начинът, по който се обличам, се определя от това, че не се чувствам комфортно в дрехи, които покриват цялото ми тяло.
  • Имам пълното право да демонстрирам сексуалността си, защото съм силна и независима жена.
  • Каквото и да правя, си е моя работа. В задълженията ми не влиза възпитаването на американците.
  • Притежавам ум и сърце. И няма да допусна тялото ми да отвлича вниманието на хората от този факт.