четвъртък, 19 август 2010 г.

Как да бъдеш директен в свалките

Как да бъдеш директен в свалките Печат Е-мейл
   
Как да бъдеш директен в свалките

Директната игра /в свалките/ често е много по-ефективна

Да бъдеш директен, когато сваляш някоя жена не толкова лесно, колкото повечето от Вас си мислят. Директността в думите, за която всички се сещате веднага не е основния компонент, за който трябва да следите, когато сте директни. Основно директност се прави с поведение, глас, език на тялото и фрейм. Аз самият, дори когато заговарям жена с индиректни думи имам изцяло директен подход в останалите компоненти, на което се дължат и повечето от успехите ми с жените.

I. Невербална комуникация в директната свалка.
- Гласът следва да е спокоен и силен, но настойчив и сигурен. Ако и кажеш „Здрасти, много те харесвам” неуверено и несигурно то това не е директен подход, а жалко подобие на подход и самоотсвирване.
- Цялата ти вътрешна настройка следва да бъде – аз се кефя на тази жена и тя ще се кефи на мен. Настройки от типа – „отивам просто да се пробвам, пък каквото стане” или „що пък да не се пробвам” не са печеливши, надушват се и водят до отсвирване.
- Езикът на тялото следва да е директен и позата и стойката ти следва да са насочени изцяло към жената. Върви към нея, без да преиграваш, бавно, спокойно и уверено. Приближи се достатъчно близо за да се чувате ясно. Компенсирай прекалено позитивния език на тялото, който и даваш с лека незаинтересованост в гласа.
- Погледът следва да е в очите й в началото, докато я заговаряш, после можеш да го преместиш за да не става плашещ, но никога надолу. Ако искаш да местиш поглед го прави леко в дясно или в ляво.
- Когато правиш комплимент основна грешка е да го правиш прекалено въодушевено, превъзбудено и с „изплезен език”. Прави комплиментите винаги от сърце, с прости думички, но също така нека гласът ти е просто информативен и дори леко незаинтересован. Нека субкомуникацията в гласа ти да бъде „да аз те харесвам ти си готина, но аз също съм готин и ако ме отрежеш не ми дреме особено, защото съм отдавна „на ти” с жените”.
- Добре е да знаеш какво следва след първите ти реплики, които обикновено са доста кратки. Не очаквай просто да изтърсиш „Здрасти аз те харесвам” да млъкнеш и тя да ти падне в обятията.
- Усмихвай се наистина и гледай с открито изражение и удоволствие от това, че говориш с нея. Ключовата дума в предишното изречение е „наистина”. Изкуствени, пресилени, нарочни усмивки и изражения не се котират. Ако не изпитваш удоволствие от това, че се запознаваш с нея, значи нещо не е наред и мимиките на лицето ти ще те издадат, и тя ще го усети. Също, научи се да се усмихваш с поглед, а не само с лице.
- Не й се подигравай и не негвай силно в началото на директна свалка. Стреми се да използваш неговете само по предназначение, а именно, когато мацката се надува. Тук идеята не е да се амогвате и заяждате, а двамата взаимно да признавате и уважавате високия ранг на другия.

II. Бързият телефонен клоуз.
Най-често ще използваш директен подход за бърза размяна на телефони /телефонен клоуз/, когато ти или тя нямате много време. Ако си на улицата и тя се движи я спри фронтално от 5 метра с думите:
 „Хей, здрасти – забелязах те от далече – сияеш цялата, много ме кефи излъчването те. Аз съм Ники /и й подаваш ръка/”. Запознавате се, разменяте по някоя и друга реплика още и продължаваш „Знаеш ли Ралица, много ми е приятно да си приказваме, но бързам в момента по работа, хайде ще си разменим телефоните и ще ти се обадя някой път да се видим и да си говорим повече – вади си твоя и си запиши моя номер... добре... сега ми клипни да запиша твоя”.  „Ок чао за сега, аз ще ти се обадя”.
Ефективността от бързия телефонен клоуз е малко по-ниска от тази при вкарване на индиректни елементи и размяна на контакти от по-дълъго запознанство /сет/, но пести време и е готин начин за бързо постигане на първоначалната ти цел към готина мацка - размяна на контакти.

III. Директна среща.
Да караш прекалено директно на срещите често е риск, за това е добре да комбинираш индиректни и директни елементи за по-плавна ескалация. И все пак ако искаш да си по-директен на срещи:
- В началото на срещата почни с по-силно КИНО, например целувка по двете бузи или по сериозна прегръдка. Ако успееш да започнеш с целувка уста в уста директно /което е доста сериозен риск да пробваш/ й кажи „Ооо, ние с теб няма какво да губим време в някакво кафе, хайде идвай” и я замъкни директно към жилището си.
- Вметни вербално нещо от типа на „Айде да ходим да пийнем по нещо и после директно отиваме у нас да правим секс”. /кажи го достатъчно сериозно, но с лек майтапчийски глас/. Ако отговори „Ще видим” закачливо – това си е да, стига да не се дъниш яко дотогава. Ако замълчи сконфузено ти с весел глас тип АЛФ „Майтап бе Уили, ти пък к'во се спече”. Ако почне нещо да мрънка „А не, не може... дрън дрън” „Много си нахален бе... я” – пак мини метър с горното с майтапа.
- В заведението зачекни разговор на сексуална тема например „обичаш ли да правиш орална любов”, стандартната тема за „любимите пози”, „най-разкрепостеното нещо което е правила в секса” и др. Стреми се разговора да е леко като на бъзик, за да избегнеш нейното смущение и същевременно и опиши, какво ти обичаш да правиш с жените в леглото и какво те с теб.
- По-бързо ескалирай КИНО-то. Докато и описваш нещо сексуално, примерно къде докосваш, галиш, държиш – показвай нагледно с ръцете си.
- Дръж фрейм-контрола още по силно отколкото в нормалните срещи - стреми се да се налагаш и тя да те следва във всичко. Не губи много време в заведението – не повече от час и я командвай малко повече. Например – „Айде допивай си пиенето и отиваме да ми покажеш това, което ми описа” – „давам ти 5 мин. да пиеш к'вото ще пиеш още, но после те искам пълна с енергия.” – пак хем леко сериозно хем леко на майтап.

Внимавай – калибрирай всеки един от горните моменти, не ги карай на сляпо подред. Ако момичето се чувства некомфортно ще трябва да се занимаваш с индиректни елементи – няма начин – иначе просто я губиш. Следи нейните реакции и опитай да доминираш повече, за да те следва по-лесно при всяка ескалация.

IV. Директност в заведения.
Когато сваляш жени в заведения, така или иначе не може да си не-директен. Тоест не е задължително да си мега-директен, но за да си ефективен трябва да си поне средно директен.
- Изолирай по-бързо. Докато е при приятелките си или в компанията си те ще ти пречат.
- Ако целта е само размяна на контакти не се обяснявай нищо индиректно – карай с бързия клоуз – кажи й, че си забелязал, че „много страстно танцува и това ти допада”, след което се запознай и искай размяна на контакти.
- Ако целта е нещо повече вкарай нещо от типа на „Айде още няколко танца /питиета/ и после отиваме да правим секс в нас”. Следи внимателно какво ще отговори. Ако е нещо закачливо има смисъл да продължаваш да ескалираш /предимно КИНО вече/, ако е нещо тотално негативно разменяй телефони и се махай. Ако е нещо средно кажи „Добре, но така или иначе не мога да те опозная на този шум – айде след малко ще идем да хапнем нещо еди къде си и ще си приказваме”.
- Няма голям смисъл в това да се мъчиш, да се присламчваш към нейната компания /освен ако не те приемат много радушно/. Смъква ранга, а и другите в повечето случай ще ти пречат.

Няма коментари: