понеделник, 9 август 2010 г.

Най-желаните сексуални образи

Няма спор по въпроса, че мъжете и жените имат различна представа и нагласа за секса, независимо, че той е любимо занимание и за двата пола.

Според сексолози в последно време „секс сценариите” все повече обсебват мъжката фантазия. Това може и да не ни се нрави особено, но ако го приемем, полагайки малко старание и фантазия, ще се позабавляваме и ще поосвежим сексуалния си живот.
И така, какво има в главите на мъжете? Какво биха искали да видят те, кои са главните героини в техните представи – с две думи – кои са най-желаните сексуални образи?
Медицинска сестра
Класика. Мъжете мечтаят за онази медицинска сестра, която облечена в къса бяла престилка грижливо ще им осигури живот без болка и страх. Дори спринцовката в нейните нежни ръце не е инструмент за наказание, а подканя за нещо по-друго. Тази фантазия съвсем лесно може да се превърне в реалност. Всички атрибути – от престилки и диадеми във всевъзможни модели до спринцовки и игли - се намират в изобилие в секс магазините.
Жена полицай
Бъдете жена – полицай с всички необходими атрибути – пистолет, белезници, палка. Нежна за послушните и по-груба за лошите момчета на пътя. Какво толкова – кога иначе ще се видите в униформа, която да ви дава възможност да правите с партньора почти каквото си поискате.                                                                                                                  
Момиче на Плейбой
Това не е съвсем лесна задача, понеже едва ли ще можете да минeте през фотошопа, както момичетата от страниците на любимото мъжко списание. Е, с малко въображение ще прикриете тук – там някой дефект. Въпросът е да се снабдите с някои основни неща – заешки ушички и опашчици, секси бельо. Всъщност бельото съвсем не е задължително. В този сценарий можете да заложите на фотоапарат или камера. Това със сигурност ще развихри въображението ви, а възможността, която дават съвременните технологии да прегледате заснетото, може да стане изключително атрактивна част от любовната игра.
Танцьорка
Кой мъж не е мечтал танцьорка, вихреща се на пилон да поседне в скута му, да му предложи щедро да погледне в деколтето й, да разкърши снага само и единствено за него. Това съвсем не е трудно. Припомнете си най-култовата сцена от филмa “9 седмици и половина”. Пускате музика, приглушавате осветлението и правите един страхотен стриптийз. Можете да го придружите с бутилка и лед – наистина няма нъж, който да не е бленувал за подобен миг!
Ученичка
Две опашки, къса плисирана поличка, три-четвърти чорапки – и хоп, вече сте ученичка в гимназията. Не подценявайте този сексуален образ. Помислете си, че когато вашия партньор е бил в младежките си години едва ли е можел да има всяка своя съученичка. А как го е искал! Може би мечтата по секси ученичката е именно носталгия по времето, когато хормоните са си правили често – често шега с него. Доставете му сега удоволствието да направи каквото си иска с едно непослушно момиче.
Учителка
Вероятно от този период е жива и мечтата по учителката – пълнокръвна, 100 % жена. Помислете си колко забавно би било да имате показалка, с която да насочвате любимия ученик към това или онова. Не се знае на кого ще се хареса повече тази игра – на него или на вас.
Кожена богиня
Има мъже, които са истински фетишисти. Една елегантна дама в кожени одежди, гарнирани с дълги кожени ръкавици може да разтресе мъжкото съзнание. В този случай не е нужно да махате каквато и да било част от облеклото и аксесоарите. Напротив – всичко е в тръпката да правите секс докато обвивате мъжкото тяло в кожа и страст.
Секретарка
С какво секретарката буди сексуалното желание? Може би това е строгият й вид, съчетан с готовността да помогне на всички за всичко. Като истински професионалист тя е съгласна на всякакви финтове, стига другите да получат удовлетворение. Да не забравяме и кое е работното й място. Бюрото! Какво ли може да се направи на едно единствено бюро със секретарска всеотдайност.
Стюардеса
Красива, елегантна, с дълги крака, облечена в елегантно костюмче и длъжна да бъде отзивчива във всяка ситуация. Една истинска стюардеса действително е в състояние да вдигне всеки самолет, дори ако пилотът здраво се е приземил. Е това вече наистина мъжете знаят защо!
Камериерка
Къса сатенена рокличка с бяла престилка и пухче в ръка. Коя е тя? Камериерката, която сръчно издухва целия прах в стаята, катери се по столове и стълби и ...разбира се застила леглото с най-примамливите чаршафи. Мечтата на всеки средно статистически мъж.
Ангели – Демони
Атрибутите на ангел и демон са сред задължително присъстващите в секс магазините. Запитвали ли сте се защо. Да, някой правилно е разгадал, че за мъжа жената е и ангел, и демон. Каквото и да говорим тя може да го омае с ангелско послушание и нежност, но също с демонски погледи и поведение. Може би ако нямате актьорски заложби, ще ви бъде трудно да изпълните тези роли. Но си струва да опитате, дори само за да видите как изглеждате в тези невероятни костюми. Може би в мигът, в който ги облечете, ще разберете точно какво трябва да правите и как да се държите. И спокойно – никой не очаква да летите с ангелски крила или да пиете истинска кръв.
Робиня
Той иска вие да бъдете негова робиня! Да ви заповядва, да ви мачка, да ви връзва с въжета. Иска да бъдете измъчена от неговата мощ, но и да проявявате непокорство към положението си. След дълга и изтощителна борба ще успее ли робинята да стане свободна или до край ще остане пленница на неговото желание. Ще разберете ако влезете в този образ и се поддадете на режисурата на своя партньор.
Господарка
Мъжете често искат да имат свой господар, дори не само в сексуалните си блянове. Представете си тогава колко горещ е образът на сексуалната господарка. Висок ботуш и кожен бич са напълно достатъчни, за да почувствате власт и да овладеете всяка ситуация. Той мечтае точно за такава жена – иска да бъде в краката й, да й се подчинява, да я слуша, да изпълнява всяка нейна повеля.
Бизнес дама
Представителите на силния пол жадуват да покорят една истинска властна и строга бизнес дама. Тя командва, нарежда и поставя всеки, където си пожелае. Но в неговата сексуална фантазия той я слага на мястото й – в краката му, на колене. Какво ли следва?