четвъртък, 19 август 2010 г.

Мъдрости За Любовта.

  • Ако имаш любовта, не ти трябва, да имаш нищо друго. Ако нямаш любовта, няма значение, какво друго притежаваш.
  • Щастливец е мъжа, който е първата любов на една жена, но по-щастлива е жената, която е последната любов на един мъж.
  • Обичаме, не когато намерим перфектния човек, а когато се научим, да обичаме перфектно недостатъците му.
  • Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него.
  • Когато човек се влюби, си мисли, че знае всичко за живота. И може би е прав.
  • Всеки докоснат от любовта, става поет.
  • Когато сме обичани от някой, това ни дава сили. Когато обичаме някой, това ни дава кураж.
  • Можем да лекуваме болестите с лекарства, но единственото лекарство за самотата и отчаянието е любовта. Има много хора по света, които умират от глад, но има много повече, които умират за малко любов.
  • Любовта е, като да свириш на пияно. Първо се учиш да свириш по правилата, после трябва да ги забравиш и да започнеш да свириш със сърцето си.
  • Любовта е, когато искаш човека, който обичаш да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие.
  • Не можем да си купим любов, но може скъпо, да си плащаме за нея.
  • Един мъж не може да спечели една жена само веднъж и край. Тоя трябва да се унижава отново и отново.
  • Няма разлика между мъдрият човек и глупака, когато са влюбени.
  • Да обичаш някой, не значи да си представяш целя си живот с него. А това да не можеш, да си представиш и един ден без него.
  • Хората имат нужда от любов, дори да не я заслужават.

Романтични идеи

Купете на партньора си 13 истински червени рози и една изкуствена. Сложете изкуствената роза в средата на букета (гледайте изкуствената да е много хубава, че да не се забележи). Сложете картичка с текст.
“Ще те обичам, докато не увехне и последната роза”
Купете на партньора си стилно малко огледалце. В кутийката сложете картичка с текст:
“Всеки път когато погледнеш в това огледало, ще виждаш образа на най-красивата жена на света.”

Вземете флумастри/моливи и лист хартия. Нарисувайте усмихнато слънчице и две човечета (stick figures) които се държат за ръце. Напишете, кое човече кой е. Нарисувайте и едно сърчице, и напишете “обичам те” вътре. Може да дадете рисунката на любимия по много начини. Заедно с някой подарък или пък да я изпратите по пощата  .

Ако на партньора Ви се налага да работи до късно или пък се очаква да има тежък ден, може да направите следното. Вземете една кутия и я напълнете със всякакви лакомства, шоколади… Може да сложите и едно малко плюшено меченце. Затворете кутията и лепнете един червен кръст от горе с надпис “Отвори само в спешен случаи”. Дайте го на партньора си и го предупредете, да отвори кутията когато нещата станат наистина тежки. 

Обадете се на родителите на Вашият партньор и ги попитайте, какво винаги е искал/а като малак/малка. Купете му/й го за рождения ден. Не само подаръкът ще бъде оценен, но и факта ,че сте положили усиля да разберете, какво винаги е искал/а.

Купете 25 червени рози. Уредете среща с партньора си на някое място на което има доста хора (Mall). Отидете по рано и си намерете местенце близо до това на срещата. Попитаите хората, които преминават, дали биха ви помогнали. Дайте на тези, които се съгласят, една роза и им кажете да отида при Вашият партньор, да й подадат розата заедно с някакво послание (тук вече Вие трябва да си го измислите). Също така ще е много сладко, ако някоя от розите бъде “доставена” от детенце . Направете това с да речем 12 рози и после се появете Вие с останалите 13. 

Направете любовни купони за Вашият партньор.  Например:
Купон за един час професионален масаж.
Може да ползвате всякакви “услуги”. Също така използвайте далечна дата на купоните. Това ще покаже, че винаги ще сте до партньора си!

Подарете на партньора си магическа кутийка. Всяка седмица/месец поставяйте някакво подаръче в кутийката.

Докато разпускате в къщи, може да поиграете на една игра с партньора си. Всеки да взема по 1 лист и флумастри/моливи. На всеки лист нарисувайте по една кристална топка (не е задължително  ). Накарайте партньора си, да нарисува това което “вижда” в кристалната топка 5 години напред (свързано с вас двамата). Направете същото. После се съберете, разгледайте и обсъдете снимките  .

Направете си бой с възглавници. Купете възглавници специално за повода (пълни с пера). Пробийте няколко дупки, за да може когато боя започне, перата да се разхвърчат на всякъде. Атакувайте когато сметнете че момента е подходящ.

Ако партньора Ви трябва да замине някъде, кажете й, че се притеснявате за нея и сте уредили някои да я пази. Тогава й подарете едно плюшено мече!

След баня напишете на огледалото нещо мило (любовно послание) на партньора си. Става и на запотено стъкло на кола.

Поръчайте пица за вкъщи и помолете да бъде изрязана във формата на сърце.

От какво се страхува човекът

Новини
Всички ние имаме свои малки страхове. Някои се страхуват от високо, други се ужасяват от паяци или от затворени пространства. Страховете на някои хора обаче са малко по-странни и ирационални.
Австралийският сайт ListVerse.com подрежда най-чудатите фобии.
Папофобия
Повечето християни биха дали мило и драго да зърнат дори и за секунда главата на римокатолическата църква. Папофобите обаче не са от тях. Те изпитват патологичен страх от папата и всичко свързано с него.
Аракибутирофобия
Дългата дума всъщност означава "страх да не ти залепне фъстъчено масло на небцето". Може и да звучи пресилено, обаче хората, имащи такава фобия, споделят, че щом видят фъстъчено масло започват да се потят обилно, езикът им се подува, а дишането им се затруднява.
Агорафобия
Страх от пресичане на улицата. Агирофобията обхваща доста разнообразни притеснения, вариращи от фобия към булеварди до пресичане на малки улички. Смята се, че е напълно отделен страх от този, свързан с превозни средства.
Страх от тийнейджъри
Учените определят тази фобия като изкривено, преувеличено и драматизирано възприемане на младите хора. Като се замисли човек, този страх може и да се окаже не чак толкова ирационален.
Магирокофобия
Така психолозите наричат страха от готвене. Фобията се изразява не само в панически страх от кухни и уредите в тях, но и в силно негативни емоции към хора, които обичат да готвят.
Спектрофобия
Означава страх от огледала. Психолозите свързват спектрофобията както със страха от самопознание, така и с ексхибиционизма. Спектрофобията е близка до страха от гледане в огледала, породен от ужаса, че в него може да се отрази образът на свръхестествено създание.
Фагофобия
Страх от преглъщане. Фобията се изразява в консумирането единствено на меки и течни храни. Фагофобията може да доведе до страх от хранене, сериозна загуба на тегло или до ангинофобия - страх от ангини и задавяне.
В класацията психолозите подреждат още библиофобията (страх от книги), вестифобията (страх от дрехи), гамофобията (страх от брака, който е различен от страха от жени - той се нарича гинофобия), белонефобията (ужас от игли и топлийки), скриптофобията (страх от писане на публично място) и лимнофобията, която представлява страх от езера.
Съществуват редица страхове, които са толкова рядко срещани и специфични, че учените все още на са им дали име.
Сред най-странните са страхът, че те шпионират извънземни, ужасът, че може да се върнеш назад във времето и да се заразиш с болест, за която съвременната медицина е открила лек, но тогава все още е била нелечима, фобията от мигане необичайно често и... страхът от тоалетна хартия.
Сред ненаименованите фобии са и страхът да не би кучето да те бутне през прозореца на апартамента, ужасът от дъги, а също и фобията от бижута, дълги думи и от числото 666.

Фолк певицата Симона пред Клюки.бг: Хората се умориха от силиконки!


Как се става фолк певица? Задължително ли е да имаш порно клипче, за да пробиеш? Ще свърши ли времето на силиконовите НЕможещи да пеят изпълнителки? Решихме да потърсим една млада изпълнителка, която не е обвързана с големите ни музикални компании, за да ни разкрие нещата от кухнята и да я представим пред по-широка аудитория. 23-годишната Симона разбива летните класации с песента си „Колко пъти“(вижте видеото под интервюто). Хубавицата доказа, че може да успееш без мастит продуцент зад гърба си и без финансовата подкрепа на богато гадж
Представи се на читателите ни?
Здравейте на мнoгoбраойните читатели. Казвам се Симона, от град Бургас съм. В момента уча маркетинг и реклама, завършила съм история и литература. Родителите ми са Мария и Георги Аврамови. Баща ми е бивш треньор по академично гребане в ЦСКА. Те ми помагат изцяло и ме подкрепят във всяко мое начинание, за което им благодаря от цялото си сърце и много ги обичам!
В интернет парчето ти „Колко пъти“ вече набира огромна популярност. Разкажи ни нещо за песента и клипа?
Да изключително се радвам за парчето че набира скорост. То е дует с вече популярния рапър Жоро Рапа. Песента е по музика и аранжимент на Васил Стойчев, текст Жоро Рапа, режисьор на клипа е Лъчо Костов. Всичко стана на шега – една вечер Жоро ми звънна и каза: „Имам едно парче, трябва ми дуетна половинка. Чуй го и кажи съгласна ли си.“Аз го чух и казах това е моята песен! Още на другия ден песента беше записана. Снимките на клипа минаха много леко понеже знаехме какво искаме. Малко се притеснихме, че заваля към края на снимачния ден и не можахме да довършим, но пак се оказа че имаме достатъчно кадри. Клипът е сниман на Св Влас и Слънчев Бряг. Държахме всичко да е лятно, весело, диво и закачливо – без много грим и напудрени истории. Специални благодарности на всички, които работиха по проекта!
През свободното си време сърфираш ли в интернет? Кои места посещаваш, четеш ли мненията на феновете по музикалните форуми?
Да, през свободното си време чета и сърфирам доста в интернет, отговарям и си пиша с хора, които оценят работата ни с Жоро. Посещавам „Facebook“-a си ,VBOX7, myspace… Чета и коментари в различните форуми.
Засега се продуцираш сама. Не мислиш ли да преминеш в някоя компания? Оферти имаш ли вече?
Да, продуцирам се сама, но с повечето хора от бранша сме приятели и те ми помагат изключително много, имам тяхната подкрепа. DSTV(музикалната телевизия на Десислава) набира скорост, така че мисля, че на този етап мога да се справя и така.
Говори се за баснословни суми, които изпълнителите извън големите фирми плащат, за да се излъчват клиповете им по Планета или ФЕН ТВ. Има ли нещо вярно в това?
Всяка медиа си има своя политика – аз засега харесвам свободната медиа DSTV, харесвам формата им.
Често се говори, че е хубаво певиците да си намерят спонсори? А в някои случаи продуцентите им искат пари като гаранция в случай, че се подписва договор между тях? Това не те ли притеснява?
Продуцентите си гонят интереса – изпълнителите от своя страна също. Ако някой ден получа добро предложение отговарящо на моите представи за работа, бих работла с голяма компания! Все пак имам още много неща да направя.
В България, за да пробиеш, е нужно да има някакъв скандал около теб – порно клипче, врзъка с някой известен… Вярваш ли, че само с талант може някой да успее? Галена например просперира в бранша, след като се появи нейн порно клип в интернет. Ти би ли предприела подобна стъпка, за да се изкатериш на върха?
Ами, аз мисля че хората вече се умориха от силикони и много грим, но това е мое мнение. Естествено е, че трябва да изглеждаш добре и да имаш глас. Трябва да си много упорит и да следваш целите си – да го правиш със сърце и хората го оценят. За мен лично музиката е живот и следователно животът е музика! Няма по – велико нещо от това! Музиката е магия! Не бих спекулирала със скандал – прави каквото трябва и всичкото си идва на мястото.
Голям проблем за фолка са кавърите. Защо според теб не се дава шанс на младите композитори и текстописци у нас?
Кавърите се възприемат по-лесно, защото са чути вече и лесна рецепта – гарантиран хит. Аз лично мисля, че си имаме много талантливи композитори: Йовко Петров, Велислав Драганински, Митко Петров, Ицо и Ваня Ангелови, Пламен Стойчев – Папо, Васил Стойчев – млада надежда … Мисля, че все повече ще се набляга на авторските песни. Аз лично ги предпочитам.
Имаш ли си любими изпълнители?
Имам си любим изпълнител – всеки има и иска да е като някой! Аз обожавам Деси Слава. За мен това е изпълнител, които се доказа неведнъж във всякакви ампола! Бих искала някой ден да пея с нея, защото съм израснала с нейните песни, с нейния глас…
Красиво момиче като теб със сигурност ще разпали мъжките фантазии. Разкажи ни нещо за личния си живот, имаш ли си приятел?
Не бих искала да коментирам личния си живот. Мисля, че има за какво да се говори – песните „Колко пъти“ и „Присъда“ се радват на успех, което ме прави много щастлива!
Как прекарваш свободното си време?
В свободното си време разглеждам новините в интернет, следя какво правят колежките, за да знам какво се случва. Обичам да се забавлявам, постоянно мисля за нови и нови проекти, когато мога прекарвам времето си със семейството ми.
Какво да очакваме от теб за в бъдеще?
Какво да очаквате от мен – надявам се само хубави работи! Сега работя по една балада, която е алтернатив рок, изцяло с живи инструменти – барабани, бас китари, китари по музика на Ицо и Ваня Ангелови и аранжимент на Божидар Атанасов, текст Лора Гочева. Мисля че ще се получи добре. Да сме живи и здрави може да бъде и клипирана. За албум е много рано, но имам доста интересни проекти, които смятам да осъществя.

Защо и как да се целуваме

Накратко, ето трите предимства да се целувате и прегръщате редовно:
Първо
Нищо не е по-истинско от прегръдките и целувките.
Второ
Прегръдките са известни със тяхната сигурност, че повишават настроението, когато се чувстваш гадно.
И трето
Целувките са едно от най-обичаните действия наоколо. Те вече не са просто загрявката.
Та, така, значи... Продължаваме с "френската целувка". Сигурно си казвате - че защо пък точно тук, няма ли да е при "Видове целувки"? Отговорът е: Не, няма, защото когато човек се притеснява за това как ще се представи на първата си целувка, обикновено си представя именно френската целувка, т. е. прегръщане, целуване и дори опипване с език (леле, май ще е по-добре да Ви науча да ходите и да дъвчете дъвка едновременно). И така,
Френската целувка включва език. Какво Вие ще правите с него или какво ще прави тя с нейния език е въпрос на предпочитания. Наричат целувката "френска", защото се е появила при едновремешните (уж) целомъдрени французи, които я използвали като заместител на половия акт. За френската целувка имам една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че венерическите болести не се предават чрез нея (противно на общественото мнение), освен ако нямате ранички в устата си... Лошата новина е, че трудно става добре от първия път и може дори да Ви се наложат малко тренировки "на сухо".
Е, всъщност това не е чак толкова фатално. Потренирайте например върху ръката си... Още... Е, така е по-добре, но мисля, че е нужна още малко тренировка.
Да речем, че сте тренирали 15-тина минути и вече сте усвоили кое би било най-приятно за любимия Ви човек. Наблегнете на устните, когато дойде великия момент, но също така "обходете" бузките, очите и шията... Ще свикнете с времето, не очаквайте да направите всичко идеално от първия път... Не отваряйте устата си прекалено много, защото партньорът Ви ще си помисли, че ще го изядете. Прекалено свитите уста, също не са приятни за целуване. Оптималното отваряне е като за буквата "ъ". Също така не вкарвайте езика си много навътре - неприятно е, а и няма смисъл - най-чувствителен е върхът на езика.
Предимно за момчетаЕто един номер, който е само за момчета - целувайте я от различни страни, сякаш се опитвате да я изпиете с устни, печелите голяма червена точка и ако хванете леко брадичката и или пък ако има дълга коса, вплетете пръстите си в нейната грива... Обстановката също трябва да е романтична и Вие сте човекът, който трябва да я избере. Ако е нужно, консултирайте се и с другите раздели на Love-o-теката.
Предимно за момичетаЕ, няма да подминаваме и дамите, разбира се. При Вас нещата са по-лесни - просто обвийте ръце около врата му и се отдайте на неговите ласки. Няма нищо лошо, ако Вие сте активна, разбира се, но ако не знаете какво да правите, по-добре оставете партньора си. Вашата червена точка е да се сгушите в него след целувката.
Френската целувка може да прерастне в истинска любовна игра, но особено възбуждащо е да прокарате език по ушната мида на партньора, под мишниците му или дори и на по-интимни места. За по-срамежливите предлагам една "захапваща" целувка, която обаче не бива да е болезнена. Просто захапете леко шията на партньора си. И помнете: вие не сте вампир. Просто се целувайте съвсем естествено и в един момент отворете малко повече устата си и се спуснете надолу към шията му/и, като леко захапвате кожата на партньора си.
Може би има хора, които се чудят защо френската и "захапващата" целувка са нужни. Ами много просто - иначе просто допирате устни и изглеждате като две хлапета отстрани... Е, ако Ви харесва, продължавайте, но ако искате да бъдете наистина добър... ъъъ... как се нарича това... целувач, може би... то започнете да ги практикувате. Нужно е само много желание и малко смелост.

Грешки при целуване

Два ключови фактора играят важна роля при любенето: химията и технологията. Над химията може би нямате контрол, но върху техниката на целуване може малко да поработите за да не стане така и да изпаднете в положение, че сте провалили момента, който е трябвало да изживеете. Ето няколко грешки, които се правят при липсата на опит, както и съветите на жертви на този вид целувки:
Грешки при целуванеПърва грешка: Атакуване на устата - Целувката трябва да бъде нежна и бавна. Не трябва да изглежда, че все едно ви напада побесняло куче. Ако се съмнявате как да целунете партньора си (особено, ако става въпрос за първата целувка) действайте внимателно. Започнете бавно и се оставете да ви води мигът, в който се намирате. Понякога е по-добре да оставите на партньора ви да има основната задача, така може да научите един -два трика.
Втора грешка: Целувката на баба - Най-лоша е целувката без език. Целувката не трябва да е мокра, но не трябва да е и съвсем суха без чувства. Целувката със затворена усмивка никого не е възбудила, постарайте се да не използвате целувката на баба.
Трета грешка: Лош дъх - Не е много романтично, ако в устата на партньора си откриете остатъци от храна или усетите лош дъх. Винаги имайте дъвка или бонбон, които отстраняват лошата миризма. Обезателно си измийте зъбите преди среща. Няма техника при целуването, която може да ви спаси, ако имате лош дъх.
Четвърта грешка: Неулучената цел - Как ще се чувствате, ако партньорът извърши "нападение" с целувка на тотално по-грешно място, като на пример лизане на брадата или лицето. Кратка целувчица по челото или бузата може да е сладка, но езикът който остава следи по цялото лице въобще не е романтичен. Не си позволявайте след такава целувка партньорът ви да търси носна кърпа или кърпа за лице за да се приведе в нормален вид.

Jeremy Wade

ЗАПИСИ НА РЕЧНИ ЧУДОВИЩА С ДЖЕРЕМИ УЕЙД

                                                                                                                                                                                                                     

РЕЧНИ ЧУДОВИЩА с Джереми Уейд


Не пропускайте поредицата „Човекът срещу природата” само по Discovery Channel.

Най-малките са най-страшни, казва приятелят на хищните кандиру Джереми Уейд


Джереми Уейд е роден в Ипсуич, Великобритания, и по природа е екстремист. Именно тази негова мания по адреналина, който струи от опасността, го амбицира да започне поредица за истински и страховити чудовища в реките по цял свят - тези, за които се носят легенди, за да създаде предаването си "Речни чудовища". То е част от поредицата "Човекът срещу природата".
Уейд отвежда зрителите по следите на риби с апетит за човешка плът в реките на Германия, Австралия, Бразилия и Америка. Всяка седмица с различен гост Джереми се впуска в търсене на опасни пирани, алигатори, морски вълци и много други кръвожадни речни обитатели, заобиколени от мистерии. Особено когато става въпрос за хранителните им навици. От февруари стартира и новият сезон на поредицата по телевизия "Дискавъри", всеки понеделник от 21,05. От медията поканиха "Стандарт" за единствен български представител в международно интервю с водещия. В разговора се включиха Елена Георгиева от Македония, Снежана Миланович и Ивана Иванов от Сърбия и Иваничка Тодорова от България. Ето какво разказа Джереми.

фото discovery
- Как ви дойде идеята за предаване като "Речни чудовища"?
- Всичко започна в Индия с предаване за морския вълк. История, с която се сблъсках през 2005. Хора от планините говореха за нещо, което завличало хора под водата. Ние отидохме там, за да направим филм за този морски вълк, като не знаехме с какво се захващаме. Може би имаше крокодил в реката, която беше много дълбока, много студена. Стана интересен филм, който започваше с разказите на рибар и свършваше със залавянето на тази толкова голяма риба. Това ни доведе до заключението, че може би има други истории по света, от които също може да станат добри филми. Стига да започнеш с разказите на местните рибари. Понякога тези истории са много преувеличени, хората си ги измислят, но има истории, в които се откриват изненадващи неща. И още нещо. Реките не са често обект на предаванията за дивия свят. Също и обитателите на реките. За морето има безброй, защото е доста лесно да се снима в морето. Водата е чиста, може да се види какво има на дъното. Докато реките често са кални, няма добра видимост, трудно се снима.
- Предполагам, че това си е истинско приключение. Без какво не тръгваш за реката, кои са най-важните приспособления?
- Въдичарските прътове винаги са трудни за носене. Те са леки, но и доста неудобни. Обикновено ги слагам в здрави пластмасови тръби. И разбира се, макара и влакно. Като говорим за приспособления, пилата е много важна, защото е важно куката да е остра. Аз обръщам много внимание на детайлите. Защото понякога на тези пътувания имаш само един шанс да хванеш рибата и ако нещо не е наред, ако си вързал зле възела или влакното е повредено, ти пропускаш този шанс. Казах, че реките са кални, полароидните очила също са необходими. Понякога можеш да видиш движение във водата, което е може би опашката на рибата. Понякога можеш да забележиш малките знаци, които да ти кажат къде е рибата, въпреки че не можеш винаги да я видиш. Ножици за рязане на влакното са също много важни. Много рибари използват зъбите си. Аз също правех така, но чупих зъб и вече винаги нося ножици в джоба. Имам също мултифункционален инструмент на колана.
- Как минава един обикновен ден от експедициите ти? Колко време продължават?
- Когато пътувах сам, беше за два или три месеца. Когато филмираме, трябва да правим всичко много по-бързо, защото сме наели апаратурата. Важно е да говоря с местните, по-специално рибарите. Опитвам се да получавам колкото мога информация от тях, да чуя местните легенди. И после хвърлям въдицата. Но преди да направя това, много време гледам водата. Преди да почнеш да ловиш, много важно е просто да гледаш, да свикнеш с водата. Опитвам се да добия представа за подводната география. Понякога използвам и лодка, пускам тежести, за да разбера къде са вировете, къде са плитчините. Опитвам се да си представя, ако бях риба, какво щях да правя? Къде щях да се храня? Така че, ако е река, гледаш течението, търсиш вероятните места, където храната, която идва по течението, ще спре и после малката рибка ще дойде и ще се храни. А след нея ще дойде голямата риба и ще изяде малката. Тъй като имам малко време, трябва да ловя много съсредоточено.
- Кои географски зони и райони сте посетили във вашите изследвания и колко време са ви отнели тези приключения?
- Ами ловя риба по света от 25 години насам. Тръгнах от Индия, отидох в Югоизточна Азия, ловил съм в Конго, после много в Амазонка, особено в последните години. За епизодите отидох пак в Индия, бях в Тексас, което беше ново място за мен. Там бях много любопитен да видя риба, наречена риба алигатор (Alligator Gar). Направихме три предавания за Амазонка. Там бях ходил преди десетина години, познавах много хора и знаех много за рибата там.
- Вие се опитвате да намерите истината зад легендите и мистериите. Когато погледнете всичките си открития, каква риба, която сте разкрили, ви е изненадала най-много?
- Мисля, че първото предаване, което направихме в Индия. Историята, която чухме за много голям морски вълк, беше много примамлива. В този район хората са последователи на индуската религия и когато някой умре, те изгарят тялото му от страната на реката. Преди тялото да изгори съвсем, хвърлят човешките останки във водата и рибата се е научила, че това е нещо, което може да яде. Не звучи приятно, но всъщност е много естествено от биологична гледна точка. И така - риба, която се храни с тези човешки останки! Много е възможно нещото да е пораснало много голямо, много по-голямо отколкото е нормално, като резултат от това.
- Кое е най-опасното и най-екстремно нещо, което ти се е случило по време на експедициите?
- Трудно е да се избере едно, което да е най-най. Може би когато бях около Амазонка през 2002 г. Летяхме със самолет и моторът се взриви във въздуха. Катастрофирахме в гората, бяхме пет човека в самолета и никой не беше ранен! Чудо!
- В едно от твоите пътувания си бил арестуван за шпионаж, как се случи?
- Това е дълга, много дълга история - в Тайланд през 1984 г., по-скоро на границата между Тайланд и Лаос. Често ходя на места, където не стъпват туристи, където не са свикнали да виждат чужденици. Като им кажа, че отивам на риба, ме гледат странно. Още повече се чудят, като им кажа, че правя снимки и не ям рибата, а я връщам в реката. Много хора, особено полицаите, не ми вярват, че аз просто търся риба. Например около Амазонка всеки мисли, че търся злато. Там има много златни мини. И в Тайланд не повярваха, че търся риба, и ме арестуваха.
- Джереми, бил си на толкова места по целия свят. Къде е раят на земята?
- Мисля, че може би Южна Индия, където лових риба през 1986 г. Но за нещастие сега вече не е същото. Много хора се заселиха около реката.
- Сега вече определено няма да е раят.
- Да, не е същото място. Още като започнах да правя предаването, осъзнах, че епизодите оставят измамно впечатление у зрителя, че тези големи риби са навсякъде. Всъщност те са много редки видове, но ние ходим на места, където наистина ги има.
- Когато извадиш някое речно чудовище, как се чувстваш като човек, който първи го е видял? Какво ти хрумва първо?
- Проблемът е, че можем да извадим рибата от водата за малко време, трябва да я заснемем и пак да я пуснем обратно. Това е много специален момент. И аз се опитвам да разбера възможно най-много за рибата за отрицателно време. Винаги ме притеснява фактът, че вадя рибата от естествената й среда. Гледам да я върна бързо обратно. Но вярвам, че мога да усетя характера на рибата. Поглеждам я в очите и смятам, че рибите са интелигентни. Давам си сметка, че е странно това, което казвам.
- Кое е най-опасното и най-ужасяващо речно чудовище в света, което си виждал, и как изглежда то?
- Този въпрос е много труден, всяко речно чудовище е опасно по един или друг начин. Мисля, че повечето намират за най-страшното риба, наречена кандиру (CANDIRU). Тя всъщност е много малка и обитава Амазонка. Те са толкова малки, че могат да влязат в пикочния канал на мъжа. Нещо изключително болезнено. После се налага много неприятна операция. Ако се забави лекарската намеса, често краят е фатален.
- Да, това наистина е ужасно. Но аз си представях, че ще разкажеш за някоя огромна риба, истинско чудовище.
- Малката рибка също може да бъде много опасна, както вече разбирате. Има още един вид кандиру, който е малко по-голям, горе-долу колкото човешки палец. Тя може да отхапе част от тялото и да образува дупка, през която да влезе вътре. Обикновено в тялото на умряла риба и така да изяде вътрешността й. Това го видяхме с очите си и изглежда наистина ужасяващо. Хората, които живеят около Амазонка, разказват истории за нападнати във водата и изядени хора.
- Този вид риба е подходяща за филм на ужасите.
- Да, определено.

Световен Рекорд най - голямата риба в света уловена с въдица

Британските въдичари тъжат: почина най-голямата риба в страната

Рибарите в Британия са в траур - почина шаранът, смятан за най-голямата сладководна риба в тази страна, съобщи "Ройтерс". Уникалният екземпляр тежи около 32 килограма и носи прякора "Рушителят на бракове" заради страстите, които събужда в душата на запалените рибари. Огромният огледален шаран, който освен прякора си носи името Двуцветният, е открит да плува мъртъв на повърхността на водата в езерото Конингбруук в Кент, където живееше. Смята се, че той е на възраст 45 години и е умрял от старост.

Огромната риба, наречена така заради окраската си, е хващана и пускана многократно - по един-два пъти през последните години и общо през живота й не повече от 50 пъти. Тъй като я пускат, стана възможно тя да достигне до гигантските си размери и да се превърне в улов номер едно за британските въдичари. Според запознатите никога във Великобритания не е имало друга риба, достигнала такива размери. тя бе окачествена като "абсолютният връх в лова на шарани, улов, който всеки мечтае да хване".

Заради прахосаното от рибарите време в опит да го хванат, Двуцветният получи и прозвището "Рушител на бракове". Рибарят Лий Джаксън дори написа книга за своите усилия да го улови, увенчали се накрая с успех. Заглавието й е "В името на рекорда: моето преследване на Двуцветния". "Това се превръща в мания - сподели рибарят - ходих на риболов за него през пролетта, есента и лятото, като съм го чакал по 50 часа седмично, и това продължи 6 години. Беше много труден за откриване".

Двуцветният ще бъде погребан до езерото си, а рибари от цялата страна си пращат онлайн съболезнования за починалата риба.

Ето какво прави една жена,ако има интерес към мъжа

сигналите на женски интерес. Знаейки за тях ще може да се усещате кога едно момиче е започнало да ви харесва и кога е най-подходящо да действате. Естествено има случай, в които няма да получавате такива сигнали и пак е възможно да жънете успех – така че не ставайте прекалено зависими от тях.

Също имайте предвид, че това не са категорични знаци; езикът на тялото не винаги е толкова точен и ясен. Тези сигнали издават интерес, но не винаги интимен.
Понякога жените ги правят нарочно, за да ви намекнат за интереса си деликатно. Но често те самите не осъзнават, че демонстрират такива сигнали.
Ето и списъка с Индикатори на интерес:

1. Когато хората са в компания на човек, който намират за привлекателен, обикновено започват да се чувства по-изнервени и самовглъбени. Следователно сигналите за интерес са подобни на сигналите, които издаваме когато сме изнервени. Пример: почесване по китките, лицето, прозевки, докосвания и поглаждания с ръка, обиране на „прашинки” по дрехите и т.н.

2. Посочване също може да е индикатор на интерес. Посочване с очи, крака, ръце.

3. Задържане на контакт с очите.
4. Докосва ви.

5. Оправяне на коса, грим, дрехи и т.н.

6. Смее се, дори да не е смешно.

7. Задава доста въпроси и е видимо заинтригувана от това, което казвате.

8. Оголва си китките и ви ги показва
9. Главата й е наклонена настрани под ъгъл близко до 45 градуса

10. Има отворен език на тялото

11. Докосва си врата.
12. Краката й са некръстосани и сочат към вас.

13. Оправя вашите дрехи или коса.

14. Докато седят жените често кръстосват крака, за да изглеждат по-женствени. Колкото по-нависоко кръстоса крака с бедрото си, толкова по-голям интерес издава. Тук е малко сложно за обяснение, снимка или демонстрация на живо би било добре.
15. Кръстосва и „разкръстосва” краката си често и бавно пред вас. Така ви позволява да надзърнете вътрешността на бедрата си. Много силен индикатор на интерес.

16. Пръстите на краката й сочат навътре, едни към други (малко стил емо) – това издава покорство и смирение.

17. Зениците й са разширени и се взира във вас – така нареченият „влажен поглед”, като малко кутренце.
18. Мига много.

19. Навежда си брадичката надолу и ви гледа в устата.

20. Облизва се.
21. Игриво детско поведение и закачане с вас.

22. Удряне по рамото, придружено с „ругатня”: „Ужасен сииии”

23. Когато жената е около мъж, който харесва, кожата й става по-чувствителна , заради засиленото оросяване с кръв, което я кара да се чеши и да се гали по ръцете и други части на тялото.
24. Един от най-силните сигнали е повдигане на косата и поставяне най-отгоре на главата. След това ще погледне към вас, през повдигнато рамо. Много силен индикатор на интерес!

25. Отмятане на коса придружено с поглед към вас също е много добър знак.

26. Нацупва си устничките (като за целувка) – също силен сигнал.

27. Отърква се във вас.

28. Седи на близо.
29. Казва нещо на приятелките си и след това започват да се кикотят.

30. Пита за името ви.

31. Прави ви комплименти.
32. Опитва се игриво да ви предизвика.

33. Използва различни псевдоними за вас. Пример: „пожарникарю мой”.

34. Пита дали си имате приятелка или споменава за нея, без да знае дали имате такава (по този начин проверява).

35. След като е направила нещо търси вашата реакция.

36. Нарича ви „сваляч” или „лошо момче”.

37. Когато разговорът замре, тя го продължава и инвестира в него.

38. Опитва да се опознаете и сближите. Съгласява се с вас на всякакви теми.
39. Оглежда ви.

С практика и подобрение на умението ви с жените ще се научите да не издавате такива сигнали на интерес, преди момичето да ви ги е показало първо.

За да се отнасят за вас – трябва да гледа към вас. Жената може да си демонстрира всичките сигнали на света, но ако не са в комбинация с насочен към вас поглед, нямате късмет, приятелю.

Правилото за 4-те. За да сме убедени, че дадено момиче изпитва интимен интерес към нас, трябва да има 4 позитивни сигнала едновременно и то насочени към нас.

Пример: Гледа ви с разширени зеници, докосва ръката ви, усмихва се и отмята косата си едновременно. Сигурен съм, че всеки един от вас може да си го представи сега. Това е много силна комбинация.

Индикатори на незаинтересованост: (IODs)

1. Отбягва ви. Не ви поглежда и се прави, че не ви познава (ауч).

2. Игнорира ви.

3. Затворен език на тялото.

4. Държи се студено.

5. Не поддържа разговора.

6. Обръща ви гръб.

7.Отдръпва се, когато я докоснете.

8. Върти пренебрежително очи.

9. Гледа настрани от вас.

10. Бързо става нетърпелива около вас.

Жените приятелки

жени, приятелки

 
Напоследък се замислям все повече за човешките взаимоотношения и за това как хората, които имаме близо до нас влияят на живота ни. И за приятелството между мъжа и жената. Твърде често увлечени в стремежа си да станем по-добри пропускаме много важни елементи от човешкото общуване...

Забравяме, че всички сме равни, че не можеш да бъдеш велик за сметка на другите, че всички ние сме тук, на този свят за да направим света по-добро място за живот, и че отношенията между хората трябва да бъдат на принципа „Аз печеля, но печелиш и ти” Всякакви други взаимоотношения не са истински.

Имало е моменти в живота на всеки, когато твърде увлечен от успехите си и от това, което е искал да постигне е пренебрегвал този принцип. Имало е моменти, когато сме се стремили на всяка цена към успеха без да се съобразявам с чувствата на другите. Но какво е успеха? Не е ли предимно хармонични човешки взаимоотношения. Твърде често критикуват пикапа за това, че разглежда жените като обекти. Много хора наистина вярват, че това е така. Но пикапа е просто едно средство, което подобрява уменията ти за общуване. Ние сме тези, които решават какво да правят с това средство.

Тази статия не е точно за свалки. Въпреки това тя ще ти донесе повече от всякакви техники за свалки, които си чел. Тази статия не отрича нищо писано досега на този сайт, нещо повече – тя допълва цялостната картина. Тази статия е за човешкото общуване. И по-специално за приятелките, които имаш в живота си. Нека всеки от нас се замисли колко истински приятелки има. Жени, с които общува и се забавлява без да прави секс.

Защо е важно да имаш приятелки?
Някога и аз си задавах този въпрос. Нямах нужда от приятелки да ме запознават с други жени, защото и сам можех да заговоря, всяка жена, която ми харесва. Нямах нужда и да споделям. Често, когато нямах успех с някое момиче и тя ми предложеше приятелство, отхвърлях с лека ръка това и се прехвърлях на следващата. Стана така, че в живота си имах много жени с, които правех секс и нито една приятелка. Всичко в живота ми беше ориентирано към това да постигна все по-добри резултати в съблазняването, което щеше да доведе до повече секс. Дори и приятелите ми бяха всичките пикап артисти. Заговарях, все повече жени, исках все повече и повече. Само, че противно на очакванията ми тогава, това не изпълваше живота ми. Липсваха ми нормални човешки взаимоотношения. Често и жените усещаха това и се чувствуваха обидени.

Тогава разбрах, че не това е, което в действителност искам. Секса е хубав, но живот, ориентиран изцяло към секса се превръща в плитък и повърхностен. Достигнах до нови идеи. Като хора ние сме длъжни непрекъснато да се развиваме, когато играеш на различно ниво правилата се променят. Вече нямах проблем в това да заговарям жени и беше време да достигна до следващото ниво. Истинското значение на думата „пикап артист” е на „мъж, който е успешен със жените”. Разбрах, че 50% от това е да имаш много приятелки /и приятели, разбира се, но все пак статията е за приятелките/.

За да не бъда разбран погрешно, нека се спрем на въпроса какво значи да имаш много приятелки:
- Значи ли това, че трябва да боготвориш всяка, да я черпиш, да и подаряваш подаръци, само за да те хареса? Не. Не значи това. Като мъж ти си винаги с висок ранг, дори и с жена с която не правиш секс. Ти си лидер, дори и да си решил да не ескалираш физически с дадено момиче.
- Значи ли това, че трябва да се правиш на „приятелка”, да изслушваш всичките и проблеми с цел един ден да ти пусне? Не. Изслушвай каквото си искаш, ти си този, който определя правилата. Не се прави на приятел, само за да можеш да я свалиш – слабо е и не е това, на което учим тук.
- Значи ли това, че вече в живота си трябва да имаш само приятелки? Не. С момиче, което ти харесва ескалираш докрай, но ако не успееш не отхвърляй приятелството и. Все още трябва да спазваш всички правила, които си прочел в този сайт, както и правилата за физическа ескалация.
- Значи ли това, че вече не си алфа? Напротив. Още по-алфа си. Защото имаш по-голям избор в живота си. И взаимоотношенията ти с жените са ориентирани към много повече от секс.
    
Предимства на това да имаш приятелки:
- Подобрява много уменията ти за флирт и общуване с жените, пикапа става наистина част от теб, а не маска, която слагаш само за да сваляш момичета
- Опознаваш жените истински, виждаш тяхната уязвимост, тяхната чувствителност, техните мечти. Подготвяш се за това да бъдеш по-добър мъж за жената, която наистина искаш
- Общуването с приятелки внася в живота ти много разнообразие, без да се усетиш се запознаваш с много нови хора, обменяш много нови идеи, ще бъдеш отворен за много възможности в живота си.
- Научаваш се наистина да бъдеш мъж, който дава нещо ценно на хората около себе си, като знаеш това ще ти бъде по-лесна комуникацията със всяка жена и ще бъдеш по-уверен, по-пълноценен.
- Ще бъдеш по-малко обвързан емоционално с крайния резултат, това ще доведе до по-лесно преминаване на шит тестовете и до по-силен фрейм

Имайки предвид всичко това стигнах до извода, че всеки от нас трябва да има колкото се може повече приятелки в живота си. Обявявам следното предизвикателство: нека всеки четящ тази статия си постави за цел в близките няколко месеца да придобие поне пет нови приятелки.  Не пренебрегвай тази цел. Тя е една от основните стъпки към това да бъдеш мъж, който има успех с жените. Никога не забравяй, че не можеш да бъдеш истински щастлив без хармонични човешки взаимоотношения с другите, които се базират на принципа: „Печеля аз, но печелиш и ти”

Как да бъдеш директен в свалките

Как да бъдеш директен в свалките Печат Е-мейл
   
Как да бъдеш директен в свалките

Директната игра /в свалките/ често е много по-ефективна

Да бъдеш директен, когато сваляш някоя жена не толкова лесно, колкото повечето от Вас си мислят. Директността в думите, за която всички се сещате веднага не е основния компонент, за който трябва да следите, когато сте директни. Основно директност се прави с поведение, глас, език на тялото и фрейм. Аз самият, дори когато заговарям жена с индиректни думи имам изцяло директен подход в останалите компоненти, на което се дължат и повечето от успехите ми с жените.

I. Невербална комуникация в директната свалка.
- Гласът следва да е спокоен и силен, но настойчив и сигурен. Ако и кажеш „Здрасти, много те харесвам” неуверено и несигурно то това не е директен подход, а жалко подобие на подход и самоотсвирване.
- Цялата ти вътрешна настройка следва да бъде – аз се кефя на тази жена и тя ще се кефи на мен. Настройки от типа – „отивам просто да се пробвам, пък каквото стане” или „що пък да не се пробвам” не са печеливши, надушват се и водят до отсвирване.
- Езикът на тялото следва да е директен и позата и стойката ти следва да са насочени изцяло към жената. Върви към нея, без да преиграваш, бавно, спокойно и уверено. Приближи се достатъчно близо за да се чувате ясно. Компенсирай прекалено позитивния език на тялото, който и даваш с лека незаинтересованост в гласа.
- Погледът следва да е в очите й в началото, докато я заговаряш, после можеш да го преместиш за да не става плашещ, но никога надолу. Ако искаш да местиш поглед го прави леко в дясно или в ляво.
- Когато правиш комплимент основна грешка е да го правиш прекалено въодушевено, превъзбудено и с „изплезен език”. Прави комплиментите винаги от сърце, с прости думички, но също така нека гласът ти е просто информативен и дори леко незаинтересован. Нека субкомуникацията в гласа ти да бъде „да аз те харесвам ти си готина, но аз също съм готин и ако ме отрежеш не ми дреме особено, защото съм отдавна „на ти” с жените”.
- Добре е да знаеш какво следва след първите ти реплики, които обикновено са доста кратки. Не очаквай просто да изтърсиш „Здрасти аз те харесвам” да млъкнеш и тя да ти падне в обятията.
- Усмихвай се наистина и гледай с открито изражение и удоволствие от това, че говориш с нея. Ключовата дума в предишното изречение е „наистина”. Изкуствени, пресилени, нарочни усмивки и изражения не се котират. Ако не изпитваш удоволствие от това, че се запознаваш с нея, значи нещо не е наред и мимиките на лицето ти ще те издадат, и тя ще го усети. Също, научи се да се усмихваш с поглед, а не само с лице.
- Не й се подигравай и не негвай силно в началото на директна свалка. Стреми се да използваш неговете само по предназначение, а именно, когато мацката се надува. Тук идеята не е да се амогвате и заяждате, а двамата взаимно да признавате и уважавате високия ранг на другия.

II. Бързият телефонен клоуз.
Най-често ще използваш директен подход за бърза размяна на телефони /телефонен клоуз/, когато ти или тя нямате много време. Ако си на улицата и тя се движи я спри фронтално от 5 метра с думите:
 „Хей, здрасти – забелязах те от далече – сияеш цялата, много ме кефи излъчването те. Аз съм Ники /и й подаваш ръка/”. Запознавате се, разменяте по някоя и друга реплика още и продължаваш „Знаеш ли Ралица, много ми е приятно да си приказваме, но бързам в момента по работа, хайде ще си разменим телефоните и ще ти се обадя някой път да се видим и да си говорим повече – вади си твоя и си запиши моя номер... добре... сега ми клипни да запиша твоя”.  „Ок чао за сега, аз ще ти се обадя”.
Ефективността от бързия телефонен клоуз е малко по-ниска от тази при вкарване на индиректни елементи и размяна на контакти от по-дълъго запознанство /сет/, но пести време и е готин начин за бързо постигане на първоначалната ти цел към готина мацка - размяна на контакти.

III. Директна среща.
Да караш прекалено директно на срещите често е риск, за това е добре да комбинираш индиректни и директни елементи за по-плавна ескалация. И все пак ако искаш да си по-директен на срещи:
- В началото на срещата почни с по-силно КИНО, например целувка по двете бузи или по сериозна прегръдка. Ако успееш да започнеш с целувка уста в уста директно /което е доста сериозен риск да пробваш/ й кажи „Ооо, ние с теб няма какво да губим време в някакво кафе, хайде идвай” и я замъкни директно към жилището си.
- Вметни вербално нещо от типа на „Айде да ходим да пийнем по нещо и после директно отиваме у нас да правим секс”. /кажи го достатъчно сериозно, но с лек майтапчийски глас/. Ако отговори „Ще видим” закачливо – това си е да, стига да не се дъниш яко дотогава. Ако замълчи сконфузено ти с весел глас тип АЛФ „Майтап бе Уили, ти пък к'во се спече”. Ако почне нещо да мрънка „А не, не може... дрън дрън” „Много си нахален бе... я” – пак мини метър с горното с майтапа.
- В заведението зачекни разговор на сексуална тема например „обичаш ли да правиш орална любов”, стандартната тема за „любимите пози”, „най-разкрепостеното нещо което е правила в секса” и др. Стреми се разговора да е леко като на бъзик, за да избегнеш нейното смущение и същевременно и опиши, какво ти обичаш да правиш с жените в леглото и какво те с теб.
- По-бързо ескалирай КИНО-то. Докато и описваш нещо сексуално, примерно къде докосваш, галиш, държиш – показвай нагледно с ръцете си.
- Дръж фрейм-контрола още по силно отколкото в нормалните срещи - стреми се да се налагаш и тя да те следва във всичко. Не губи много време в заведението – не повече от час и я командвай малко повече. Например – „Айде допивай си пиенето и отиваме да ми покажеш това, което ми описа” – „давам ти 5 мин. да пиеш к'вото ще пиеш още, но после те искам пълна с енергия.” – пак хем леко сериозно хем леко на майтап.

Внимавай – калибрирай всеки един от горните моменти, не ги карай на сляпо подред. Ако момичето се чувства некомфортно ще трябва да се занимаваш с индиректни елементи – няма начин – иначе просто я губиш. Следи нейните реакции и опитай да доминираш повече, за да те следва по-лесно при всяка ескалация.

IV. Директност в заведения.
Когато сваляш жени в заведения, така или иначе не може да си не-директен. Тоест не е задължително да си мега-директен, но за да си ефективен трябва да си поне средно директен.
- Изолирай по-бързо. Докато е при приятелките си или в компанията си те ще ти пречат.
- Ако целта е само размяна на контакти не се обяснявай нищо индиректно – карай с бързия клоуз – кажи й, че си забелязал, че „много страстно танцува и това ти допада”, след което се запознай и искай размяна на контакти.
- Ако целта е нещо повече вкарай нещо от типа на „Айде още няколко танца /питиета/ и после отиваме да правим секс в нас”. Следи внимателно какво ще отговори. Ако е нещо закачливо има смисъл да продължаваш да ескалираш /предимно КИНО вече/, ако е нещо тотално негативно разменяй телефони и се махай. Ако е нещо средно кажи „Добре, но така или иначе не мога да те опозная на този шум – айде след малко ще идем да хапнем нещо еди къде си и ще си приказваме”.
- Няма голям смисъл в това да се мъчиш, да се присламчваш към нейната компания /освен ако не те приемат много радушно/. Смъква ранга, а и другите в повечето случай ще ти пречат.

Топ 10 убеждения на мъжа, който има успех с жените

Това са убежденията на мъжа, който е успешен с жените.

Тези убеждения ще ти помогнат повече, отколкото много други неща в живота ти. И никакви техники и тактики не могат да заменят това да имаш правилната вътрешна нагласа по отношение на жените. Позитивните убеждения са сърцевината на успеха в живота, в комуникацията с хората и разбира се с жените. Чети ги и си ги повтаряй по 10 пъти на ден - нека те станат твоята библия. След време ще видиш и усетиш, че те са вече част от теб. Тогава ще се почувстваш свободен да добавяш още и още ключови убеждения, за да имаш още по-голям успех с жените.

1. Аз съм мъж и обичам жените. Жените са привлечени от мен и от моята позитивна сексуална енергия и правят всичко възможно, за да бъдат с мен.
 
2. Хората около мен ме уважават и ценят, всички търсят мнението ми и ценния ми съвет. Позитивното ми и енергично настроение е заразително.
 
3. Аз съм лидер във всяка компания – сред мъже и жени. Аз определям правилата в живота си и аз решавам какъв път ще следвам.
 
4. Аз живея в настоящия момент, чувствувам се спокоен, отпуснат и уверен, защото знам, че ще направя най - доброто във всяка ситуация. Аз имам пълно доверие в себе си.
 
5. Аз се уча от опита и грешките си и се развивам ежедневно. Неуспехите ми ме правят единствено по – силен.
 
6. Аз чувствам огромна и неизчерпаема енергия вътре в мен. Зная, че съм създаден и предопределен за нещо велико.
 
7. Аз помагам на хората, стремя се да направя света по – добро място за живеене.  Давам най – доброто от себе си на жените и хората около мен и те ми отвръщат със същото.
 
8. Аз зная как да общувам с всяка жена. Всяка жена усеща в погледа ми, движенията и излъчването ми, че аз съм мъжът, който тя иска, диво и страстно.
 
9. Аз имам свои цели, убеждения и път в живота си. Другите мъже и жени са гости в моя свят и са изключително щастливи от това.
 
10. Всеки ден от живота ми е едно велико приключение, в което се потапям изцяло. Чувствувам се готино, просто за това, че съм жив и съществувам. Знам, че имам всичко, което ми е необходимо, за да съм щастлив.

Топ съвети за първа среща с момиче

1. Планирай добре.Планирането е основа на всеки успех. Ако се пуснеш по течението ще стигнеш там, където то те отведе и съвсем не е сигурно, че ще си там, където искаш да стигнеш. За това планирай /поне когато нямаш сериозен опит/ всички моменти в срещата. Къде ще заведеш момичето, какво ще правите, какво ще си говорите, какво ще разказваш, какво ще искаш да знаеш за нея. Също планирай място, където ще я заведеш, ако нещата потръгнат изключително добре – друго заведение, твоят дом, хотелска стая, апартамент на приятел или нещо друго. Имай и резервни варианти. Ако първата ти идея се провали, бъди готов с второ – не по-малко интересно и оригинално предложение. Някой жени очакват да прекарат цялата вечер с теб сменяйки различни места – имай, в главата си различни готини идеи. Важно е жилището ти да е в приличен вид - готово за всеки случай, ако видиш, че можеш да правиш секс с нея още тази вечер. И не пропускай възможностите – иначе е огромен шансът да не я видиш повече – жените много мразят мъже, които не усещат и не се възползват от шансовете за ескалация, които им се предлагат.

2. Седни до момичето
Това е грешка на повечето мъже, които познавам и тези, които обучавам. Мъжете, които нямат опит с жени не разбират, че среща с жена няма нищо общо с нормалната бизнес, делова среща, на която се събираме да обсъждаме новите проекти или завършека на финансовата година. Жените са силно емоционални същества и тях със сухи думи не можеш да ги трогнеш и омаеш /освен ако не са силно закъсали/. Винаги гледай да се разположите така, че да си седнал близко до жената – на една ръка разстояние /нещо като с бирата – но не точно същото/.
Бонус съвет: Избирай заведения с диванчета, а не столове. На диванче можеш много по-лесно да седнеш до нея и да влияеш с енергия и докосвания.
Така наречената кинестетика – докосвания, галения, прегръдки, целувки, дори миризмата ти – всичко това е много по-мощно от просто думи, глас и език на тялото и правилното използване на тези елементи ще ти донесе много по-сериозен успех за много по-кратко време.

3. Интересувай се от момичето
Ако целта ти е да правиш просто секс с момичето и то бързо тази точка е трудно изпълнима. И наистина – за да правиш секс с красива жена изобщо не ти трябва да я познаваш и то добре. Повечето жени, обаче точно тук имат силен радар за твоите намерения. Аз лично съм се дънил тук стотици пъти. Ако не показваш никаква друга заинтересованост от жената, а само я натискаш е доста очевидно какво искаш от нея единствено. Ако жената търси друго и иска и нещо повече от просто секс /най-честият вариант/ – тя ще се разочарова и най-вероятно няма да я видиш повече. За това е важно да се интересуваш от жената – и то не престорено, не на-ужким. Не се опитвай да я заблуждаваш, че ти е интересно нещо в нея, ако не е наистина. Намери 2-3 неща, дори само едно да е, към което проявяваш интерес и си говорете за него. Така ще разбереш повече за жената, с която си излязъл. Ако искаш секс – най-често ще трябва да инвестираш интерес в мацката – поне на основно ниво. Факт!

4. Какво се прави, когато дойде сметката
На скоро правихме проучване, според което 95%+ от жените споделят, че на срещи или когато са в компанията на мъж – той плаща цялата сметка. Ти си Пикап Артист и разбира се си над средностатистическите мъже, за това ти предлагам златното правило, което работи отлично и то за жени в България. Един път плащаш ти цялата сметка, един път тя – като гледаш малко повече /по-големите сметки/ да плащаш ти. Повечето жени са изключително горди и харесват да допринасят за връзката с качествен мъж, включително и финансово. Това, което жените не харесват са мъжете-стипци и мъжете, които искат да си купят секс и внимание от тях. Не се излъгвай да я оставяш да си плати тя нейната сметка, а ти твоята част – Американският модел, за който може би си чел другаде не работи в България и разваля сериозно връзката и емоцията постигната до този момент. Не се хващай и ти винаги да плащаш за всичко. Дори да имаш финансовата възможност това поставя много лош фрейм /мироглед/ в цялата Ви връзка и отношения занапред.

5. Не отлагай момента на раздяла с момичето
Отново ключов момент. Най-често жените са инициативни тук и получават шест плюс, за разлика от мъжете, които се надяват и надяват, че повече време прекарано с момичето е равно на по-малко време до секса с нея. Последното убеждение не е напълно погрешно, но е важно и качеството на прекараното време. Ако виждаш и усещаш, че си изстискал максимума от срещата не насилвай нещата. Много жени няма да те оставят да ги „налазваш” прекалено много на първа среща, колкото и да са привлечени от теб и колкото и да си готин, красив, богат и добър с жените /факторът социално програмиране е винаги силен фактор/. За това, когато срещата върви към логическия си завършек ти бъди този, който инициира ставането от заведението и раздялата с нея.

Привличане у жените

Привличане у жените


Тази статия идва в отговор на безбройните въпроси получавани по темата „Как да създаваме привличане у жените.” Най-важното е да помните, че привличането е нещо комплексно и нещо, над което жената няма избор.
 

Така, както всеки мъж като види красива жена – с хубаво лице и стройна фигура е сексуално привлечен от нея, така и жените се привличат от определени неща във всеки мъж. Хубавото при мъжете е, че компонентите са доста повече, отколкото при жените и липсата в някой от тях може да бъде компенсирана.

1. Външен вид.
Така както мъжете харесват красиви жени, жените също обичат високи, стройни, силни на вид мъже, с красиви черти, гъста коса и т.н. Въпреки, че външният вид няма чак толкова голямо значение, за да изпитат привличане жените /отколкото мъжете/ той е важен. И ако природната красота не е присъща на определен мъж, то по облекло и дрехи той може да направи така, че да се отличава от другите значително. Нещо повече – това е много по-лесно, отколкото при жените, тъй като по-малко мъже обръщат голямо внимание на начина си на обличане и дрехите си. Винаги се обличайте стилно и по-начин по-който да сте по-забележими и харесвани. Не пестете пари за дрехи. Разбира се, не е нужно да се вманиачавате, както жените на тема облекло, но трябва да имате поне 3-4 добри „тоалета”, които да сменяте през седмицата и в които да се чувствате готини.

2. Вътрешно състояние, убеждения /фрейм/ и поведение.
Това са нещата, чрез които повечето мъже могат сериозно да подобрят уменията си в свалките, флирта и съблазняването.

Ето какви трябва да са убежденията на мъжа, който има успех с жените.
Мъжът трябва да е мъж – да е смел, да вярва в себе си, да е готов за битки и победи, да е амбициозен, да е водач, лидер, да закриля жените до себе си и т.н. Мъжът трябва да има силно самочувствие и да вярва, че може да се справи с всичко и всички.

Поведението е отражение на убежденията на мъжа. Ако той вярва в себе си и не се страхува - то с всяка своя дума, жест, начин на държане мъжът ще демонстрира самочувствие, сила и увереност. Обратно – ако един мъж търси закрила /било от жена или група/, одобрение, обяснява и извинява постъпките си – той демонстрира липсата на самочувствие и слабост. Жените никак не харесват мъже, които те и другите могат да въртят на малкия си пръст.

Вътрешното състояние е моментното вътрешно състояние. То се придобива или изгубва най-лесно. Ако един мъж е весел и в настроение той ще се смее силно, ще е енергичен и ще забавлява себе си и околните. Такъв мъж е много по-привлекателен от кротко седнал мъж, който просто си пие питието и само оглежда обстановката около себе си. За вътрешното състояние може да бъде създаден навик. Например аз когато заговарям жена, винаги го правя с висока енергия, лек непукизъм и луд блясък в очите. Това е стил, който работи за мен и е заучен до такава степен, че дори да се насилвам не мога да говоря тихо, флегматично или да съм без енергия, когато се запознавам с жена.

3. Глас за успешно привличане у жените.
СБой е написал страхотна тема за това Как да имаш готин и сексaпилен глас.  
Първо запомнете, че гласът трябва да бъде СИЛЕН. Това е проблем на много мъже. Слабият глас – освен, че не може да бъде чут – издава слабо самочувствие, страх, социално програмиране, притеснение да не би мъжът да пречи на другите и т.н.

Освен това, гласът трябва да е енергичен. За жените е истински ужас да слушат някой флегматичен мъж. Гласът също трябва да е мелодичен, а не монотонен. Няма нищо, което да убива така силно първоначално създаденото привличане от добрия външен вид, като монотонен глас. Първоначално е хубаво гласът да е топъл и приятелски /все едно говориш със стар приятел/, но и леко незаинтересован, особено ако жената е много красива.

4. Ефективен език на тялото за създаване привличане у жените.
Езикът на тялото, който всеки мъж изразява е резултат от вътрешните убеждения, самочувствието и моментното вътрешно състояние. Не е възможно един мъж да е с ниско самочувствие, да се чувства слаб, неспокоен и неуверен в себе си и същевременно да показва увереност и сила с поза, походка, мимики на лицето и жестове. Важно е всеки мъж да застава така, както му е най-удобно, да заема най-много място и да не се притеснява да изразява бурно емоциите си с лицето и ръцете си. Походката трябва да е спокойна /но не флегматична/, тялото да е изправено, ръцете да стоят леко отстрани и пред тялото като не се маха много силно с тях. Отново се правят широки крачки и се заема максимално място при ходене. Раменете също трябва да са изправени и тялото да не е прегърбено или наведено напред или настрани.

5. Социален статус.
Социалният статус е може би най-важният компонент в привличането на жените, особено в бедни държави като България. Не случайно има стотици чичковци, които нямат, нито външен вид, нито глас, камо ли убеждения и език на тялото, но пък правят секс с манекенки. Макар и използван с успех социалният статус е най-неблагодарният начин за един мъж да създава привличане у жените. Хубавата кола, скъпите дрехи, охраната, луксозното жилище, сериозните финансови средства, връзките с влиятелни хора – всички тези неща могат да купят част от красивите жени. Но за самочувствието и удовлетворението на един мъж е важно да вижда и знае, че е ценен и харесван от жените заради, това, което е той самият, а не заради това, което притежава. Аз съветвам да използвате социалния си статус като добавка към останалите си качества, а не да разчитате изцяло на него, да вкарва жени в леглото Ви.

6. Интелигентност и чувство за хумор.
Макар и с по-слаба сила от останалите компоненти интелигентността означава по-сериозно предимство за оцеляване пред останалите хора. Много жени си падат по умни и интелигентни мъже, особено, когато това не са единствените им качества. Чувството за хумор от своя страна е отличен метод за премахване на напрежение, създаване на приятелско отношение и близост, както и за отговор на закачките по остроумен начин. Внимавайте с нивата на агресивност в чувството за хумор. Прекалената агресивност и простащина може и да разсмиват приятелите Ви, но не са никак привлекателни за жените.

7. Доброта.
Добротата се изразява в това един мъж да закриля и помага на по-слабите от него, както и справедливо да преценява ситуациите и да не позволява егоизмът му да надделява. Чисто човешката доброта е качество, което привлича и сближава хората. Добротата и всеотдайността са в постоянен конфликт и борба със собствения егоизъм. Всяка жена се чувства по-сигурна, по-защитена и по-способна да оцелее с мъж, който е готов да й помага и да я подкрепя. Добротата е важен елемент при дългите връзки и без всеки от партньора да я чувства трудно мъж и жена биха се задържали заедно за по-дълго време.

Как да преминеш от свалка към сериозна връзка

сериозна връзка

В живота на всеки пикап артист настъпва момент, когато среща момиче с потенциал за по-дългосрочна връзка. Много често, дори и да имаш около себе си много жени, усещаш някаква празнота поради невъзможността да общуваш с момиче на по-дълбоко ниво...
 
Колкото и да е странно жените, с които можеш да имаш пълноценна сериозна връзка са малко. Затова трябва да бъдеш много внимателен, когато срещнеш такава жена. Трябва да избереш внимателно жената, с която искаш да бъдеш дългосрочно, защото това е едно от най-важните решения в живота ти.

Как да познаеш, че момичето, с което се срещаш има потенциал за сериозна връзка? Това много зависи от това какъв човек си ти и какво търсиш. Няма универсални жени за сериозна връзка и жени, които не стават. Ето някои признаци в отношенията ви, които ще ти помогнат да прецениш дали с едно момиче си подхождате за сериозна връзка:

- Усещаш, че момичето иска да се вижда с теб много по-често.
- Доверява ти нейни много съкровени неща и спомени и иска и от теб да правиш същото.
- Усещаш нотки на ревност у нея, когато заговориш за други жени или когато те види с други жени, но въпреки това ти дава свобода и не се опитва да те контролира.
- Прави някои дребни неща за теб и си личи, че изпитва удоволствие да го прави.
- Усещаш някаква пълнота в общуването си с нея, не се чувствуваш некомфортно дори и в моменти, когато няма какво да си кажете.
- След всяка раздяла с нея се чувствуваш готино, искаш да я видиш отново и може би чувствуваш дори и лека тъга /не бъркай тази тъга със зависимост от нея/.
- Усещаш инстинктивно, че пътищата в живота ви се сливат, че двамата имате някаква цел, която да ви обедини дългосрочно и че можете да допринесете един за друг.
- Усещаш взаимно доверие и уважение и знаеш, че можеш да разчиташ на нея.
- Чувстваш се комфортно с нейните близки и приятели и тя с твоите.

Има много други признаци, но тези са едни от най-важните. Ако усетиш, че имаш такива отношения с жената, с която се срещаш, то тогава задръж я.

Ето някои особенности на сериозната връзка:

1. Сериозната връзка не означава пълна зависимост един от друг. Задължително трябва да запазиш хобитата си, приятелите си, целите си, и да поощряваш и нея да бъде независима.
2. Сериозната връзка означава искреност и доверие, не можеш да разчиташ на игрички. Когато си в сериозна връзка, всеки твой недостатък излиза наяве и няма техники и материал, зад който да се скриеш.
3. Много мъже са много добри в свалките и въпреки това, когато срещнат жена, с която искат да бъдат задълго са неспособни да я задържат. Само по себе си да си добър в пикапа не означава автоматично, че си добър и в създаването на сериозна връзка.
4. Не можеш да кажеш, че имаш сериозна връзка с жена, с която дори не си правил секс.

Ето етапите, през които трябва да преминеш, за да стигнеш до сериозна връзка:

- Свалка или както го наричаме ние Пикап – това е фазата от запознанството до първият секс. Заговарянето, взимането на телефонен номер, среща /или срещи/, физическа ескалация, изолация до място, където можете да бъдете само двамата и накрая секс. Всичко, на което учим в този сайт. Ако се опиташ да пропуснеш този етап най-вероятно ще навлезеш в зоната на приятелството или просто ще бъдеш използван – без привличане и емоционална връзка с момиче си за никъде.

- Срещи – не можеш да преминеш към сериозна връзка, без да сте се опознали взаимно и без да сте усетили, че си подхождате. И както жените наблюдават поведението на мъжете и забелязват дори и най-малките детайли, така и ти трябва в тази фаза да наблюдаваш. Бъди внимателен и любопитен. Следи за знаци, които ти показват, какъв е интереса и към теб, дали не е прекалено ревнива, избухлива ли е, доколко е зависима от материалните неща, какво прави за теб. Никой не е идеален, но нещата, които сега ти се струват незначителни, по – късно се увеличават десетократно. Изгради си критерии и прецени дали жената, с която си ги удовлетворява. Сега вече можеш да увеличиш броя на срещите ви седмично – от една-две на две-три. Но нека увеличаването на времето, което прекарвате заедно става постепенно. Отдели минимум два месеца за опознаване преди да преминеш към следващия етап.

- Сериозна връзка – идва моментът, в който решаваш да придвижиш нещата на следващото ниво. До този момент вече трябва да си си изяснил ясно какво очакваш от една сериозна връзка. Най–вероятно жената, с която си ще поиска да бъдеш само с нея и това е нормално. Ако си решил да създаваш семейство и си съгласен с това ще трябва да го спазваш. Опитът ми показва, че отворените сериозни връзки, в които двамата партньори се срещат и с други не водят до нещо добро. Ако си обещал на момиче моногамност, то тогава бъди честен с нея. Като мъж, който има успех с жените, ти винаги ще бъдеш привлекателен за жените, много често ще се появяват изкушения. И все пак трябва да знаеш кога да спреш. Когато си в сериозна връзка си мислиш, че когато си с много жени е по-забавно, а когато си с много жени, мечтаеш да си в сериозна връзка. Винаги това, което нямаш ти се струва по-хубаво. Но всичко е въпрос на възприятие. Реши какво искаш в живота си и се стреми към него.

Връзката трябва да се поддържа. Никога не оставяй пламъка, който си създал в началото да угасне. Много сериозни връзки се провалят именно поради тази причина. Ако в началото си бил забавен и предизвикателен трябва да продължиш да бъдеш такъв. Ако си водил момичето на интересни и романтични места, трябва да продължиш да го правиш и след като вече си във връзка с нея.
И последно. Независимо дали си в сериозна връзка или не твоята цел в живота е непрекъснато да се развиваш като по-добър мъж и винаги да се стремиш към следващото ниво. Жената никога не трябва да бъде поставяна за цел на твоя живот. Ти си мъж, ти създаваш твоя свят и жената до теб е просто твоята прекрасна спътница.