неделя, 15 август 2010 г.

Дълга, руса коса е тайното оръжие на принцеса Рапунцел в 3D анимацията


Невероятната двойка се забърква в смешно и авантюристично бягство, от което може да ви настръхне косата. Бягство, изпълнено с приключения, сърдечни емоции, хумор и коса, много коса. Към незабравимите им преживявания се включват расов кон, особено грижовен хамелеон и хайка недоволни бандити.

Създателите на филма ще ни впечатлят не само с перфектна визия на героите и приказния свят, но и с новите технологии, с които са създадени дългите 21 метра златисти коси на младата принцеса. Традиционно за филмите на Disney, за работата по „Рапунцел и разбойникът” 3D са ангажирани някои от големите имена в анимацията.



Композиторът Алън Менкън е създател на невероятната музика и песни в някои от най-емблематичните анимационни класики на Disney. С работата си заслужено печели 8 "Оскара" за любими филми като „Малката русалка”, „Под водата”, „Красавицата и звярът”, „Аладин” и „Покахонтас”.
Към звездния екип на „Рапунцел и разбойникът” 3D се присъединява и режисьорът Байрън Хауърд. През 2008 г. той режисира анимацията „Гръм”, реализирала над 300 млн. долара приходи, за която получава две номинации за „Златен Глобус”. Глен Слейтър, сценаристът на филма, познаваме от „Малката русалка”. За работата си по филма през 2008 г. е номиниран за наградите „TONY” и „Grammy”.

Премиерата на „Рапунцел и разбойникът” 3D в България е на 3 декември 2010, в IMAX и 3D киносалоните. Повече информация и актуални новини за авантюрите на Рапунцел и разбойникът може да намерите на фен страницата на филма във Фейсбук:
http://www.facebook.com/Rapunzel.bg.

Няма коментари: