неделя, 29 август 2010 г.

За лимона

8 Предимства на питейната вода с лимон за отслабване

Ли като планира да отслабна? Това е от полза, която добавяте вода и лимон за плана си. Тези 2 неща, само може да ви помогне за по-плавен пътя, загуба на тегло. Експертите заявиха, че всеки има нужда от 8 унции вода с лимон дневно. Сега това не е точно така можете да имате подправка с вода, но за да намалите теглото си по-лесно. Вода сам по себе си страхотна работа на revamping на клетките в тялото си, така че те могат да работят по-добре. Когато добавяте лимон да го резултатът е по-голяма. Уверете се, че да не се съчетават всички захар или подсладители с това или ще загубите на ползите.
Вие трябва не само да пие само вода с лимон да отслабна. От съществено значение е, че все още упражнява правото и да яде. Това е въпрос каква температура на водата трябва да бъде. Това наистина зависи от това, което по-скоро да. Можете да пиете вода и лимон в ледено студена температура и това ще накара тялото ви да гори калории. Това е така, защото тялото ви ще трябва да работят за загряване на водата нагоре. Кой би си помислил, че такъв прост и евтин метод ще ви помогне да отслабнете? Най-добрата част е, че може да започне веднага.
Ето и Топ 8 Предимства на питейната вода с лимон за Отслабване

1. Когато започнете да пиете тази комбинация на тялото ще спре съхраняване на течности и се оставя за да започнете да намалите теглото си по-бързо.
2. Лимон е витамин С в него, която е от съществено значение за доброто на кожата.
3. Тя позволява да имате по-силна имунна система.
4. Това ще изхвърля токсините в тялото си, така тялото може да функционира на по-висока ставка.
5. Това ще изчисти кръвта Ви позволява за по-добро притока на кръв в тялото си.
6. Това подобрява работата на храносмилателната система.
7. Той също така помага на тялото да абсорбира калция, който ще ви позволи да има силна кости.
8. Тъй като лимон е киселина помага разкъсат на мазнините в тялото.

Колко вода с лимон За Отслабване работнически

Има някои научни доказателства в подкрепа на идеята, че вода с лимон за строителство загуба на тегло. Все пак, има някои важни данни страна на теорията, която поставя в "сивата" категория. Очевидно е, лимон питейна вода всеки ден докато присмивките хамбургери и пържени картофки за закуска, обяд и вечеря, определено няма да ви помогне да отслабнете! Тази статия описва доказани методи, че можете да отслабнете с помощта на лимон и вода.
Основните действия, в които лимон ви помага да отслабнете е с ритник стартова метаболизъм в процес на храните. Това работи много по същия начин, както оцет ябълково вино, чрез оптимизиране на нивото на рН в червата, както и чрез към "другата страна". Това е, в известен смисъл, едно разлагане помощ.
Очевидно е, че има много повече положителни резултати в питейната вода с лимон за загуба на тегло. Той помага на тялото да бликвам вън примеси, което от своя страна поставя по-малко напрежение върху черния дроб, което от своя страна помага я обработва мазнините. Той съдържа също така добра сума на витамин С, който е един от най-важните вещества в организма. Това помага да запазите на имунната система в крайчец връх форма и СПИН с усвояването на други витамини и минерали.
С всичко това говори за лимон за загуба на тегло, това е може би време да се отбележи, че ако сте сериозни за превръщането на вашето тяло, трябва да се направи избор сега да се ангажират с пълен рутинна загуба на тегло. Няма нищо трудно в това, и няма негативи за подобряване на вашата диета и увеличаването на упражнението.

23 идеи за приложение на лимона




Домакинство



1. Пресен сок - желателно е да изберете плод, които е достигнал своята зрялост и да няма наранявания по повърхността. При стайна температура се съхранява за около 1 седмица, в хладилника -за около 3 седмици, а настърганите кори могат да бъдат замразени в продължение на месеци във фризера.

За да изцедите максимално количество лимонов сок, използвайте плодове, държани на стайна температура. Потъркайте ги енергично с длан върху твърда повърхност, след което разрежете и можете да си помогнете при изтискването, като използвате вилица.

2. Микровълнова печка - поставете купа с вода и резенчета лимон в микровълновата фурна за 30 сек до 1 мин. Използвайте течността за почистване от петна на корпуса на микровълновата печка.

3. Хладилник - разрежете лимон на две части и го поставете в хладилника, така той ще абсорбира неприятните миризми.

4. Домакински съдове - 1 чаена лъжичка лимонов сок в съдомиялната машина ще спомогне на премахването на мазнините и за намалена употреба на препарат.
5. Дъска за рязане - ако е изработена от дървен материял, то може да я натъркате с лимон и да оставите да престои през нощта. Лимоновият сок ще премахне насъбралите се бактерии и лоши миризми.
6. Средство за почистване - смесете в съотношение 1:1 вода и сок от лимон, поставете течността в бутилка с пулверизатор и почистете повърхностите в банята и кухнята. Желателно е преди да напръскате да тествате малък участък от повърхността.
7. Мебели - смесете в съотношение 2:1 зехтин и лимонов сок и полирайте вашите мебели. Желателно е преди да напръскате да тествате малък участък от повърхността.
8. Стъкла и огледала - смесете в съотношение 4 лъжици лимонов сок в 500 мл вода и използвайте за почистване на повърхности от стъкла и огледала.
9. Пране - интересно е предложението към домакините да използват 1/2 чаша лимонов сок като средство за избелване на прането в програмата на пералната машина по време на изплакване, след което дрехите се сушат на закрито. Или да се добави 1 лъжичка лимонов сок по време на самото пране, в резултат на което да се получи по-приятен аромат.
10. Свеж въздух - смес от лимонов сок и вода, поставена в ароматизатор, ще ви даде продукт, който е екологично чист и е без допълнителни химикали.
11. Борба с варовика - лимоновият сок е подходящо средсвто за борба с варовиковите отлагания в банята или кухнята.
12. Мазнини - лимоновият сок се използва като средство да отстраняване на мазнини и мазни петна
13. Канализация - смесете в гореща вода лимонов сок и сода бикарбонат и излейте в канализацията. Ако имате мелачка за отпадъци, поставяйте регуларно парченца лимон за премахване на неприятните миризми и за дезифекциране.
15. Мравки - можете да поставите сок от лимон там, където сте забелязали да минават мравки, за да ги отблъснете.

Козметика и здраве

16. Грижа за косата - можете да постигнете по-светли кичури, като използвате лимонов сок. Без да измивате косата, застанете на слънце, за да спомогнете процеса на изсветляване.

17. Порезни рани, ужилвания и сърбежи - Малко лимонов сок върху недълбоки порезни рани спомага за намаляване на къвенето и за дезинфекциране. Лимонът успокоява при ужилване от насекомо или при сърбеж.

18. Грижа за ръцете - ако не се справяте с премахването на упорити миризми върху вашите ръце, дори и след миене със сапун, опитайте с лимонов сок.

19. Ароматерапия - етерични масла и аромати извлечени от лимона помагат и действат успокояващо при симптоми на стрес.

20. Козметика - като примери можем да посочим употребата при премахване на кафяви петна по кожата и за свиване на порите на лицето.

21. Витамин С - при лечение на грип и настинка приемайте лимон в комбинация с чай, а настойка от лимон, вода и мед са признато средство в борбата с кашлицата.

22. Кръвно налягане - лекарите ни съветват към редовен прием на лимон (може и топла вода с лимонов резен) като подход за борба с холистерола и високото кръвно налягане.

23. Бели зъби - хапването на няколко парченца лимон води до избелване на зъбите, но обезателно последвайте това действие с измиване с паста за зъби, за да не повредите излишно емайла.

Няма коментари: