събота, 28 август 2010 г.

Какво означава, когато луната преминава през всички зодиакални знаци?

 ЛУНАТА ПРЕЗ ЗОДИЯ ОВЕН:
Луната в Овен
Когато Луната е в Овен е възможно да сте по-импулсивни. За този знак са характерни - инициативност, самостоятелност, а когато Луната навлезе в Овен, всички ние до известна степен стaваме Овни. Този знак влияе на емоциите, подсъзнанието, метаболизма, работната атмосфера.
Вероятно сте забелязали, че имате настроения, в които е много трудно да изпълнявате рутинни задължения, които изискват търпение и постоянство. Вместо това искате нещо ново, вълнуващо, интересно. През тези дни е добре да се планират краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия.
Емоциите в този период са ярки, импулсивни; подчертана активност и прибързаност, необмисленост в постъпките.
В работата се справяте с тези проблеми, на които намирате бързо разрешение.
Луната символизира дом, жилище и в дните, когато Луната е в Овен е добре да направите ремонт, да смените мебелите, да създадете нещо ново.
Трябва да внимавате с острите и режещи предмети.
Добре е да изразходвате натрупаната енергия посвещавайки свободното си време на спортни занимания и активна почивка.
Луната символизира също семейство, деца, жени, и в дните, когато тя преминава през Овен, трябва да бъдете внимателни в отношенията с членовете на семейството. Прекалената импулсивност и необмислени действия могат да доведат до конфликтни ситуации.
Луната управлява физиологичните процеси в организма, и в този момент настъпват интензивни процеси свързани с топлинна енергия и повишен мускулен тонус. Добре е да се заемете с физически упражнения, но е необходимо да бъдете внимателни, за да не получите ненужна травма.
Не се препоръчва хирургична намеса в областта на главата, очите. Отложете също посещаването при стоматолог и фризьор за друг ден.

Луната в знака на зодия Телец

Какво означава, когато луната преминава през зодиакален знак Телец?

Зодия Риби Описание на зодията и характерни черти на Рибите

Рибите са чувствителни, впечатлителни, променливи, мечтатели, изпълнени със съчувствие, проницателни, небрежни, зависими. Поддават се лесно на чужди влияния. Обичат да живеят в света, който те са с измислили. Рибите могат да бъдат прекрасни изпълнители във всички области на изкуството. Имат свръхразвито въображение. Често остават заблудени за слабостите на човека, който обичат.
Зодия Риби
  • Слънцето e в знака на зодия Риби от 20 февруари до 20 март
  • Съзвездие: Риби
  • Стихия: вода
  • Зодиакално качество: подвижен
  • Планета управител: Нептун и Юпитер
  • Екзалтация: Венера
  • Изгнание: Меркурий
  • Падение: Меркурий
  • Цветове: син, розов, светлосин
  • Числа: 3, 10, 11
  • Ден: четвъртък
  • Скъпоценни камъни: тюркоаз
  • Метал: цинк, платина, алуминий
  • Съдбоносни години: от 3-ата през 7 (3, 10, 17...)
  • Девиз: "Аз се надявам"
  • Съдбовна мисия: Да служат на хората.
  • Благоприятни партньорства: Риби, Рак, Телец
  • Неблагоприятни партньорства: Водолей, Скорпион, Дева
  • Обичат: своя дом, добрите маниери, приятелите си.
  • Мразят: грубостта, скъперничеството, необмисленото.
  • Силата им е в: държанието, пълно със симпатия към околните.
  • Съвет: не трябва да оставят околните да им влияят. Трябва да следват интуицията си.

Кандидатки за шоуто: „Истината за нас” не ни притеснява

Кандидатки за шоуто: „Истината за нас” не ни притеснява

Твърденията, че в „Истината за нас” всичко е нагласено, май ще се окажат доста преувеличени. Репортер успя да се свърже с нежните половинки на две от двойките, одобрени от екипа на шоуто след кастингите, които по всяка вероятност ще са бъдещи телевизионни герои. Я. от Оряхово и Д. от Монтана са преминали всички стандартни етапи – записали са се сайта на предаването, поканени са на интервю и са отговаряли обстойно на въпросите на психолозите.
Новото предаване на Нова ТВ започва през септември и още в зародиша си успя да привлече зложелатели, които  го нападат.
На въпроса ни дали са били уговаряни от някого да се съобразят с предварително създаден сценарий и дали им е предлаган предварителен хонорар, за да се съгласят да играят по свирката на продуцентите, и двете кандидат-участнички отговориха отрицателно. Обяснено им е, че те сами ще могат да направляват посоката на питанията. А това в живота им се случва много рядко...
Попитахме Д. и Я. не се ли притесняват от това, че живеят в малки градове, където всеки познава всички, и участието им в „Истината за нас” би могло да навреди на отношенията им с близки и познати. „Не, според мен това е възможност да тестваш бъдещия си партньор и да избегнеш неприятностите в бъдещето, което е пред теб”, категорична е Д. от Монтана. Тя дори е навивала своя приятелка, бъдеща младоженка, също да се запише в шоуто.
Най-искрените ще спечелят 100 000 лева
Тази есен „Нова телевизия” отправя ново предизвикателство към зрителите – да извадят на бял свят цялото си минало и да направят крачката към олтара без капка съмнение. Условието за участие е двойките да бъдат сгодени.
В момента на влизането си в студиото двойката получава 100 000 лв., като за всяка лъжа ще се отнема определена сума. Те могат да изгорят също, ако един след друг мъжът и жената дадат грешни отговори.
Играта включва общо 20 въпроса. По девет от тях задават мъжът и жената, а правото на два специални въпроса ще имат бъдещите тъща и свекърва.
Шоуто е абсолютен противовес на „Цената на истината”, защото реално в какви лични рамки ще се влезе определят самите участници. Те определят предварително въпросите, които ще им бъдат зададени. Питанията могат да започват от „Смяташ ли, че съм забавен мъж?” и „Харесваш ли супата ми”, а докъде ще стигнат, зависи от самите участници...
Форматът е измислен преди два месеца в САЩ по повод статистиката от миналата година, според която е имало 2 160 000 сватби срещу 1 млн. развода.
Статистиката в България е в същото съотношение. Според НЦИОМ са сключени 25 923 брака, а разводите са 11 662. Това означава, че много хора се женят, без да се познават.