събота, 14 август 2010 г.

Уникални снимки от цял свят


6 забавни факта


Август 2010
Въпреки че сексът е въпрос, който интересува на практика всички, много трудно е да се проведе наистина професионално изследване, посветено на тази тема. Причините са доста: липсата на финансиране за подобни изследвания, тяхното неодобрение от обществото, отношението към секса като към тема, за която не се говори на глас, и други.
Предлагаме ви класирането на най-глупавите и ненужни изследвания, посветени на темата секс, които бяха проведени през 2007 г.
Шестото, последно, място заема анкетата, посветена на оралния секс. Резултатите показват, че момичетата в тийнейджърска възраст най-често съжаляват за това, че са се съгласявали на орални ласки, тъй като след това се чувстват виновни и използвани.
На пето място е изследването, проведено в университетите на Анкона и Ангула в Италия, доказващо, че нарушенията в сексуалната функция са хормонален проблем. С други думи, нарушенията в хормоналния фон влияят на качеството на секса. Ако се отчете фактът, че хормоните имат пряко отношение към всички сексуални функции на организма, едва ли някой изобщо се е съмнявал, че хормоналният фон влияе на влошаването на качеството на секса.
Четвъртото място заемат учените от университета на Флорида, които доказват, че мъжете и жените не се разминават толкова много в мненията си по въпросите за секса - не всички мъже са склонни към полигамия, а жените мислят за секс не по-малко от мъжете и също искат по-често да го правят.
"Бронзовият медал" е за учените, които изясниха, че по природа съдържанието на сънищата най-често е свързано със секса. Но както се оказва, хората не толкова често сънуват подобни сцени. Само 8% от всички наши сънища са свързани с любовните игри. А на въпроса какво именно сънуват хората учените са получили следните отговори: целувки, мастурбация, самия секс.
На "почетното" второ място е психологът Джон Хотман, който е посветил над 30 години от живота си, за да потвърди, че оралните ласки способстват за постигането на най-голяма сексуална възбуда при жените. С всичкото си уважение към този труд, не можем да не отбележим, че практически всяка жена ще потвърди този факт, дори без да прибягва до услугите на психолози или сексолози.
Шампион на 2007 г. по отношение на сексуалните "открития" е Тексаският университет, който "разкрива най-голямата тайна": защо хората правят секс.
Отговорът всъщност е доста прост: защото им се иска. Резултатите от изследването показват, че най-разпространените причини за правенето на секс са желанието за физическо удовлетворение, привлекателността на партньора и осъзнаването на това, че сексът е приятно занимание. Изследователите са похарчили 5 години и пари от собствения си джоб, за да потвърдят това, което може да им каже всеки човек.
Няколко "правила за безопасност":
Не забравяйте за заболяванията, предаващи се по полов път, и не пренебрегвайте елементарните правила за защита от инфекции.
Сексът е силно натоварване на организма и като всяко друго физическо усилие може да навреди на болните и отпаднали хора. Особено внимателни трябва да бъдат тези, които са с исхемична болест на сърцето, хипертония и други сърдечносъдови заболявания.
При наличието на сериозен здравословен проблем сексът не може да замести медицинската помощ и приемането на медикаменти.

Блондинките печелят и харчат най-много

Жените с руси коси печелят повече от тези с черни, кестеняви и червени коси, показва проучване на The Motley Fool, специализирани в управлението на лични финанси. Средният месечен доход на блондинките във Великобритания в 1018.19 паунда, тъмнокосите жени изкарват средно 937.19 паунда, а червенокосите - едва 887.97 паунда.
Същевременно блондинките са най-разточителни. Те харчат около 278.34 паунда на месец за дреболии като обувки, дрехи и бонбони. Непрактичността им обаче е само привидна. Сред жените блондинките имат най-добре разчетени финанси и най-добре знаят какви разходи ще имат в близко бъдеще (93%) и колко трябва да спестят в края на месеца (75%). Около 50% от блондинките знаят с точност за какво колко са похарчили до последното пени.
Изследването показа данни, близки до тези на проучване на Garnier Nutrisse, проведено миналата година.

Азис лудува с приятелка на морето


Азис и Патриция Кирилова
Азис и Патриция Кирилова
Докато някои от нас все още жадуват за предстоящата ваканция, фолкизпълнителите отдавна са по морето. Това се отнася и за Краля на фолка Азис, който отчита участие след участие по родното Черноморие. Но за разлика от някои свои колеги, той възприема работата си като поредното забавление.
Пресен пример е участието му в заведението "Веселото село" в Слънчев бряг. Снимки от него бяха качени във Facebook. От тях се вижда как Васко превърнал програмата си в щур купон. По време на изпълнението си фолкидолът се смесил с публиката и "нападнал" компанията на своята стара приятелка Патриция Кирилова. След като попял малко на гостите, Азис започнал да кърши закачливо снага около сексапилното тяло на журналистката. Тя отговорила на закачките му и играта се превърнала в близост, която страничен наблюдател би определил като "много опасна".
За жалост Патриция отрече съмненията. "Ние просто се забавлявахме", каза тя - "С Васил сме големи приятели и той ни покани на участието си, както прави често. Не ни беше виждал отдавна и настояваше да дойдем. Стана голям купон."
И наистина още същата вечер Азис показал кой е господар на сърцето му. След изпълнението си той не забравил да демонстрира любовта си към своя нов партьор Коцето. Мускулестият мъжага участва в програмата на певеца и го следва навсякъде по Черноморието.

Конкурс за НАЙ ЛОШО МОМИЧЕ

Избират най-лошото момиче край морето

Избират най-лошото момиче край морето
За първи път в България се организира конкурса Мис Bad Girl 2010. Идеята е на тв водеща Ива Атанасова. Тази събота общо десет момичета ще дефилират в три тура в Planet Bar der Luxe  на Свети Влас, където ще се събере светския и бизнес елит на България.
Участничките ще бъдат оценявани от звездно жури, сред което блестят имената на Елена Станулова, Петя Григорова, топмодела и собственик на хотел Мида Гери Дончева, плеймейтката Златка Димитрова и Мис Силикон 2010 Гери Райчевска.

Емилия: Коко е ревнив, затова все сме скарани

Нелина е сред източниците на проблеми в семейството ни
С Коко все сме скарани. Той е малко ревнив... Някой вкарва интриги, някой нещо казал... Стига да му пуснат мухата и оттам нататък започва да ревнува, разкрива Емилия в интервю за списание ОК .
Освен това Емилия заявява, че една от бившите му изгори Нелина е сред източниците на проблеми в семейството й. На въпроса как приема славата на Коко, че е бил с много певици, тя искрено отговаря: На Нелина глупостите. Аз не я нападам, даже много я уважавам. Но държа да кажа, че не е нормално да говори за семейства, които вече са устроени и имат някакъв живот. Не искам утре детето ми като расте да има интриги и да се говорят такива неща за баща му.                     И още по темата      

Коко Динев набил Емилия и я изгонил


Коко Динев и Емилия
Коко Динев и Емилия
Фаталният мъж за фолкпевачките бизнесменьт Коко Динев се е разделил с половинката си Емилия, гласи най-обсъжданата клюка из чалга средите.
Заради шумотевицата около двойката дори телевизия „Планета" се принуди и пусна в сайта си тази новина! А е знайно, че от „Пайнер" не са особено очаровани. Дали Емилия ще остане в графата „бивши" на Коко Динев, ще покаже бъдещето. Но упорити слухове носят, че причината на раздялата била уж неволна изневяра на съпругата.
Бесен, Коко я изхвърлил на секундата.
Според по-острите зли езици е имало дори физическа саморазправа.
А само няколко седмици преди тази семейна драма - Емилия и Коко вдигнаха шумно детско парти за втория рожден ден на сина си Иван.
Според някои от гостите, по нищо не личало, че има разпад в отношенията на майката и таткото.
Близките им обаче подхвърлят, че всичко това е просто „прах в очите".
Още преди месец Емилия каза: „Не съм го вързала с въжета.
Която иска, да дойде и да го вземе".
Тогава тя леко „открехна завесата" на личният си живот и призна също, че отношенията им не винаги са безоблачни.
Мълвата разнася и друго - че неотдавна Емилия не издържала и решила да си тръгне. Своите терзания тя споделила единствено пред двама най-близки приятели.
Дали си е дала почивка за малко, или раздялата е окончателна, ще се разбере в най-скоро време.
От телевизия „Планета" потърсили Емилия за коментар на пикантния слух.
Но тя не вдигала мобилния си. Медията казва, че оставя темата отворена.

Поп фолк звезди преди и сега

АЗИС   ПРЕДИ И СЕГА    

Поп фолк звезди преди и сега

Ето и Софи Маринова преди и сега!

Поп фолк певици ПРЕДИ и СЕГА

Всички те имат нещо общо. Певиците в поп-фолк жанра са правили доста подобрения във външния си вид за последните няколко години особено след намесата на негово величество силикона. Изкуствени устни, изкуствени гърди, изкуствени коси- всичко в името на успеха и красотата.


Камелия   

В далечната 1999г. когато "огън момиче"-то издаде своя първи дебютен албум, тя нямаше нищо изкуствено по себе си. Платинено руси коси и яркочервеното червило все още бяха запазената марка на певицата възпяла арабските шейхове и тяхната любов с песента си "Хабиби". Сега,10 години по-късно Камелия краси кориците на мъжките еротични списания с изваяната си силиконова гръд и се радва на голяма популярност сред любителите на поп-фолка, а отскоро и на дневните токшоута.



Мария


След като Мария "грейна" в класация за грозни силиконови лица, става ясно, че в прекалени количества и навсякъде, силиконът не води до нищо красиво.Чернокосото миньонче на поп-фолка, което се прочу с песента си "Спомен" тунингова първо устните си, за които усилено твърдеше,че са напълно естествени. Те бяха само първата стъпка, защото скоро след тях с чисто нови форми се сдобиха и гърдите на старозагорката. Сега Мара отварачката, както я наричат, отново щурмува лятното турне на Пайнер и се радва на успеха, който я бе забравил за малко.



Емилия
Веселото момиче на поп-фолка е претърпяла няколко козметични и естетически трансформации след първия си хит през 2000 година. Русото слабо момиченце едва ли е подозирало, че съвсем скоро личния й живот ще бъде тема номер едно в жълтите издание. Сегашната партньорка на вечно одумвания плейбой Коко Динев нямаше перхидролени коси, в началото на кариерата си, защото ту ги боядисваше с розов спрей за коса, ту минаваше в отбора на брюнетките. Силиконът обаче се оказа изпитаната формула за успех и популярност сред колежките й в жанра, затова и Емилия не остана по-назад и инвестира няколко кубика в бюста.





Андреа

107210851076108810771072_400

Кариерата на Андреа, започва когато все още се подвизава с истинското си име Теодoра Андреева. Тогава тя е модел и печели редица конкурси и титли. Русото изкушение дебютира в Пайнер през 2006 година с песента си "Като непознат". Тогава Андреа, все още не бе толкова известна, нито с целувките си с плейметки (Николета Лозанова, Златка Райкова), нито с гаджето си боксьор (Кубрат Пулев), още по-малко с дуетите си със световноизвестни изпълнители (Shaggy,Bob Sinclair). С подобрение в гръдната обиколка и голота до насищане, Андреа постоянно показва "случайно" своята плът и се радва на небивал успех, не само с песните си, но и с тялото си.
АЛИСИЯ
Половинката на футболиста Валери Божинов извървява дълъг път на промени. В първата си песен "Бързай бавно" Алисия е все още брюнетка, без никакви корекции по тялото. За последните 8 години, певицата изрусява косата, скъсява, слага силикон, снима се за няколко мъжки списания и ражда син на един от най-харесваните ергени у нас. Наричана българската Виктория Бекъм, Алисия не веднъж е попадала в центъра на медийни скандали,като този със плеймейтката Златка Райкова, която обвини Божинов в изневяра със..себе си. Сега сексапилната певица продължава да прави хитове за феновете си, прелитайки от Италия в България и обратно.                                                                                                                                                                                                                                              

Галя: "Другата част" е продължение на "Август е септември" на Миро!

Елена Пенева: Доста след пускането на клипа към "Другата част", хората все още коментират, че е краден от Риана и Lady GaGa. В същото време, седмица след премиерата излезе Alejandro с идеята за сърцето. Кой кого имитира?

Галя: Знаеш ли, когато направихме "Рискувам да те имам“, нямахме представа какво ще бъде, знаехме, че ще снимаме първия си клип, събрахме се, помислихме, нахвърляхме идеи. Направихме стайлинга, но до последно се чудехме каква да е косата ми.
И на следващата сутрин тогавашната ни мениджърка Хриси идва и казва, че знае как ще бъде, защото я беше сънувала с червени краища. Тогава това беше много нестандартно, направихме го, монтирахме го, пуснахме го в ефира и след точно седмица излезе новото парче на Destiny's Child, където Бийонсе беше със същите краища.
Не помня дали изобщо обърнахме внимание на такова съвпадение. Сега пак се случиха такива неща...


.: Явно няма отърване...

Галя:
На мен всъщност ми харесва, четейки коментарите в сайтовете как феновете обясняват помежду си, че не става дума за имитация. Защото никой от тези, които обвиняват клипа в плагиатство не казва точно какво е имитирано. Разбира се, винаги има усещане за нещо... вдъхновение.
Така работят и по света. Риана се вдъхновява от Грейс Джоунс. Lady GaGa трансформира някои от нещата на Риана и ги прави по свой начин. Всички заедно харесват Алекзандър Маккуин. За мен той е един от най-гениалните световни дизайнери. Ти като от дете се възхищаваш на този човек, си влязъл в неговия мисловен канал и знаеш как да го претворяваш и интерпретираш идеите му.Толкова ли се интересуваш от мода?

Галя:
Да, луда съм по стайлинга, харесва ми и ме провокира. Хубавото е, че моята асистентка замина да учи в Милано и Лондон мода и постоянно получавам ъпдейт за най-новите тенденции, общувам и лично с много от световните дизайнери. Отделно екипът ми е страхотен, адски креативен и като добавиш моите откачени идеи, виждаш какво се получава.
: Тоест стайлингът на "Другата част" е колективна работа?

Галя:
Да, разбира се.

.: Песента е изпълнена с музикални, текстови и визуални препратки към парчета на Каризма и Миро. Нарочно ли написа този текст така - като кодирано послание - отговор на вече казаното?

Галя:
Аз винаги се старая да правя многосмислен текст, с различни смисли на всички нива, съчетание от различни фрагменти.
Ще ти призная нещо, което никога не съм го казвала досега. Всъщност, “Другата част” се разви в главата ми и започна да се създава, след като един ден слушах по телевизията “Август е септември”. Целият текст е на български и изведнъж накрая Миро има една импровизация, в която повтаря “all around the world, all around the world...”.

И понеже ние винаги сме творили заедно и сме свързани, аз знам когато той каже “А”, аз как да продължа към “Б”. В главата ми се завихри тази фраза и започна новата хармония - като нова приказка по Бахтин. Защото краят на едно нещо е винаги начало на друго...

.: Миро знае ли, че е така?

Галя:
Не, аз наистина на никого не съм го казвала!

.: Краят на Каризма - наистина ли настъпи?

Галя:
Не мога да кажа нищо повече от това, че всичко е творческа закачка и игра. Връзката, която с Миро имаме винаги е била такава: ние сме два свободни духа, на които им харесва да си играят, да творят. Когато са заедно им е хубаво, но винаги знаят, че са свободни да си тръгнат във всяка една минута. Тази свобода ни държа заедно много дълго. И в момента, в който се усети нуждата това да спре, стана ясно, че продължаваме като различни хора. Всичко се случи с едно кимване. Просто и ясно. Но никога не се знае какво ще се случи след това.

.: Предстои ли трети клип?

Галя:
Сега работя по концепцията на третото парче. Искам да го усетя, че е то, да узрее. Всяка една идея има нужда от време да стане готова. Със сигурност знам артиста, с когото искам да направим дует - той е човек, на когото наистина се възхищавам.

.: Като говорим за артисти, твоят приятел е такъв! Как се запознахте?

Галя:
Да, той е световен музикант, барабанист. Имаме много общи приятели, но аз се познавам с тях по различни пътища. Той е от Щатите, но пътува непрекъснато. Запознахме се на негов концерт в Лондон. След това се заговорихме, после той почна да ме ухажва, аз доста се дърпах, но накрая реших, че е прекалено сладък, за да се устоя и така...

.: Не е ли трудно, като живеете толкова далеч един от друг?

Галя:
Трудно е, но е хубаво и вълнуващо - като филм. За последните 6-7 месеца сме се виждали в Торонто, Филаделфия, Ню Йорк и Лондон и следващият път не се знае изобщо къде ще е. Той оценява това, че изминавам всички тези километри, за да бъда с него. Защото музикант, който е постоянно на турне, може да бъде много самотен. А това, което сърцето ти иска, не си отива като нужда никога.

.: Ти чувствала ли си се така?

Галя:
Самотен можеш да се почувстваш, след като слезеш от сцената, защото на нея винаги цари най-голямото щастие. Но после, в хотела искаш да има кой да те прегърне...

.: Имало ли е момент, в който загубваш вярата си, че всички жертви в името на музиката, са за добро?

Галя:
Аз знам, че когато имам пълно доверие на Господ, той ме води в най-добрата посока. Сигурна съм, че няма начин да сгреша. Една моя теория е, че животът ни е като електронна игра - започваме от "А" и знаем, че трябва да стигнем до "Б". Минаваме всякакви нива - първото лесно, след това - събираш точки, бориш се с чудовища... Ако сгрешиш някъде на трето ниво, се връщаш на първо. Но вече си минал пътя и вторият път до трето ниво е много по-лесен. Най-хубавото е, когато знаеш как да играеш максимално добре! Но това изобщо не означава, че най-краткият път е най-добрият. Важното е това, което ни е дадено, да не го изгубим - пламъкът да не угасва!

Твоят пламък музиката ли е? Това ли искаш да правиш до края на живота си?

Галя:
Да. Твърдо. Всичко останало е около нея. Но напоследък и киното ми е много интересно. Покрай клиповете ми често монтирам с режисьорите, измислям концепциите, като сценограф се изявявам и много ми харесва да съм зад камерата. Обичам и интериорния дизайн - често се изявявам вкъщи в тази посока. Всяко изкуство, което изразява света на идеите, ми харесва.

.: Ти беше част от един ключов момент в развитието на българската поп музика. Какво мислиш за нея сега?

Галя:
Мисля, че идва едно ново поколение и много се надявам бързо да завземе ефира. Аз винаги съм харесвала пионерството - и с Каризма, и сега. Имам едно любимо стихотворение на Робърт Фрост - The Road Not Taken, което завършва с: “Никога не искам да си позволя да съжалявам, че не съм поел по този път, по който никой друг не е поел”. Ако има хиляди пътеки и една поляна, аз ще тръгна боса по нея и ще направя собствена пътека.



Порнография на Турне 2010 Планета Дерби.

Традицията си е традиция, и звездите на "Пайнер" дават всичко от себе си стриктно да я спазват.
Тази година, както и в предходните, горещите диви на родния попфолк залагат на спонтанния сексапил в турнето на телевизия "Планета", където уж случайното разголване вади на показ всякакви прелести.
 

Уж "Палатка", пък напомня на нещо съвсем различно...
 
В моментите, в които това не се случва пък, на сцената се набляга на всякакви други еротични импровизации, забавляващи публиката.

Очаквано, главната роля в гореспоменатото амплоа е възложена на скандалната Андреа, въпреки че тази година и колежката й Галена се старае да не отстъпва.


Това вече сме го виждали от някои звезди на "Пайнер", но при Галена си е чист дебют...
 
За финал, а и за радост на феновете, двете "заровят томахавката" и се впускат в горещи ласки една с друга по време на изпълнението на съвместния си хит "Страст на кристали"...

Потвърди се, че Александра Сърчаджиева е бременна


Александра Сърчаджиева няма да пътува за фестивала „Охридско лято”, тъй като чака първата си рожба, съобщиха от театър Българска армия”.
Така се потвърдиха слуховете, че актрисата е бременна. В Охрид тя трябваше да изиграе ролята на Нина Заречная от трилогията на Крикор Азарян по Чехов „Чайка”.
Вместо Алекс на сцената ще излезе новата звезда на военната трупа Лидия Ниджова, съобщават от "Монитор". Въвеждането на младата актриса е станало със съдействието на Лилия Абаджиева, присъствала на почти целия репетиционен процес, за да направи своя филм "45 градуса по Азарян".  Алекс Сърчаджиева е бременна от приятеля си Иван Ласкин, който вече има едно дете от бившата си съпруга Мирослава Гоговска. Двамата влюбени обаче не планират сватба. Сашка неведнъж е казвала в интервюта, че иска деца, но не смята да се омъжва.                     

И красивата ТВ водеща Виктория Петрова се развежда




  
Тв водещата Виктория Петрова се развежда с мъжа си – оператора Добромир Иванов.
Причината за раздялата им е танцьорката от балет M Dance Златина.
Според клюките Виктория била много ревнива и ограничавала свободата на половинката си. Още на първата си среща с русата балерина обаче Добри се поддал на чара й. Неочакваната им авантюра прераснала в сериозна връзка и когато Виктория научила за нея, не успяла да преглътне обидата.
Само няколко месеца след като Добромир заяви в предаването „Търси се“, че красивата брюнетка е жената на живота му, двамата се разделиха окончателно. Сега той живеел с изкусителната Златина и нямал никакви планове да се опитва да си върне Виктория.

Елеонора Палавейска не си изкарва прехраната като стриптийзьорка

Бившата брадърка Елеонора Палавейска опроверга слуховете, че си изкарва прехраната като стриптийзьорка. Всъщност тя работи в нощен бар на "Лъвов мост".

Тя не танцува гола и не продава тялото си на клиентите на заведението. Елеонора е облечена с прашки и сутиен и танцува в бара, за да забавлява мъжете. Но до там! Брадърката вече живее в престижен столичен квартал, където дели апартамент с още едно момиче.

Тя все още е заедно с Давид, който идва всяка събота до София с колата, за да я вземе и да се приберат заедно във Велинград при дъщеря си.    И СЛЕД КАТО ПОПИТАХМЕ САМАТА НЕЯ ТЯ ОТГОВОРИ:

Елеонора Палавейска: „Не съм стриптийзьорка, танцьорка съм! И не танцувам гола, а по прашки и сутиен. От време на време даже си слагам и поличка“, обясни Елеонора.Тя допълни, че сега живее в хубав столичен квартал в апартамент, който дели с друго момиче. Двете спят в отделни стаи.
Екссъквартирантката разказва още, че всяка събота и неделя половинката й Давид идва да я вземе с колата си и двамата се прибирали във Велинград.