събота, 8 януари 2011 г.

ВИЖ какво те чака: -Хороскоп за 2011 година

Телецът навлиза в годината на семейното разбирателство и подкрепа. Благодарение на хората около него, той ще успеете да преодолее финансовите трудности, които го очакват. Телецът не бива да влага пари, рискувайки в големи инвестиции и проекти, защото е много възможно крайният резултат да не оправдае очакванията му.
За хората родени под звездата на Овена, 2011 година се очаква да е изключително успешна и плодотворна в личен и особено в професионален план. Въпреки възникналите усложнения покрай работата си, те ще почувстват подобрение на финансовото си състояние и по-голяма стабилност при сключването на важните за тях сделки. Овните трябва да бъдат много внимателни при подписването или преподписването на договори, защото това може да преобърне изцяло хода на тяхната кариера в положителна или отрицателна насока. През 2011 година е възможно да възникнат съдебни дела в живота им, които за щастие ще приключат във тяхна полза.

Хороскопът за 2011 сочи, че Близнаците ще пожънат големи успехи в личен план, като е много вероятно дори да се стигне до годеж или брак. Това се отнася особено за дамите родени под този символ. Все пак не бива да се избързва с това решение, защото в бъдеще Близнаците ще имат голяма нужда от помощ от половинка си в проектирането и стартирането на важна за тях идея.
Новата година предвещава голяма материална придобивка за Раците. Възможно е да получат в наследство голяма сума пари или да им се предложи нов договор, като това да е резултат от усърдна им работа. Не бива да се пренебрегва възможността, за предложено повишение, защото може и да не получат друг шанс.
Девите трябва да бъдат много предпазливи в отношенията си със своите партньори според хороскопа за 2011. Звездите вещаят проблеми в любовта, които ще бъдат компенсирани с професионални успехи и финансова стабилност. В края на годината ще имат шанс да сменят работното си място.
Лъвът трябва да очаква много нови пътувания в страната и чужбина, като част от своята работа. В средата на годината лъвовете ще получат покана за важно събитие на която не трябва да отказват. Там ще имат шанс да се запознаят с хора, с които да стартират техен бизнес или нова кариера.
Везните ще са във своята стихия през 2011 година. Освен благополучия в работата, свързани с разрастване на бизнеса или изкачване в кариера, се очаква и подобрения на отношенията в младите семейства между партньорите. Възможно е някои представители на знака да се сдобият с наследник.
Скорпионът ще се радва на завидно здраве и благополучие в начинанията си. През 2011 година е подходящо да се занимавате с бизнес или усърдно със спорт. Възможни са начални загуби на вложения капитал, като резултатите ще дойдат в средата на годината.
През 2011 се наблюдават леки здравословни проблеми за Стрелците – чрез наблягане на здравословната храна и спорта, всички болежки ще отминат без усложнения. Започнете да обръщате повече време на приятелите си и се старайте да прекарвате повече време сред природата. Годината е подходяща за изучаване на чужд език.
Козирогът трябва да внимава със своите колеги и сътрудници. Звездите предвещават трудности с важен за тях човек, с който трябва да са изключително внимателни, защото неговите планове може да повлияят отрицателно на тях. Ако ръководят собствен бизнес, да не прибързват с подновяване на екипа, с който работят. Гласуваното доверие на сегашните подчинени, може да им помогне да напреднат в работата.
Хората над 30 годишна възраст родени под знака на Водолея ще пожънат големи успехи, благодарение на новите шансове за развитие и разширяване на контактите. Не е изключено да се наложи пътуване до далечна дестинация.
Хороскопът за 2011 вещае за Рибите трудности в работата и смяна на работното място в средата на годината. За сметка на това е възможно да пожънат успехи в личен план и да преоткрият забравен талант от детството си.