неделя, 29 август 2010 г.

Вода и лимон за отслабване

lemonИма определени навици, които е хубаво да вмъкнете в ежедневието си ако искате да отслабнете, а пиенето на вода с лимон със сигурност е едно от тях. Само че става въпрос за органично чисти лимони, които са свежо откъснати от дървото. Ако купувате комерсиалните лимони от магазина, първо се уверете, че са органично чисти, гладки и свежи.
Когато живота Ви поднесе лимон… изцедете го, миксирайте го , използвайте до капка сока му за да подсладите дневната доза вода, която приемате.
Медицинската оценка за водата с лимон за отслабване е много висока. Лимона е агент, който предотвратява присъствието на патогеничната бактерия и декомпозицията на кожната тъкан. Също така, той е лек, който предпазва от заболявания и помага за изчистването на организма от нечистотии.
Водата с лимон за отслабване има невероятни качества за стимулиране на храносмилателната система. Симптоми на неправилно храносмилане като сърце биене, оригване и подпухналост са олекотени. Редовното пиене на лимонов сок помага за по-лесното елиминиране на излишните килограми и контролира запека и диарията.
Ако вече сте започнали да пиете вода с лимон, значи сте по правилния път. Но ако не го правите, искрено Ви препоръчваме да го направите още сега! Лимонът Ви зарежда с много енергия и се грижи тялото ви да приема много необходими витамини. Енергията, която е необходима на организма се предоставя от електроните, които съдържа нашата храна.
И за да е още по-сложно се смята, че лимоните имат повече електрони (частици с отрицателен заряд), отколкото протони ( частици с положителен заряд) в атомната си структура. Лимонът е единствената храна в света с подобна структура.
Три ползи от пиенето на вода с лимон за отслабване са:
1. Предоставя натурални агенти на черния дроб, когато концентрацията на ензимите не е достатъчна.
2. Лимонът помага за регулирането на кислорода и Са в черния дроб, тъй като той регулира нивата на въглехидратите в кръвта, които засягат нивата на кислород в кръвта.
3. Черния дроб може да си набави повече ензими от водата с лимон, от който и да е друг хранителен елемент.
Пиенето на вода с лимон може да е една от най-правилните крачки, които сте направили по пътя си към отслабването

Няма коментари: