събота, 28 август 2010 г.

Кандидатки за шоуто: „Истината за нас” не ни притеснява

Кандидатки за шоуто: „Истината за нас” не ни притеснява

Твърденията, че в „Истината за нас” всичко е нагласено, май ще се окажат доста преувеличени. Репортер успя да се свърже с нежните половинки на две от двойките, одобрени от екипа на шоуто след кастингите, които по всяка вероятност ще са бъдещи телевизионни герои. Я. от Оряхово и Д. от Монтана са преминали всички стандартни етапи – записали са се сайта на предаването, поканени са на интервю и са отговаряли обстойно на въпросите на психолозите.
Новото предаване на Нова ТВ започва през септември и още в зародиша си успя да привлече зложелатели, които  го нападат.
На въпроса ни дали са били уговаряни от някого да се съобразят с предварително създаден сценарий и дали им е предлаган предварителен хонорар, за да се съгласят да играят по свирката на продуцентите, и двете кандидат-участнички отговориха отрицателно. Обяснено им е, че те сами ще могат да направляват посоката на питанията. А това в живота им се случва много рядко...
Попитахме Д. и Я. не се ли притесняват от това, че живеят в малки градове, където всеки познава всички, и участието им в „Истината за нас” би могло да навреди на отношенията им с близки и познати. „Не, според мен това е възможност да тестваш бъдещия си партньор и да избегнеш неприятностите в бъдещето, което е пред теб”, категорична е Д. от Монтана. Тя дори е навивала своя приятелка, бъдеща младоженка, също да се запише в шоуто.
Най-искрените ще спечелят 100 000 лева
Тази есен „Нова телевизия” отправя ново предизвикателство към зрителите – да извадят на бял свят цялото си минало и да направят крачката към олтара без капка съмнение. Условието за участие е двойките да бъдат сгодени.
В момента на влизането си в студиото двойката получава 100 000 лв., като за всяка лъжа ще се отнема определена сума. Те могат да изгорят също, ако един след друг мъжът и жената дадат грешни отговори.
Играта включва общо 20 въпроса. По девет от тях задават мъжът и жената, а правото на два специални въпроса ще имат бъдещите тъща и свекърва.
Шоуто е абсолютен противовес на „Цената на истината”, защото реално в какви лични рамки ще се влезе определят самите участници. Те определят предварително въпросите, които ще им бъдат зададени. Питанията могат да започват от „Смяташ ли, че съм забавен мъж?” и „Харесваш ли супата ми”, а докъде ще стигнат, зависи от самите участници...
Форматът е измислен преди два месеца в САЩ по повод статистиката от миналата година, според която е имало 2 160 000 сватби срещу 1 млн. развода.
Статистиката в България е в същото съотношение. Според НЦИОМ са сключени 25 923 брака, а разводите са 11 662. Това означава, че много хора се женят, без да се познават.

Няма коментари: