петък, 3 септември 2010 г.

6 неща, за които Тя мечтае, но се срамува да поиска...

Искам, но не мога...

    Да го гали
    Мастурбацията е здравословна за живота ви, така че защо не я споделите с партньора си? Ако не сте срамежлив, свалете панталона си и маструбирайте пред нея! Целият елемент с воайорство има сигурна мистика, чрез която да я подканите да продължи сама. Ползата ви от това е, че след като ви гледа, може да научи нови неща и това да отприщи фантазията й да продължи вместо вас.
    Груб секс
    Ако вашата половинка обича да контролира нещата, предложете й да бъде властна и в секса. Нека тя е шефът. Може да е болезнено от време на време, но... Трай, бабо за оргазъм! Белезници, камшици, восък, щипане – Няма забранено!
    Секс с помощни материали
    Секс-играчките са забавен и вълнуващ начин за разгорещяване на атмосферата в спалнята. Може да започнете да я масажирате с ароматни масла навсякъде, като се съсредоточите главно върху вагината й, след което използвайте вибратора, за да я накарате да изпита оргазъм, без да сте били в нея. Такова сексуално приключение ще я ентусиазира за следващия път... анални топчета!
    Театрален бис
    Защо да не участвате в собственото си сексуално шоу? Планирайте различни варианти, вземете си сценични костюми и позволете на вашите въображения да ви водят. След като направите кратко представяне на вашата половинка, тя ще реши да “доизиграете” театралната сцена между чаршафите. По този начин ще започнете да се учите занапред на “актьорско майсторство” без задръжки и притеснения.
    Ще танцуваме ли?
    Не е тайна за никого, че голяма част от мъжете биха искали да се наслаждават на частен секси танц от нежната си половинка. Защо този път не я изненадате вие със собствен танц? Пуснете за фон нейна любима песен и танцувайте! Да, ще се чувствате малко глупаво, но тя ще оцени жеста и ще ви покаже как става ;)
    Имаме компания
    За авантюристите тройката може да бъде интересна. Да, така е, не само за вас тя може да бъде фантазия. Нека не забравяме, че Ева е била първата, вкусила забранения плод! За онези, които не са очаровани от идеята да делят жена си с друг мъж, спокойно, защото друга нейна фантазия е тройка с жена.

 
Не всяко излизане е среща!

Не всяко излизане е среща!7 правила за първа среща

    Номер 7 - Мъже! Не споделяйте в подробности миналото си!

    Вие имате минало, тя също. Да “изравяте” от него всички добри и лоши моменти със старата си любов е смешно. Това ще доведе до ревност и безсмислено състезание. Третирайте вашите срещи като автобиография – няколко дати, интереси, забавни случки, няколко думи за семейството и професията, образованието и приятелите. Преди всяка ваша среща избирате аспект от каталога с гореспоменатите и го развивате пред нея. После идва ред на следващия аспект и така, докато не си омръзнете, а дотогава може и да сте с халки на пръста. Всички знаем, че мълчанието на първа среща може да ни постави в много неудобно положение. Затова обмислете предварително по едно-две неща, които бихте могли да обсъдите заедно и така да надхитрите тишината, която обича да се намесва на всяка нова среща.

    Номер 6 - Мъже! Не я поставяйте на пиедестал!

    Поетите са си изписали писанката за силата на красивата жена и за катастрофите, до които тя може да доведе човечеството. Това е романтично, но ако я поставите на пиедестал, катастрофиралият ще сте вие. Това, което иска тя от вас, е да я опознаете, включително нейните слабости и грешки. Разбира се, място и време за романтика и комплименти също трябва да бъдат намерени, но се постарайте да не се държите с нея като с равнопоставена личност. В такива случаи участниците в общуването или във връзката забравят кой е мъжът и коя е жената и дали не са се объркали, като са разменили ролите си - тя се прави на еманципирана и властна, той пише стихове и прави серенади. Забравете! Мъжът трябва да бъде истински мъж в една връзка, жената - жена! Изземване на ролите? Откажете се!

Няма коментари: