петък, 3 септември 2010 г.

Последно...съществуват ли вампири?

След култовата поредица “Здрач” /1,2,3...спрях да ги броя/ и  изключително успешния първи сезон на тинейджърския сериал “Дневниците на вампира” вампироманията отбеляза своеобразен пик. Яко е да си вампир – свободни, безсмъртни, богати, имат готини свръхестествени способности, а храната обикаля в изобилие наоколо. Само се разходете из нет-а и ще срещнете сърцераздирателни молби като :     “Искам да съм вампир! Някой може ли да ме превърне!?!!!” , също и анкети: “Бихте ли станали вампир заради Едуард ако така щяхте да бъдете заедно завинаги?” /има логика в това, че за да те обича някой вечно трябва да е вампир ;)/
      Много книги, филми и сайтове са посветени на вампирите. Къде се размиват границите на фантазията и реалността?
    Оказа се, че “вампири” съществуват, но те са едни много болни хора:

    Психолозите  определят клиническия вампиризъм или хемосексуалността като привличане от сексуален тип към кръвта. Този изключително рядък синдром доказва, че вампири наистина съществуват, въпреки, че не притежават свръхестествени сили.
    Медицината обяснява и загадките в митовете за вампирите:
Зъби: при една рядка генетична болест /канинизъм/ кучешките зъби добиват конична форма и силно израстват
Следи от ухапване: при някои кожни болести по тялото се появяват патологични следи като от ухапване
Кръв по устните: болните от морфея получават виолетови екземи по долната устна
Непоносимост към светлина: при синдрома на Сезари кожата е свръхчувствителна към светлината
Нокти: ефекти на мускулна контракция обясняват растежа на ноктите на мъртвите.

Европейски рекорд: Български спасител правил секс с 9380 жени


spasitel Нашенски спасител от Приморско е най- потентния мъж на Стария континент. За четири петилетки 39- годишният гларус е успял да тръшне в постелята си близо десет хиляди жени. Като цифрата тепърва ще се увеличава, защото мъжът продължава да работи като спасител по черноморските ни плажове. Манията на Владимир да люби де що свари женско стартирала през далечната 90-та година, когато се цанил като спасител на пясъчната ивица „Каваците“ край Созопол. Захванал тази работа, не заради парите, които били мизерни, а за да утолява по-лесно манийната си страст по женските прелести.
Много скоро Владо изпъкнал като
Чуждите туристки са луди по нашите спасители
Чуждите туристки са луди по нашите спасители
най- желания Казанова сред колегите си. Вършеел из дамски квартири и бунгала, та пукат се вдигало. Отначало подбирал само по-хубавичките. Но с времето възприел философията: „Куцо, кьораво, сакато… бройката е злато!!!“ И подкарал наред. Не прощавал на ни една мераклийка за любовни ласки, без да придава особена важност на възрастта, заниманията и красотата й. Още след първите стотина бройки на Владо му хрумнала блестящата идея да записва в тетрадка името на всяко ново свое завоевание. Като срещу името на всяка от любовниците си записвал какви точно сексуални техники е изпробвал с нея. В списъка му фигурират от стандартна любов до най-невероятни сексуални извращения. В плажаконтактите му с наши и чужди туристки имало и куриози, разказва той.
Миналото лято например си харесал на плажа засукано рускинче и тръгнал в атака да завладее сърцето й. Историята се развила на плажа в Слънчев бряг, където нашенския любовчия работел по това време. С отработена стъпка на пантера през размножителен период, спасителят – любовчия наобиколил момичето и я питал как се казва. Рускинята помислила, че спасителят се шегува, защото миналото лято двамата си били прекарали чудно в нейната хотелска стая. И подела играта на казановата. Твърде скоро обаче й светнало, че бройкаджията въобще си няма и на представа коя е… И побесняла. Започнала да го бие с тежката си плажна чанта и да
Загоряла за секс туристка чака своя спасител
Загоряла за секс туристка чака своя спасител
мята по него джапанки. А от въпросната драма наш Владо толкова се стресирал, че цяло денонощие не погледнал жена. Имал е и далеч по-приятни, макар и куриозни случаи. Преди пет години две чешки туристки – майка и щерка, се запознали с него на плажа. Първо преспал с майката, след което скочил и на родителката, която била учудващо запазена за възрастта си- с големи гърди и стегнато тяло. Ден преди да си заминат двете жени го поканили на прощално парти в бунгалото си и след обилно количество изпит алкохол му се нахвърлили вкупом. Преживяването с майка и дъщеря е невероятно, доволен е спасителят – ценител на женски прелести.

10 знака, че е време да се разделите

10 знака, че е време да се разделите Номер 10 - Липса на контакт

    Когато подсъзнателно започнете да игнорирате присъствието на половинката си, опитвате се да избягвате разговорите с нея и възприемате времето, прекарано с "дамата на сърцето ми" като бреме, а не удоволствие... очаква ви раздяла!

    Номер 9 - Няма “бъдеще време”

    Една от най – естествените и вълнуващи стъпки в една връзка е планирането на съвместно бъдеще – почивки, уикенди, празници и т.н. Ако този момент липсва във вашата връзка, значи тя не съществува.

    Номер 7 - Нечестни битки

    Карате се като децата за най – малкото нещо – защо е хлопнала вратата, защо е забравила да изгаси лампата в килера и т.н. След което се стига до: какво е казала майка й за него, когато еди какво си и ... и ... и ...

    Номер 6 - Бързо сдърпване

    Виждате в нейните думи и най – малката подигравка по ваш адрес. Дразните се от начина, по който е казала “Здравей”. Сигурно осъзнавате, че имате проблем?!


    Номер 5 - Спорове на публични места

    Когато започнете да си повишавате тон и да се злепоставяте на обществени места, означава, че връзката ви виси от някой небостъргач и се чуди как да се спаси. Но вие сте прекалено заети да спорите и нямате време да й помогнете, предпазвайки я от падане и тотално разпльокване на земята. И тя просто си пада... Вие? И вие с нея, няма какво да се чудите!

    Номер 4 - Копнеж за независимост

    Преди споделяхте всичко с нея – сутрините, следобедите, уикендите ...искахте да сте непрекъснато заедно. Сега, искате само да излезете с приятелите си и дори да работите извънредно, само и само, за да се приберете, когато тя вече е заспала.

    Номер 3 - Имате тайни

    Основата на всяка връзка е доверието. Това означава да споделяте всичко. Няма тайни, няма лъжи, няма неочаквани планове! Ако това внезапно изчезне, какъв е смисълът да продължавате?

 Номер 2 - Промяна във възприемането

  Спомнете си как мислехте, че малкият й нос е сладък. Как нейният странен виц е смешен. Сега смятате носа й за грозен, а вица за досаден.

 Номер 1 - Без секс

 Как само не можехте да й се наситете в началото! Колко силно ви възбуждаше всеки неин поглед, всяко нейно докосване, всеки малък жест! Сега всичко в нея ви отвращава, правите секс по задължение и не изпитвате никакво удоволствие? Краят е близо и е ... сто на сто!

6 неща, за които Тя мечтае, но се срамува да поиска...

Искам, но не мога...

    Да го гали
    Мастурбацията е здравословна за живота ви, така че защо не я споделите с партньора си? Ако не сте срамежлив, свалете панталона си и маструбирайте пред нея! Целият елемент с воайорство има сигурна мистика, чрез която да я подканите да продължи сама. Ползата ви от това е, че след като ви гледа, може да научи нови неща и това да отприщи фантазията й да продължи вместо вас.
    Груб секс
    Ако вашата половинка обича да контролира нещата, предложете й да бъде властна и в секса. Нека тя е шефът. Може да е болезнено от време на време, но... Трай, бабо за оргазъм! Белезници, камшици, восък, щипане – Няма забранено!
    Секс с помощни материали
    Секс-играчките са забавен и вълнуващ начин за разгорещяване на атмосферата в спалнята. Може да започнете да я масажирате с ароматни масла навсякъде, като се съсредоточите главно върху вагината й, след което използвайте вибратора, за да я накарате да изпита оргазъм, без да сте били в нея. Такова сексуално приключение ще я ентусиазира за следващия път... анални топчета!
    Театрален бис
    Защо да не участвате в собственото си сексуално шоу? Планирайте различни варианти, вземете си сценични костюми и позволете на вашите въображения да ви водят. След като направите кратко представяне на вашата половинка, тя ще реши да “доизиграете” театралната сцена между чаршафите. По този начин ще започнете да се учите занапред на “актьорско майсторство” без задръжки и притеснения.
    Ще танцуваме ли?
    Не е тайна за никого, че голяма част от мъжете биха искали да се наслаждават на частен секси танц от нежната си половинка. Защо този път не я изненадате вие със собствен танц? Пуснете за фон нейна любима песен и танцувайте! Да, ще се чувствате малко глупаво, но тя ще оцени жеста и ще ви покаже как става ;)
    Имаме компания
    За авантюристите тройката може да бъде интересна. Да, така е, не само за вас тя може да бъде фантазия. Нека не забравяме, че Ева е била първата, вкусила забранения плод! За онези, които не са очаровани от идеята да делят жена си с друг мъж, спокойно, защото друга нейна фантазия е тройка с жена.

 
Не всяко излизане е среща!

Не всяко излизане е среща!7 правила за първа среща

    Номер 7 - Мъже! Не споделяйте в подробности миналото си!

    Вие имате минало, тя също. Да “изравяте” от него всички добри и лоши моменти със старата си любов е смешно. Това ще доведе до ревност и безсмислено състезание. Третирайте вашите срещи като автобиография – няколко дати, интереси, забавни случки, няколко думи за семейството и професията, образованието и приятелите. Преди всяка ваша среща избирате аспект от каталога с гореспоменатите и го развивате пред нея. После идва ред на следващия аспект и така, докато не си омръзнете, а дотогава може и да сте с халки на пръста. Всички знаем, че мълчанието на първа среща може да ни постави в много неудобно положение. Затова обмислете предварително по едно-две неща, които бихте могли да обсъдите заедно и така да надхитрите тишината, която обича да се намесва на всяка нова среща.

    Номер 6 - Мъже! Не я поставяйте на пиедестал!

    Поетите са си изписали писанката за силата на красивата жена и за катастрофите, до които тя може да доведе човечеството. Това е романтично, но ако я поставите на пиедестал, катастрофиралият ще сте вие. Това, което иска тя от вас, е да я опознаете, включително нейните слабости и грешки. Разбира се, място и време за романтика и комплименти също трябва да бъдат намерени, но се постарайте да не се държите с нея като с равнопоставена личност. В такива случаи участниците в общуването или във връзката забравят кой е мъжът и коя е жената и дали не са се объркали, като са разменили ролите си - тя се прави на еманципирана и властна, той пише стихове и прави серенади. Забравете! Мъжът трябва да бъде истински мъж в една връзка, жената - жена! Изземване на ролите? Откажете се!