неделя, 29 август 2010 г.

За лимона

8 Предимства на питейната вода с лимон за отслабване

Ли като планира да отслабна? Това е от полза, която добавяте вода и лимон за плана си. Тези 2 неща, само може да ви помогне за по-плавен пътя, загуба на тегло. Експертите заявиха, че всеки има нужда от 8 унции вода с лимон дневно. Сега това не е точно така можете да имате подправка с вода, но за да намалите теглото си по-лесно. Вода сам по себе си страхотна работа на revamping на клетките в тялото си, така че те могат да работят по-добре. Когато добавяте лимон да го резултатът е по-голяма. Уверете се, че да не се съчетават всички захар или подсладители с това или ще загубите на ползите.
Вие трябва не само да пие само вода с лимон да отслабна. От съществено значение е, че все още упражнява правото и да яде. Това е въпрос каква температура на водата трябва да бъде. Това наистина зависи от това, което по-скоро да. Можете да пиете вода и лимон в ледено студена температура и това ще накара тялото ви да гори калории. Това е така, защото тялото ви ще трябва да работят за загряване на водата нагоре. Кой би си помислил, че такъв прост и евтин метод ще ви помогне да отслабнете? Най-добрата част е, че може да започне веднага.
Ето и Топ 8 Предимства на питейната вода с лимон за Отслабване

1. Когато започнете да пиете тази комбинация на тялото ще спре съхраняване на течности и се оставя за да започнете да намалите теглото си по-бързо.
2. Лимон е витамин С в него, която е от съществено значение за доброто на кожата.
3. Тя позволява да имате по-силна имунна система.
4. Това ще изхвърля токсините в тялото си, така тялото може да функционира на по-висока ставка.
5. Това ще изчисти кръвта Ви позволява за по-добро притока на кръв в тялото си.
6. Това подобрява работата на храносмилателната система.
7. Той също така помага на тялото да абсорбира калция, който ще ви позволи да има силна кости.
8. Тъй като лимон е киселина помага разкъсат на мазнините в тялото.

Колко вода с лимон За Отслабване работнически

Има някои научни доказателства в подкрепа на идеята, че вода с лимон за строителство загуба на тегло. Все пак, има някои важни данни страна на теорията, която поставя в "сивата" категория. Очевидно е, лимон питейна вода всеки ден докато присмивките хамбургери и пържени картофки за закуска, обяд и вечеря, определено няма да ви помогне да отслабнете! Тази статия описва доказани методи, че можете да отслабнете с помощта на лимон и вода.
Основните действия, в които лимон ви помага да отслабнете е с ритник стартова метаболизъм в процес на храните. Това работи много по същия начин, както оцет ябълково вино, чрез оптимизиране на нивото на рН в червата, както и чрез към "другата страна". Това е, в известен смисъл, едно разлагане помощ.
Очевидно е, че има много повече положителни резултати в питейната вода с лимон за загуба на тегло. Той помага на тялото да бликвам вън примеси, което от своя страна поставя по-малко напрежение върху черния дроб, което от своя страна помага я обработва мазнините. Той съдържа също така добра сума на витамин С, който е един от най-важните вещества в организма. Това помага да запазите на имунната система в крайчец връх форма и СПИН с усвояването на други витамини и минерали.
С всичко това говори за лимон за загуба на тегло, това е може би време да се отбележи, че ако сте сериозни за превръщането на вашето тяло, трябва да се направи избор сега да се ангажират с пълен рутинна загуба на тегло. Няма нищо трудно в това, и няма негативи за подобряване на вашата диета и увеличаването на упражнението.

23 идеи за приложение на лимона




Домакинство



1. Пресен сок - желателно е да изберете плод, които е достигнал своята зрялост и да няма наранявания по повърхността. При стайна температура се съхранява за около 1 седмица, в хладилника -за около 3 седмици, а настърганите кори могат да бъдат замразени в продължение на месеци във фризера.

За да изцедите максимално количество лимонов сок, използвайте плодове, държани на стайна температура. Потъркайте ги енергично с длан върху твърда повърхност, след което разрежете и можете да си помогнете при изтискването, като използвате вилица.

2. Микровълнова печка - поставете купа с вода и резенчета лимон в микровълновата фурна за 30 сек до 1 мин. Използвайте течността за почистване от петна на корпуса на микровълновата печка.

3. Хладилник - разрежете лимон на две части и го поставете в хладилника, така той ще абсорбира неприятните миризми.

4. Домакински съдове - 1 чаена лъжичка лимонов сок в съдомиялната машина ще спомогне на премахването на мазнините и за намалена употреба на препарат.
5. Дъска за рязане - ако е изработена от дървен материял, то може да я натъркате с лимон и да оставите да престои през нощта. Лимоновият сок ще премахне насъбралите се бактерии и лоши миризми.
6. Средство за почистване - смесете в съотношение 1:1 вода и сок от лимон, поставете течността в бутилка с пулверизатор и почистете повърхностите в банята и кухнята. Желателно е преди да напръскате да тествате малък участък от повърхността.
7. Мебели - смесете в съотношение 2:1 зехтин и лимонов сок и полирайте вашите мебели. Желателно е преди да напръскате да тествате малък участък от повърхността.
8. Стъкла и огледала - смесете в съотношение 4 лъжици лимонов сок в 500 мл вода и използвайте за почистване на повърхности от стъкла и огледала.
9. Пране - интересно е предложението към домакините да използват 1/2 чаша лимонов сок като средство за избелване на прането в програмата на пералната машина по време на изплакване, след което дрехите се сушат на закрито. Или да се добави 1 лъжичка лимонов сок по време на самото пране, в резултат на което да се получи по-приятен аромат.
10. Свеж въздух - смес от лимонов сок и вода, поставена в ароматизатор, ще ви даде продукт, който е екологично чист и е без допълнителни химикали.
11. Борба с варовика - лимоновият сок е подходящо средсвто за борба с варовиковите отлагания в банята или кухнята.
12. Мазнини - лимоновият сок се използва като средство да отстраняване на мазнини и мазни петна
13. Канализация - смесете в гореща вода лимонов сок и сода бикарбонат и излейте в канализацията. Ако имате мелачка за отпадъци, поставяйте регуларно парченца лимон за премахване на неприятните миризми и за дезифекциране.
15. Мравки - можете да поставите сок от лимон там, където сте забелязали да минават мравки, за да ги отблъснете.

Козметика и здраве

16. Грижа за косата - можете да постигнете по-светли кичури, като използвате лимонов сок. Без да измивате косата, застанете на слънце, за да спомогнете процеса на изсветляване.

17. Порезни рани, ужилвания и сърбежи - Малко лимонов сок върху недълбоки порезни рани спомага за намаляване на къвенето и за дезинфекциране. Лимонът успокоява при ужилване от насекомо или при сърбеж.

18. Грижа за ръцете - ако не се справяте с премахването на упорити миризми върху вашите ръце, дори и след миене със сапун, опитайте с лимонов сок.

19. Ароматерапия - етерични масла и аромати извлечени от лимона помагат и действат успокояващо при симптоми на стрес.

20. Козметика - като примери можем да посочим употребата при премахване на кафяви петна по кожата и за свиване на порите на лицето.

21. Витамин С - при лечение на грип и настинка приемайте лимон в комбинация с чай, а настойка от лимон, вода и мед са признато средство в борбата с кашлицата.

22. Кръвно налягане - лекарите ни съветват към редовен прием на лимон (може и топла вода с лимонов резен) като подход за борба с холистерола и високото кръвно налягане.

23. Бели зъби - хапването на няколко парченца лимон води до избелване на зъбите, но обезателно последвайте това действие с измиване с паста за зъби, за да не повредите излишно емайла.

Вода и лимон за отслабване

lemonИма определени навици, които е хубаво да вмъкнете в ежедневието си ако искате да отслабнете, а пиенето на вода с лимон със сигурност е едно от тях. Само че става въпрос за органично чисти лимони, които са свежо откъснати от дървото. Ако купувате комерсиалните лимони от магазина, първо се уверете, че са органично чисти, гладки и свежи.
Когато живота Ви поднесе лимон… изцедете го, миксирайте го , използвайте до капка сока му за да подсладите дневната доза вода, която приемате.
Медицинската оценка за водата с лимон за отслабване е много висока. Лимона е агент, който предотвратява присъствието на патогеничната бактерия и декомпозицията на кожната тъкан. Също така, той е лек, който предпазва от заболявания и помага за изчистването на организма от нечистотии.
Водата с лимон за отслабване има невероятни качества за стимулиране на храносмилателната система. Симптоми на неправилно храносмилане като сърце биене, оригване и подпухналост са олекотени. Редовното пиене на лимонов сок помага за по-лесното елиминиране на излишните килограми и контролира запека и диарията.
Ако вече сте започнали да пиете вода с лимон, значи сте по правилния път. Но ако не го правите, искрено Ви препоръчваме да го направите още сега! Лимонът Ви зарежда с много енергия и се грижи тялото ви да приема много необходими витамини. Енергията, която е необходима на организма се предоставя от електроните, които съдържа нашата храна.
И за да е още по-сложно се смята, че лимоните имат повече електрони (частици с отрицателен заряд), отколкото протони ( частици с положителен заряд) в атомната си структура. Лимонът е единствената храна в света с подобна структура.
Три ползи от пиенето на вода с лимон за отслабване са:
1. Предоставя натурални агенти на черния дроб, когато концентрацията на ензимите не е достатъчна.
2. Лимонът помага за регулирането на кислорода и Са в черния дроб, тъй като той регулира нивата на въглехидратите в кръвта, които засягат нивата на кислород в кръвта.
3. Черния дроб може да си набави повече ензими от водата с лимон, от който и да е друг хранителен елемент.
Пиенето на вода с лимон може да е една от най-правилните крачки, които сте направили по пътя си към отслабването

Ивена си направи пи ар на гърба на Левски със снимките за еротично списание

Фолк певицата Ивена само преди дни даде обещанието,че ще захвърли дрехите си след победата на любимия си Левски,като в тяхна чест ще лъсне гола за мъжкото списание “Playboy”. “
“Обещанието си е обещание. Заявих, че при победа на любимия ми “Левски” ще се снимам гола за мъжкото списание “Playboy”. Отдавна имах предложение, но не се решавах, обаче смятам, че тази футболна кауза си заслужава предизвикателството да ме видят без дрехи в най-четеното мъжко списание!”, категорична е в лъжата си Ивена,като дори и за наивниците е ясно,че няма как само в разстояние на ден да заснеме фотосесията и да лъсне на корицата на мъжкото списание,което вече е на пазара, а това си е един добре премерен рекламен трик от нейна страна или от издателите.Сините” спечелиха с 2:1 срещу шведския АИК и така Ивена си направи пиар на гърба на Левски и неговите фенове.

Истината за края на връзката на Благой Георгиев и Христина

Христина в първото си и единствено интервю за раздялата с Благой Георгиев – само пред ELLE
Истината за края на връзката на Благой Георгиев и Христина
Любовта между Благой Георгиев и бившата гимнастичка Христина пламва бурно от пръв поглед. Двамата са безкрайно щастливи заедно и очакват своята първородна рожба. На Бъдни вечер миналата година красивата им приказка се превръща в лош кошмар. Двадесет и пет годишната гимнастичка остава сама и бременна в момент, в който има най-голяма нужда от подкрепа и любов.

Христина дава първото си интервю пред списание ELLE, за да разкаже своята история.Тя откровено споделя, че раздялата с Благо е най-трудният момент в живота й. В очите на младата красавица личи болката от предателството на най-обичания от нея мъж. Христина разкрива, че не е паднала духом и се е преборила със собствените си страхове, за да остане силна заради дъщеричката си. Именно малката Йоана е причината майка й да проговори, за да не я попита някой ден защо е пазила в себе си всичката тази болка, защо е мълчала.

ELLE през септември
Истината за края на връзката на Благой и Христина е една – тя опровергава слуховете, че е искала да „върже” Благо с дете, напротив – детето им е планирано и желано. Хриси сама взима трудното решение да го напусне, „просто си събира багажа...” и отива да живее при родителите си.

Христина вече се чувства силна заради дъщеря си и когато се обърне назад си казва: „Браво! Успях!”.
Въпреки това тя споделя пред списанието, че е самотна майка и, че винаги в семейството й ще липсва онази така незаменимата за малката Йоана бащина фигура.
Виждат ли се Христина и Благой, чуват ли се по телефона, това първата изневяра на Благой ли е, читателите ще могат да научат само в списание ELLE през септември. 

Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска: Бербатов е женствен

Гергана Райчевска: Ще  помиря в леглото Слави и Бойко с тройка   22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата "Мис Силикон" за 2010 година. Бюстът на Гери с внушителните 900-кубикови импланти успя да впечатли цялото жури на конкурса, което бе единодушно в оценката си за първото място. През миналата година сексбомбата спечели още едно отличие - Модел на България. Навярно това й дава смелост да мечтае, че ще навие Бойко Борисов и Слави Трифонов за „тройка”, както заяви пред „ШОУ”.

- Гери, къде си отрасла и работила, преди да станеш модел? По форумите се пише, че си от село Поповица и си работила дълго време като сервитьорка по заведенията в Асеновград – това срамно ли е, според теб, ако е истина?
- Аз съм от Асеновград, но съм прекарала голяма част от детството си при баба ми, която е от село Поповица, в което обаче не виждам нищо срамно или пък обидно.

- Твърдиш че мъжете, с които си била сексуално, ги избива на агресия. Ти ли ги предизвикваш?
- Аз не съм от жените, които си падат по нежния секс, определено не съм от типа жени, които си падат по романтиката и сълзливата любов. Естествено, че аз ги предразполагам така, като им говоря мръсотии в леглото, но на повечето това им харесва.

- Това означава ли, че една от любимите ти манипулации е садо-мазото? Какво точно им правиш, разкажи ни по-подробно?
- Да, не съм по нежния секс!
Обичам разкрепостения секс, нямам задръжки в леглото,
нещо, което да ме притесни или да не мога да направя. Дори сега в момента имам нова сексуална фантазия - „тройка” с министър-председателя Бойко Борисов и водещия Слави Трифонов. Знам, че не са в много добри отношения, но мисля, че мога да ги помиря.

- Чух, че си била приятелка с пребитата моделка Катрин Вачева, но сега отношенията ви са се влошили или поне сте се отдалечили. Има ли между вас някаква отявлена конкуренция?
- Не, няма за какво да се конкурирам с Катрин, ние сме много различни и всяка си има своите ангажименти...

- Казваш, че предпочиташ финансово независими мъже и че ти си скъпа жена. Все пак, имала ли си бедни момчета за любовници?
- Аз не знам коя жена не предпочита финансово независими момчета и кой мъж би се харесал сам себе си, ако има финансови затруднения. Естествено обаче, в любовта няма правила и никой не е застрахован в това дали ще си падне по богат или беден мъж. На мен това ми се е случвало, засега само в ученическите години.

- Правила ли си секс за пари и как се издържаш реално, защото ти имаш скъпи дрехи, разноски по външния ти вид, за квартира…?
- Разчитам основно на себе си! Естествено е, че когато имам мъж до себе си, винаги разчитам и на неговата финансова подкрепа...

- Имаш ли в момента постоянен приятел или сърцето ти е свободно?
- Сърцето ми е свободно, в процес на търсене съм на идеалния партньор, който ще застане гордо до „Мис Силикон 2010”!

- Виждам, че имаш много перверзна обица на езика – това означава ли, че си много печена във френската любов, и съответно – обичаш ли да я правиш на мъжете?
- Обицата помага – да, но когато нямаш заложена дарба, няма какво да ти помогне. Тя може да бъде само бонус към същината.

- А какво ти най-много пък предпочиташ мъжете да ти правят по време на секс?
- Харесвам силните и страстните мъже, които нямат задръжки в секса! Обичам аз да съм активната в леглото, не съм от типа жени, които лягат и чакат някаква „манипулация”...

- Споделяла си, че по-зрелите мъже те привличат заради опита им в леглото. Била ли си с по-възрастни мъже, например над 55-60 години и защо?
- Да, предпочитам по-опитните и по-зрели мъже, те имат много повече какво да ти дадат. Това не означава, че не си падам и по младите момчета…

- Кой женен, известен и с положение в обществото мъж те е свалял отявлено /защото си споделяла, че е имало такъв/ и ще споделиш ли някои от имената, които са имали апетити към теб?
- Не е редно да го споменавам. Аз не съм от хората, които живеят според теорията „Ако няма да си кажа - за какво да го правя”.

- А просто известни мъже, които не са женени, но са имали определено сексуален апетит към теб и съответно на кои от тях си се поддала?
- Повечето мъже, които се интересуват от мен, някак си така се случва, че са известни или богати или и двете, но пак ти казвам,

не са ме упълномощавали да им споменавам имената им!

- Ти самата си признавала, че си спала с доста женени мъже – не те ли е притеснявало, че имат семейства, деца, че може да си разбият семейството завинаги заради теб?
- Ами да, случвало ми се е, може да прозвучи грозно, но чак такава съвест нямам.

- Какво е отношението ти към подобни мъже и това не те ли отказва да се омъжваш в бъдеще, защото и с теб може да се случи същото, но тогава ти да си в неизгодната позиция?
- Всеки има нужда от разнообразие - и мъжете, и жените, така че го уважавам. Никой никога в живота си не може и не е застрахован от подобни ситуации.

- Знам, че са ти предлагали групови изпълнения – приемала ли си ги и в каква конфигурация по-точно?
- В днешно време на всеки се е случвало какво ли не, дори мисля, че това не се води за „неприлично предложение”, а просто за начин да се разнообразиш в динамичното ежедневие. Уважавам хора, които не се притесняват от нищо в леглото.

- Кой и с кого е бил най-бурният ти и страстен секс за една нощ, защото ти твърдиш, че нямаш скрупули и правиш това, което си искаш?
- Известен е и беше просто „секс за една нощ”, но после се превърна в по-сериозна връзка. Аз съм някак си като наркотик за мъжете и няма такъв, които да ме е пожелал за една нощ и после да е изчезнал.

- Когато имаш доста силикон по себе си (а ти искаш и още да си слагаш!), не се ли притъпява чувствителността на гърдите и зърната?
- Аз имам желание да си увелича бюста си и още в края на годината да имам 1400-кубикови импланти! Оказа се, че брюнетката изобщо не си пада по един от сексимволите у нас – футболиста Димитър Бербатов. Според нея бившият капитан на националния отбор й се струвал женствен.
„Футболистите са ми много лигави. Харесвам мургави и здрави мъже“, разкри предпочитанията си Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска. Сред господата, които биха й хванали окото, са премиерът Бойко Борисов и водещият Слави Трифонов. „Бих правила тройка с тях двамата! Страшни са“, допълни брюнетката.
Относно клюките, че има връзка с Гонзо, силиконката сподели, че двамата са само добри приятели. Тя потвърди, че е имала гадже-шампион по самбо, но не конкретизира дали става въпрос за любимеца на Златките Благой Георгиев.
Спортният директор на „Левски“ Георги Иванов – Гонзо не спира да изненадва медиите с пикантни подробности около личния си живот.
Въпреки че футболният мачо е женен, това не му пречи да се задява с манекенки, и то все известни като „Мис Силикон“.
Преди няколко седмици Гонзо бе щракнат от папараци на в. „Уикенд“ заедно с моделката Светлана Василева и вече името й упорито се спряга за негова любовница. Заговори се дори, че засуканата манекенка има намерение да се намърда трайно в леглото на Гонзо, точно затова синята легенда смята да се разведе с досегашната му съпруга Мариета.