събота, 28 август 2010 г.

Какво означава, когато луната преминава през всички зодиакални знаци?

 ЛУНАТА ПРЕЗ ЗОДИЯ ОВЕН:
Луната в Овен
Когато Луната е в Овен е възможно да сте по-импулсивни. За този знак са характерни - инициативност, самостоятелност, а когато Луната навлезе в Овен, всички ние до известна степен стaваме Овни. Този знак влияе на емоциите, подсъзнанието, метаболизма, работната атмосфера.
Вероятно сте забелязали, че имате настроения, в които е много трудно да изпълнявате рутинни задължения, които изискват търпение и постоянство. Вместо това искате нещо ново, вълнуващо, интересно. През тези дни е добре да се планират краткосрочни дела, особено изискващи физическа енергия.
Емоциите в този период са ярки, импулсивни; подчертана активност и прибързаност, необмисленост в постъпките.
В работата се справяте с тези проблеми, на които намирате бързо разрешение.
Луната символизира дом, жилище и в дните, когато Луната е в Овен е добре да направите ремонт, да смените мебелите, да създадете нещо ново.
Трябва да внимавате с острите и режещи предмети.
Добре е да изразходвате натрупаната енергия посвещавайки свободното си време на спортни занимания и активна почивка.
Луната символизира също семейство, деца, жени, и в дните, когато тя преминава през Овен, трябва да бъдете внимателни в отношенията с членовете на семейството. Прекалената импулсивност и необмислени действия могат да доведат до конфликтни ситуации.
Луната управлява физиологичните процеси в организма, и в този момент настъпват интензивни процеси свързани с топлинна енергия и повишен мускулен тонус. Добре е да се заемете с физически упражнения, но е необходимо да бъдете внимателни, за да не получите ненужна травма.
Не се препоръчва хирургична намеса в областта на главата, очите. Отложете също посещаването при стоматолог и фризьор за друг ден.

Луната в знака на зодия Телец

Какво означава, когато луната преминава през зодиакален знак Телец?

Няма коментари: