неделя, 15 август 2010 г.

Славея Сиракова ни предизвиква с екзотична фотосесия Славея все по-често застава пред обектива и по всичко личи, че се справя доста добре




25-годишната Славея Сиракова, която е голямата дъщеря на отговорника за националния по футбол и треньорката на художествените ни гимнастички, а именно Наско Сираков и Илияна Раева, по всякакви начини се опитва да излезе от сянката на славните си родители.
Тя се снима в няколко провокативни фотосесии, лице е на известна марка бельо и преди известно време дебютира и в киното, където изигра главната роля в испанската продукция „Кралските манастири”.
Няма съмнение, че госпожица Сиракова има потенциал и това го показва и в новата си екзотична фотосесия. Да се надяваме, че ще успее да "преживее" известността си и ще запази името си чисто, както до сега.
В момента Славея е влюбена безумно в приятеля си Никола и двамата се радват на споделена любов. Дали това ще е мъжът на живота и, ще има ли и сватба... Ще поживеем и ще видим.

Сайт запознава... девствени

В резервирания за летни флиртове, свалки и подобни неморални дейности месец август, CNET съобщи за един нов и необичаен сайт за запознанства. Страницата, носеща гордото име YouAndMeArePure.com има за цел да запознава само и единствено... девствени. И не, не става въпрос за запознанствата, характерни за тоалетните помещения на произволна софийска дискотека.
По думите на Лети и Хосе Колин, създатели на необичайния сайт, мисията им е да събират хора, които приемат любовта между мъжа и жената в чисто християнския смисъл, тоест без никакъв секс до сватбата. По примера на семейство Колин.
На YouAndMeArePure разбираме, че девствеността е едно прекрасно качество, което поставя притежателите му над останалите, отдали се рано-рано на плътски удоволствия. Създателите на сайта обясняват в своето PR съобщение, че липсата на опит в леглото преди да минат под венчилото не само не им е попречила да се наслаждават един на друг, а даже е заздравила брака им.
Извън големите приказки и добрите намерения, youandmearepure.com е един съвсем стандартен и даже малко демодиран сайт за запознанства. Като всеки друг, той вероятно би имал сериозен проблем с лица, злоупотребяващи с анонимността, предлагана от Интернет.
Даже у нас много тийнейджъри, са си патили от контактите с откровено плашещи личности, които се представят за лолитки или здравеняци. С появата на сайтове за „забавление" на самотни възрастни, злоупотребите станаха още по-сериозни, а резултатите от тях станаха малко неудобни за споделяне пред приятели.
Семейство Колин явно е напълно наясно с това и е предприело нужните мерки, за да не се появят злонамерени лица в непорочно заченатия им сайт. Още при регистрацията големи червени букви ни предупреждават, че сме на място за девствени и че трябва да бъдем така добри да напуснем, ако сме правили това-онова преди да открием youandmearepure.com.
В секцията „Често задавани въпроси" на сайта откриваме, че регистрираните потребители подлежат на допълнително пресяване с цел всички не-девствени да отпаднат. Известно притеснение буди изказването, че са създадени високотехнологични методи за проверка на девствеността на всеки потребител.

Аз съм другата...

Аз съм Другата.

Тази различната,

чужда жена.

Аз съм тази,

чийто дъх ухае на теменужки и носи полъх на пролетен вятър.

Аз съм тази,

която идва в тъмните нощи да стопли съня ти...

Аз съм Другата.

Мечтател си ти..

Мислиш, че може да вдишаш аромата на косите ми..

Да погалиш лицето ми и страстно да целуваш устните ми.

. Аз съм Другата.

Тази, която никога не си прегръщал..

Тази, която никога не ти е носила закуска в леглото..

Тази, Прекрасница..С гарванови дълги коси и медени устни..

Аз съм Другата.

Истинската, нереалната, докосната от Друг..

Аз съм тази, която разплака душата ти..Т

ънка струна любов,

огън на страстта ти,

пожара в душата ти..

Аз съм Другата..и ти ме желаеш..

По силно от всякога, необяснимо..

Трепериш когато ме видиш,

дълго се взираш да срещнеш очите ми..

Аз съм Другата.

Тази, която усмихва денят ти.

.Тази, която кипва кръвтта ти..

Аз съм Другата..

Тази различната, чужда жена.. З

атова ме желаеш, нали?

Кожата ми е копринена,

лицето-ангелско,

гласът ми-незабравим...

Аз съм тази, която няма да имаш.

Аз съм жената на друг..

Малко известни факти за Бойко Борисов

image

*Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. Твърде жалко, че той не плаче. Никога.
*Бойко Борисов не спи. Той чака.
* Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му.
* Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена.
* Когато някой нападне Бойко Борисов, в дознанието полицията записва код 45-11 – „самоубийство“.
* Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там Бойко Борисов ще ви направи инвалид.
* Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името „Кошмари на Елм стрийт“
*Първата сцена от „Спасяването на редник Райън“ представлява свободна интерпретация на работна среща на Бойко Борисов с лидери на ДСБ.
* Бойко Борисов веднъж свалил американски бомбардировач, като го посочил с пръст и казал „Бум!“
* Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов
*Когато Бойко Борисов отива да дари кръв, той отказва иглата и иска да му дадат нож и кофа.
* Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност, той е изобретил всички цветове. Освен розовото. Иван Костов е изобретил розовото.
* Когато Господ е произнесъл „Да бъде светлина“, Бойко Борисов му отвърнал: „Кажи моля!“
* Идеята за първото българско шоу Сървайвър е била да оставят 16-те участници на един остров с Бойко Борисов. Шоуто се провалило, защото никой от 16-тимата не оцелял.
* Джордж Буш излъга, че Ирак има оръжия за масово поразяване. Всички знаят, че Бойко Борисов не беше по това време в Ирак.
* Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.
* Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален. Затова се обадили на Шварценегер за ролята.
* Преди няколко хиляди години, Бойко Борисов срещнал мечка. Тя толкова се уплашила, че избягала на северния полюс а козината й побеляла от ужас…
* Бойко Борисов е играл руска рулетка с напълно зареден револвер. И спечелил.
*Всъщност, той е играл руска ролетка и със зареден пистолет Макаров. И пак спечелил.
*Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов.
* Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие докато не си кажат всичко.
* Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.
* Бойко Борисов не притежава микровълнова или готварска печка, защото отмъщението е блюдо, което е най-добре да се сервира студено.
* Оригиналът на Властелина на пръстените бил с Бойко Борисов вместо Фродо. Книгата била 5 страници дълга – Бойко Борисов пребил Саурон и цялата му армия по средата на първа глава.
*Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса.
* Бойко Борисов не стъпва на пръсти. Той стъпва по пръсти.
* Не съществува такова нещо като „глобално затопляне“. Просто на Бойко Борисов по едно време му станало студено и той включил Слънцето на 6.
*Последното нещо, което чуваш преди да те удари Бойко Борисов ? Не се знае – никой не е оцелял за да разкаже.
*Има ред във вселената – пространство, време, Бойко Борисов … бъзикам се, разбира се – Бойко Борисов е първи.
* В израз на своето човеколюбие, Бойко Борисов дарил на Медицинският университет 6000 мъртви тела за научни изследвания.
* Веднъж на Бойко Борисов му дошла идеята да продава потта си като напитка. Можете да я намерите под името Red Bull
*Когато пътува в чужбина, на Бойко Борисов му се налага да регистрира всяка част от тялото си като смъртоносно оръжие, но никога не е плащал такса за това. Просто никой не е посмял да му поиска.
* Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов.
* Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.
* В първия Джурасик парк тиранозавърът всъщност не преследваше джипа. Бойко Борисов преследваше тиранозавъра и джипа…
* Според Библията, Бог създал вселената за 6 дни. Преди това обаче Бойко Борисов създал Бог като щракнал с пръсти.
* За снимките на Криминале (Pulp fiction) на Тарантино му се наложило да вземе на заем портфейла на Бойко Борисов, за да може Самюел Джексън да го използва във филма.
* Ако опитате да потърсите „Бойко Борисов“ в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той теб…
*Смята се че динозаврите са измрели заради гигантски метеорит. Това е вярно, ако наричаш Бойко Борисов гигантски метеорит…
* Нищо не може да избяга от гравитационното поле на черната дупка, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки на закуска. Казва, че имат вкус на пилешко.
* Всички обичат Реймънд. Освен Бойко Борисов и аз.
* Оригиналното заглавие на филма Пришълецът срещу Хищникът е било Пришълецът и Хищникът срещу Бойко Борисов. Филмът обаче трябвало да се направи наново, защото кой ще плати 5 лева, за да гледа филм дълъг 3 минути?
* Бойко Борисов не се оглежда за коли, преди да пресече улицата. Колите се оглеждат за Бойко Борисов преди да преминат.
* Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.
* Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов.
* Бисмарк е казал „Ако английската армия акостира в Европа, ще изратя един полицай да я арестува!“. Имал е пред вид, естествено, Бойко Борсов.
* Бойко Борисов не плаче, когато реже лук. Плаче лукът.
* Вместо конец за почистване на зъбите, Бойко Борисов използва бодлива тел.
* Вместо капки за очи – чили сос.
* А вместо автършейв – течна вулканична лава.
* Когато Бойко Борисов е готов да стане, той казва на слънцето, че вече може да изгрее.
* Поради това, човек трябва да стане много рано, ако иска да стане преди Бойко Борисов. Всъщност, по-разумно е изобщо да не си ляга. И пак няма да успее.
* Учените смятат, че началото на Вселената е поставено от Големия взрив. Прави са – Бойко Борисов имал газове…
* На Свети Валентин, Бойко Борисов поднася на приятелката си сърце. Кървавото, все още биещо и топло сърце на нарушител на обществения ред. Понеже е много романтичен, Бойко Борисов смята, че всеки ден е Свети Валентин.
* Бойко Борисов може да разцепи атома. С ръце.
* Когато се родил Бойко Борисов, единственият човек, който плакал е докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето.
* Бойко Борисов знае последната цифра на числото пи.
* И е броил до безкрайност. Два пъти.
* Има древна легенда, че някога огромен дракон родил човешко дете и го закалил в своя огън, за да порасне то смел и могъщ боец, невиждан дотогава. Този боец е легенда, защото скоро след като напуснал пещерата на дракона срещнал Бойко Борисов и умрял от страх.
* Драконът отишъл да търси детето си и от тогава никой не го е чувал. Освен Бойко Борисов, който чул нещо като „Не, не, нееееееееееее, не и опашката нееееееее!!!“ на драконски.
* Пулсът на Бойко Борисов се измерва само по скалата на Рихтер
*На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.
* Което значи, че Екатерина Михайлова в най-скоро време ще изчезне от политическия (а и всеки друг) хоризонт…
* Лесбийки не съществуват. Само жени, които още не са срещнали Бойко Борисов.
* Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов.

Писмо до съпругата.....

image
Не знаеше за мен, нали? Понякога радарът на прословутата женска интуиция не успява да засече дори очевидни сигнали, особено когато титулярката е прекалено влюбена, доверчива или отегчена. А и ти едва ли вярваш в историите за руси косми по ревера, червило по ризата и внезапно завърнали се от командировка съпруги – те съществуват само във вицовете, градския фолклор и следобедните пенсионерски сапунки.
Аз също дълго не знаех за теб. Каза ми, че е женен едва когато любовта като досадна муха закръжи около идилията на уж неангажиращия секс. В началото, докато ловуват, женените мъже обикновено крият халките си - изваждат ги едва по-късно, като магически амулет против влюбване. Не, че помага…
Дали съм по-хубава от теб? Не мисля. Съвсем обикновена жена съм. Знам, ти си мислиш, че съм по-млада, по-слаба, по-умна, по-интересна, представяш си ме като фатална красавица с изряден маникюр, премрежен поглед и сатенено бельо - магнетична, загадъчна, капризна, непокорна и адски секси. Мила, огледай се – колко такива жени си виждала сутрин в трамвая? Образът на жената вамп изобилно населява рекламите за водка, а не тайните квартири на шавливи съпрузи. Глен Клоуз сварява зайчето само на кино – за назидание на прелюбодейците. Всъщност имам няколко излишни килограма, целулит, гаден ПМС, изяждам по цял шоколад, когато съм в стрес, плача на филми, а допреди да седна да пиша този текст, рязах лук в кухнята. И дори не съм руса.
Защо тогава ти е изневерил с мен ли? Не знам.

image
Може би след като е потънал в мекото кресло на домашния уют с теб, ловецът в него е почнал да нервничи. И е имал нужда просто ей така, да обстреля нещо - да си припомни как става. Да подостри ноктите си, да разтръска грива и да си поиграе малко на преследвач. Да се почувства мъжкар и да нахрани изгладнялото си его с възторга на чифт женски очи, които все още не са виждали свитите му на топка мръсни чорапи. Ти вече не си плячка за него, ти си отдавна завладяна и маркирана територия. Ти си публиката, която вече не му ръкопляска, защото знае наизуст репертоара му от вицове. Ти си сигурността, чехлите под леглото, топлата супа, майката на децата му - опитомената женска, свила гнездо и пуснала корени в душата му. Аз съм адреналинът, ускореният пулс, необяздената кобила, бързият секс в обедната почивка, написаният крадешком есемес и най-новият скалп, увиснал на колана му. Ти си свидетелят на живота му и обещанието, че няма да остарее сам. Аз съм символът на неговата лична свобода и право на сексуално разнообразие.
Нека не се заблуждаваме – моето място е вакантно, можеше да го заеме почти всяка жена, която изглежда сравнително прилично и е поне минимално заинтригувана от Него. Беше чиста случайност, че точно аз попаднах в обсега му точно в този момент. Не съм циник, реалист съм. Женените мъже рядко се влюбват в любовниците си, просто понякога объркват хормоналната си еуфория с любов. Любовницата е вълнуваща само докато не му пречи да си я измисля. Когато стане реален човек от плът и кръв, се превръща в потенциална съпруга. И е време за нова любовница.
Аз също не бях влюбена в него – или поне не е това думата. Просто ме привлече и се поддадох на импулса – не съм имала причина да не го правя, нито е моя работа да оглеждам предварително ръцете му за следи от халка.
image
Не съм искала да ти го отнемам, напротив, харесваше ми, че е женен - за мен това значи безопасен. Аз съм жена-единак, не обичам твърде обвързващите отношения, а бракът е усмирителна риза, която обезврежда мъжа – прави го по-лесно предвидим и управляем. И той наистина беше такъв. Знаех, че няма да продължи дълго, знаех, че не съм нито първата, нито последната му забежка. Знаех от какво се страхува, какво иска. Знаех кога ще си тръгне.
Добре, признавам, че понякога ми доставяше удоволствие самото усещане за власт над него – властта да го накарам да се отрече от обета пред олтара. Да се отрече от теб, отдавайки се на мен. Не ми прави чест, но това е истината. Това няма нищо общо с теб, ти нямаш персонално значение за мен. Всяка друга можеше да бъде на твое място. И всеки друг – на негово. Усещането за пълен контрол над него ме опиянява, но и ме натъжава. Понякога тайно копнея за мъж, който поне веднъж да ме изненада – да устои или поне да не се предаде толкова лесно. Но на тях им е ужасно слаб ангелът. Винаги ги оставям да си мислят, че те ме избират и те решават – но всъщност решавам аз.
Между другото изневярата изобщо не е запазена марка само на женените. Неженените също изневеряват на поразия и нито бракът, нито липсата му са някаква защита срещу подобно нещастие. На мен самата също са ми изневерявали, и то редовно и многократно. Та ако това те успокоява, всевишният се е погрижил да си получа възмездието и като потърпевша. Когато ми се случи за пръв път, бях като попарена, заля ме паника, че го губя, първото, което си помислих, беше „ама нали каза, че ме обича, тогава защо…!?” Едва по-късно разбрах, че мъжете рядко изневеряват, защото са спрели да те обичат. Ти например, като толкова обичаш любимата си чанта на Армани, защо си купуваш нова?
Знам, потресена си, не можеш да повярваш, чувстваш се предадена… Вярвала си в думата му, дадена в гражданското и църквата. Чувала си, че мъжете изневеряват, но си била убедена, че точно твоят съпруг няма да го направи - „той не е такъв човек”. Ще ти го кажа - няма моногамни хора. Има само много влюбени, страхливи или мързеливи. И колкото повече човек се самонавива колко е моногамен, толкова по-полигамна му става душата. Просто хората сме така устроени, че в момента, в който обявим нещо за забранено, почваме да го искаме. А самото желание, дори да не е консумирано, вече е вид изневяра. Или може би ти ще се почувстваш добре, ако разбереш, че той жадно точи лиги след други жени, но си стиска ципа и ти е "верен" от страх, че ще го хванеш и ще го причакаш зад вратата с точилката?
Не, вече не се срещаме. В началото казваше, че не може без мен, беше като обсебен. Почти чувах как адреналинът бълбука из вените му, вълнуваше се, очите му имаха оня хищен блясък на гладен котарак. После постепенно взе да става все по-зает, да го викат „по спешност”,  „да ремонтира апартамента”... Женените мъже имат безпогрешен инстинкт към заплахата от „усложнения” и знаят кога точно да спрат. Накрая престана да ми се обажда, без обяснения. Може би не иска да изгори всички мостове, за да съм му подръка, ако през някой дъждовен следобед в офиса отново му доскучае. Понякога ми звъни протоколно да ме пита как съм – едва ли го интересува, просто не иска да се чувства лош и безсърдечен.
Не, не се опитвам да ти ставам приятелка – и двете знаем, че това би било лицемерен начин взаимно да се контролираме. Исках само да ти кажа истината – моята истина. Да я чуеш лично от мен. И да разбереш, че ние сме половинките на едно цяло – двете с теб взаимно се създаваме и съществуваме една чрез друга. Ти ме дебнеш, сънуваш ме, нервно душиш из въздуха, за да откриеш следите ми. Аз пък вечно се крия и пазя и никога не му звъня на мобилния вечер. Аз съм жената в сянка, жената без име, неговата доза самочувствие и твоят кошмар. Съпругата и любовницата – вечните врагове, Ева и Лилит, земята и небето, законът и грехът – воюваме от векове, нали? Но той разчита именно на това, разбираш ли? Нашата война е паметник на мъжкото му его, женските ни страхове и негово убежище.
Затова недей да ме мразиш, моля те.
Нямаш представа колко лесно можем да си разменим местата…

Японци: Яжте лук!

Срещу стареенето на мозъка
Понижава риска от рак на гърдата


Японски учени установиха, че лукът може да „прочиства” мозъчните клетки и да забавя процесите на стареене.
Съдържащите се в кромида изключително активни серни съединения се усвояват лесно от организма. По кръвен път те оказват благотворно влияние върху редица мозъчни области.

Според изследователите, отделящите се от лука вещества активизират и подмладяват мозъчните клетки, контролиращи паметта и емоциите.

В същото време френски учени представиха резултатите от проучване, проведено в североизточната част на страната, според което консумацията на значително количество чесън и лук понижава заболеваемостта от рак на гърдата.

Как да изваем тяло като на момичето на Агент 007


Това е програма, създадена от руския експерт Алексей Павлов, персонален треньор от дълги години
По думите на Павлов съвременният образ на Бонд е много добър
Ако искате да станете като момичето на Бонд, трябва сериозно да подготвите тялото и психиката си за опасни приключения, смятат от Аскуомън.ру.

Предлагаме ви няколко начина да изваете тялото си:

1. Качване по стълби с гири в ръце. 3 пъти изкачване на 10-етажа.

2. Клекове с гири в ръце. 2 пъти по 30 повторения.

3. Тренировка на бягаща пътечка. Обща продължителност 30 минути като редувате 3 минути ходене с 3 минути тичане.

4. Присядания с подскоци. 50 повторения.

5. Присядания с щанга на раменете - 2 пъти по 30 повторения

Ако се чудите от къде си измислихме тези упражнения. Не сме ги измисляли. Това е програма, създадена от руския експерт Алексей Павлов, персонален треньор от дълги години.

По думите на Павлов съвременният образ на Бонд е много добър. "Даниел Крейг има отлично мускулесто тяло и изумяваща бързина на реакциите. Аз мисля, че той е способен на много страхотни неща, които ще покаже по-нататък в поредицата", споделя Павлов.

Някои жени спират със секса заради интернет

Ще се откажат и от шоколада!
Няма да гледат дори телевизия цяла година!
Секс
Около 40 процента от канадките твърдят, че са готови да откажат секса заради интернет, съобщи QMI Agency, цитирана от БТА.

Проучване на общественото мнение в Канада е установило още, че представителките на нежния пол биха обърнали гръб на шоколада заради достъп до Глобалната мрежа.

66 на сто от запитаните споделили, че ще се откажат от сладкото изкушение и от кафето заради интернет. Мъжете в Канада също се оказват големи любители на интернет.

Половината от запитаните са изразили готовност да не гледат една година телевизия, ако им се даде възможност да ползват интернет.

63 процента от канадците дори са заявили, че цяла година биха обърнали гръб на алкохола, само и само да имат възможност да влизат в Глобалната мрежа.

Дълга, руса коса е тайното оръжие на принцеса Рапунцел в 3D анимацията


Невероятната двойка се забърква в смешно и авантюристично бягство, от което може да ви настръхне косата. Бягство, изпълнено с приключения, сърдечни емоции, хумор и коса, много коса. Към незабравимите им преживявания се включват расов кон, особено грижовен хамелеон и хайка недоволни бандити.

Създателите на филма ще ни впечатлят не само с перфектна визия на героите и приказния свят, но и с новите технологии, с които са създадени дългите 21 метра златисти коси на младата принцеса. Традиционно за филмите на Disney, за работата по „Рапунцел и разбойникът” 3D са ангажирани някои от големите имена в анимацията.



Композиторът Алън Менкън е създател на невероятната музика и песни в някои от най-емблематичните анимационни класики на Disney. С работата си заслужено печели 8 "Оскара" за любими филми като „Малката русалка”, „Под водата”, „Красавицата и звярът”, „Аладин” и „Покахонтас”.
Към звездния екип на „Рапунцел и разбойникът” 3D се присъединява и режисьорът Байрън Хауърд. През 2008 г. той режисира анимацията „Гръм”, реализирала над 300 млн. долара приходи, за която получава две номинации за „Златен Глобус”. Глен Слейтър, сценаристът на филма, познаваме от „Малката русалка”. За работата си по филма през 2008 г. е номиниран за наградите „TONY” и „Grammy”.

Премиерата на „Рапунцел и разбойникът” 3D в България е на 3 декември 2010, в IMAX и 3D киносалоните. Повече информация и актуални новини за авантюрите на Рапунцел и разбойникът може да намерите на фен страницата на филма във Фейсбук:
http://www.facebook.com/Rapunzel.bg.