неделя, 29 август 2010 г.

Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска: Бербатов е женствен

Гергана Райчевска: Ще  помиря в леглото Слави и Бойко с тройка   22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата "Мис Силикон" за 2010 година. Бюстът на Гери с внушителните 900-кубикови импланти успя да впечатли цялото жури на конкурса, което бе единодушно в оценката си за първото място. През миналата година сексбомбата спечели още едно отличие - Модел на България. Навярно това й дава смелост да мечтае, че ще навие Бойко Борисов и Слави Трифонов за „тройка”, както заяви пред „ШОУ”.

- Гери, къде си отрасла и работила, преди да станеш модел? По форумите се пише, че си от село Поповица и си работила дълго време като сервитьорка по заведенията в Асеновград – това срамно ли е, според теб, ако е истина?
- Аз съм от Асеновград, но съм прекарала голяма част от детството си при баба ми, която е от село Поповица, в което обаче не виждам нищо срамно или пък обидно.

- Твърдиш че мъжете, с които си била сексуално, ги избива на агресия. Ти ли ги предизвикваш?
- Аз не съм от жените, които си падат по нежния секс, определено не съм от типа жени, които си падат по романтиката и сълзливата любов. Естествено, че аз ги предразполагам така, като им говоря мръсотии в леглото, но на повечето това им харесва.

- Това означава ли, че една от любимите ти манипулации е садо-мазото? Какво точно им правиш, разкажи ни по-подробно?
- Да, не съм по нежния секс!
Обичам разкрепостения секс, нямам задръжки в леглото,
нещо, което да ме притесни или да не мога да направя. Дори сега в момента имам нова сексуална фантазия - „тройка” с министър-председателя Бойко Борисов и водещия Слави Трифонов. Знам, че не са в много добри отношения, но мисля, че мога да ги помиря.

- Чух, че си била приятелка с пребитата моделка Катрин Вачева, но сега отношенията ви са се влошили или поне сте се отдалечили. Има ли между вас някаква отявлена конкуренция?
- Не, няма за какво да се конкурирам с Катрин, ние сме много различни и всяка си има своите ангажименти...

- Казваш, че предпочиташ финансово независими мъже и че ти си скъпа жена. Все пак, имала ли си бедни момчета за любовници?
- Аз не знам коя жена не предпочита финансово независими момчета и кой мъж би се харесал сам себе си, ако има финансови затруднения. Естествено обаче, в любовта няма правила и никой не е застрахован в това дали ще си падне по богат или беден мъж. На мен това ми се е случвало, засега само в ученическите години.

- Правила ли си секс за пари и как се издържаш реално, защото ти имаш скъпи дрехи, разноски по външния ти вид, за квартира…?
- Разчитам основно на себе си! Естествено е, че когато имам мъж до себе си, винаги разчитам и на неговата финансова подкрепа...

- Имаш ли в момента постоянен приятел или сърцето ти е свободно?
- Сърцето ми е свободно, в процес на търсене съм на идеалния партньор, който ще застане гордо до „Мис Силикон 2010”!

- Виждам, че имаш много перверзна обица на езика – това означава ли, че си много печена във френската любов, и съответно – обичаш ли да я правиш на мъжете?
- Обицата помага – да, но когато нямаш заложена дарба, няма какво да ти помогне. Тя може да бъде само бонус към същината.

- А какво ти най-много пък предпочиташ мъжете да ти правят по време на секс?
- Харесвам силните и страстните мъже, които нямат задръжки в секса! Обичам аз да съм активната в леглото, не съм от типа жени, които лягат и чакат някаква „манипулация”...

- Споделяла си, че по-зрелите мъже те привличат заради опита им в леглото. Била ли си с по-възрастни мъже, например над 55-60 години и защо?
- Да, предпочитам по-опитните и по-зрели мъже, те имат много повече какво да ти дадат. Това не означава, че не си падам и по младите момчета…

- Кой женен, известен и с положение в обществото мъж те е свалял отявлено /защото си споделяла, че е имало такъв/ и ще споделиш ли някои от имената, които са имали апетити към теб?
- Не е редно да го споменавам. Аз не съм от хората, които живеят според теорията „Ако няма да си кажа - за какво да го правя”.

- А просто известни мъже, които не са женени, но са имали определено сексуален апетит към теб и съответно на кои от тях си се поддала?
- Повечето мъже, които се интересуват от мен, някак си така се случва, че са известни или богати или и двете, но пак ти казвам,

не са ме упълномощавали да им споменавам имената им!

- Ти самата си признавала, че си спала с доста женени мъже – не те ли е притеснявало, че имат семейства, деца, че може да си разбият семейството завинаги заради теб?
- Ами да, случвало ми се е, може да прозвучи грозно, но чак такава съвест нямам.

- Какво е отношението ти към подобни мъже и това не те ли отказва да се омъжваш в бъдеще, защото и с теб може да се случи същото, но тогава ти да си в неизгодната позиция?
- Всеки има нужда от разнообразие - и мъжете, и жените, така че го уважавам. Никой никога в живота си не може и не е застрахован от подобни ситуации.

- Знам, че са ти предлагали групови изпълнения – приемала ли си ги и в каква конфигурация по-точно?
- В днешно време на всеки се е случвало какво ли не, дори мисля, че това не се води за „неприлично предложение”, а просто за начин да се разнообразиш в динамичното ежедневие. Уважавам хора, които не се притесняват от нищо в леглото.

- Кой и с кого е бил най-бурният ти и страстен секс за една нощ, защото ти твърдиш, че нямаш скрупули и правиш това, което си искаш?
- Известен е и беше просто „секс за една нощ”, но после се превърна в по-сериозна връзка. Аз съм някак си като наркотик за мъжете и няма такъв, които да ме е пожелал за една нощ и после да е изчезнал.

- Когато имаш доста силикон по себе си (а ти искаш и още да си слагаш!), не се ли притъпява чувствителността на гърдите и зърната?
- Аз имам желание да си увелича бюста си и още в края на годината да имам 1400-кубикови импланти! Оказа се, че брюнетката изобщо не си пада по един от сексимволите у нас – футболиста Димитър Бербатов. Според нея бившият капитан на националния отбор й се струвал женствен.
„Футболистите са ми много лигави. Харесвам мургави и здрави мъже“, разкри предпочитанията си Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска. Сред господата, които биха й хванали окото, са премиерът Бойко Борисов и водещият Слави Трифонов. „Бих правила тройка с тях двамата! Страшни са“, допълни брюнетката.
Относно клюките, че има връзка с Гонзо, силиконката сподели, че двамата са само добри приятели. Тя потвърди, че е имала гадже-шампион по самбо, но не конкретизира дали става въпрос за любимеца на Златките Благой Георгиев.
Спортният директор на „Левски“ Георги Иванов – Гонзо не спира да изненадва медиите с пикантни подробности около личния си живот.
Въпреки че футболният мачо е женен, това не му пречи да се задява с манекенки, и то все известни като „Мис Силикон“.
Преди няколко седмици Гонзо бе щракнат от папараци на в. „Уикенд“ заедно с моделката Светлана Василева и вече името й упорито се спряга за негова любовница. Заговори се дори, че засуканата манекенка има намерение да се намърда трайно в леглото на Гонзо, точно затова синята легенда смята да се разведе с досегашната му съпруга Мариета.

Няма коментари: