вторник, 17 август 2010 г.

УНИВЕРСАЛЕН БОЕЦ

Командос троши горящи азбестови керемиди с главата си на военно шоу в Житомир, Украйна.

СТЪЛБА КЪМ НЕБЕТО

Торнадо е засмукало огромен воден стълб в морето край Шенжен, китайската провинция Гуандонг.

ТЕНЕКЕ ХАНЪМ

Австралийката Люси Макрей е налепила с безопасни игли тялото си по време на изложение за авангардно изкуство в "Музея на звука и картината" в Сао Пауло, Бразилия.

КАПИТАН НЕМО

Французинът Стефан Русон плува със самоделната си подводница край Вилфранш-сюр-Мер на Лазурния бряг. Лодката се задвижва с педали, развива 10 км/ч и се потапя на 5 метра дълбочина.



ЖАЖДА

Побеснели зебри водят люта битка със зъби и копита по време на водопой в националния парк Етоша, Намибия.

Андреа пак с изцепка

Сеирът се разигра в най-големия столичен нощен клуб, където скандалната блондинка имаше участие
Кой ли научи Андреа да го "лапа" обратно?
Кой ли научи Андреа да го "лапа" обратно?
В един момент Андреа отново „лапна микрофона” от обратната му страна, а плейбекът си течеше на воля. Изцепката стана пред очите на Слави Трифонов, който често се гаври с нея в шоуто си, където я наричат Андреа Опулева.

И въпреки че след гафа русата амбиция на фолка се оправда, че го е направила на майтап, за да развесели публиката, в Интернет мнозина призовават: „Андреа, прибери си микрофона и се скрий!”

Благой Георгиев се събра с Христина!

Благой Георгиев е на път да се завърне в семейното гнездо!
Христина и Благой, преди религиозният футболист да я напусне.
Христина и Благой, преди религиозният футболист да я напусне.
Миналата седмица на два пъти прелюбодеецът бе засечен с годеницата си Христина, която заряза заради фолкпевицата Лияна.

В четвъртък Благо и майката на детето му бяха забелязани за купонясват заедно на участието на Преслава в столичния клуб “Найт флайт”. Двамата седяха в едно от ВИП сепаретата и разпалено си говореха и се смееха.

Това предизвика доста коментари в стил “Старата любов ръжда не хваща”. На футболиста обаче явно му стана досадно от цялото внимание и си тръгна преди края на партито, като остави Христина сама.

Ден по-късно  новата-стара двойка беше видяна в клуб “Планет”. Компания им правеше старата дружка на Хриси – Алисия.

Райна и Коцето отново заедно!

Райна и Коцето се правят на приятели?
Райна и Коцето разбуниха духовете, като се появиха заедно за пръв път повече от година след раздялата си.
Нещо повече – бъдещият баща и бившата му годеница бяха заснети от техни фенове прегърнати!
Райна и Коцето се правят на приятели?


Това се случи на поредния концерт на Планета, който се проведе в Пловдив. Райна и Коцето се появиха в бекстейджа само с разлика от 5 минути. Естествено, някои от присъстващите веднага заподозряха, че са пристигнали заедно. Двамата демонстрираха доста близки взаимоотношения и показаха, че помежду им вече няма никакво напрежение.

Въпреки повече от топлите им отношения, Пилето официално обяви, че няма да присъства на сватбата
му с Надя през септември. Тя заяви, че по това време планира дълго пътуване в Анталия с новия си любим, чиято самоличност не иска да разкрие. Райна също така призна сензационно, че вече обмисля да стане майка, въпреки че според Коцето именно заради нейния отказ да му роди дете двамата са се разделили. „Смятам, че е безразсъдно да пристъпваш към такава крачка, без да си го обмислил.

Страстта често замъглява съзнанието. Детето не е само да го направиш и да го родиш, много повече усилия се изискват след това за възпитанието и отглеждането му. Като срещна подходящия човек, онзи, който ме накара да се чувствам сигурна, ще стана майка“, откровена е Райна и допълва, че все още не знае дали настоящият й приятел ще бъде баща на децата й. Двамата са заедно по-малко от година и според певицата отношенията им все още са в изпитателен срок.

Защо мъжете изневеряват

Повече от половината мъже са изневерявали на своите партньорки поне веднъж и въпреки намаляващата консервативност на обществото то гледа “през пръсти” на този факт, докато изневярата на жените се обсъжда и критикува много по-остро. Това е заключението на британски социолози, интервюирали повече от 5000 представители на двата пола на различна възраст.
Според изнесените пред Би Би Си резултати, главните причини за мъжката изневяра са няколко.

Дори мъжът да обича своята съпруга, за неговия поглед няма да остане незабелязана нито една промяна, свързана с външността или поведението й. Няколко години след брака много жени допускат основна грешка – занемаряват се. Те смятат, че след като вече имат съпруг няма за какво да се тревожат и не полагат достатъчно грижи за външността си.

А мъжът обича с очите си – дори и най-верният и любящият. На работа и във всекидневието той е заобиколен от красиви жени, на които просто не може да не обърне внимание. А при наличие на някои предпоставки (сред тях и посочената по-горе) рано или късно една от тях ще предизвика неговия интерес, смятат британските специалисти.

“Не всичко зависи от жената” уточняват още те: “Потенциално всеки мъж е способен да изневери на партньорката си, ако има удобен случай и при стечение на редица обстоятелства. Ако мъжът запази верността си през целия си живот, то това не е норма, а по-скоро отклонение от нея. Поне това сочат процентите и заложеното от еволюцията в мъжкото начало.”.

Защо тогава хората са склонни да осъждат сурово само женската изневяра

Причината се крие в обществената психология, смятат социолозите: “От незапомнени времена жената се смята за пазителка на семейното огнище, за свята майка и затова на нея не й е позволено да има “твърде бурен” живот. Мъжът има друга роля в обществото и затова то често се примирява с неговите похождения”.

Съществува разлика и между мъжката и женската психология. Често за мъжете страничната връзка е въпрос на чест – повод да се повдигне самочувствието, особено днес, когато някои мъже са с по-нисък социален статус от своите жени.

Защо жените са склонни да прощават

Някои продължават да живеят със своя партньор, макар да смятат, че той не заслужава тяхната любов. Други се ръководят от доста банални причини – в името на децата или просто поради страха от промяна в личния си живот.

“Готовността на жената да прости изневярата най-често се дължи всъщност на липсата на гордост и увереност в себе си”, смятат в заключение британските социолози, “Понякога, но невинаги, това се дължи на податливостта им към внушение от техните любими, но неверни половинки. Във всички случаи обаче единствено от самата жена зависи да промени тази ситуация”.

Емануела и Денис: Да, сгодихме се!

Фолк певицата Емануела потвърди , че се е сгодила за любимия си Денис Касъмов. „Всичко стана много спонтанно. Аз имах участие в Италия и той ме придружи. На следващия ден докато се разхождахме из Венеция, решихме да влезем в един магазин за венецианско стъкло. Вътре видях една купа с най-различни стъклени халки, харесах си единствените две бели и те взеха, че ни станаха. Явно това беше знак и си ги купихме“, сподели с нас Емануела.
„После отидохме да видим Моста на въздишките и там изведнъж Денис взе ръката ми и свали пръстена. Тъкмо се чудех какво е намислил, когато той ми предложи да се сгодя за него и пак ми сложи халката. Аз реагирах много емоционално, защото изобщо не го очаквах. Много се развълнувах“, призна Емануела.
Денис пък отрече слуховете, че е предложил брак на половинката си, защото била бременна. „Няма бебе. Просто така го почувствах на момента и затова го направих. Засега нямаме намерение да се женим. Обичаме се и решихме да се сгодим официално“, обясни Денис пред нас.  Емануела я чакат промени и  в професионален план, защото съвсем скоро й предстои издаването на нов албум „Късам нерви“. За него чаровната блондинка е решила да стартира мащабна кампания – промоция. Очакват се 150 да красят главните пътища в цяла Европа. Фолкпевицата се залюби с Денис още докато той беше на 17. При предишното им скъсване Емилия Цветкова, както е истинското й име, заля с помия „новия Коко Динев“. Тогава тя написа в личния си фейсбук, че той се друсал, крадял й парите и й кръшкал като за световно. Днес обаче Емануела „пее друга песен“: „Причината да се разделим беше в това, че и двамата сме много горделиви. Но една вечер аз склоних и отидох в заведението, в което знаех, че е той, и от вратата се събрахме… Да, наистина съм казвала, че той е най-голямата ми грешка. Това си е така, но не в личен, а в професионален план. И въпреки това избирам да бъда с него“..

Красива веднага!

Сияйна кожа

Можете да намалите времето за почистване на лицето и при това резултатът да е блестяща, свежа кожа. Известна холивудска козметичка, чиито клиентки са Дрю Баримор и Британи Мърфи, разкрива своя звезден трик. Тя почиства лицето с ултра нежен ексфолиант, съдържащ фини зрънца, които премахват мъртвите клетки по кожата. После нанесете хидратираща маска и останете така за около пет минути (през това време можете да свършите други неща като например да се разрешете или вземете душ). След като се измиете с вода, нанесете хидратанта си и ето че сте великолепна.

Косата настрани

Коя е една от най-бързите прически, която можеш да си направиш без използването на ножици? Преметнатата настрани коса. Тя е доста интригуваща и мигновено впечатлява. Подходяща е за всякакъв тип коса и текстура. За да я постигнете хванете около десет сантимертров кичур коса отпред и леко го заметни на едната страна с помощта на гребен. Накрая фиксирайте със спрей.

Замрази пъпка

Малката пъпка на лицето ти може да изглежда чудовищна отблизо, но ето как да я прикриете възможно най-бързо: Сложете тоник, за да изсушите свръх омазняването, след това поставете отгоре лед обвит в кърпа за около минута. Не го дръжте повече, тъй като може да се появи зачервяване. Завършете процедурата, като подсушите кожата с мека хавлия и нанесете коректор.

10-секунден трик с кърпа

След като измийте косата си и я подсушете с дебела хавлиена кърпа, за да поеме излишната вода от нея. Всички топ-коафьори са единодушни, че това спестява много време със сешоара, тъй като мокрите кичури се сушат по-дълго. Само запомнете да не разтривате косата си с нея (тъй като се образуват чупки), вместо това притискайте кърпата здраво върху гривата си.

Направи си скоростен маникюр

Съкратете времето за сушене на лака си наполовина като нанесете два много тънки пласта. Според маникюристката на Рийз Уидърпун и Хилари Суонк много жени лакират ноктите си само с един дебел слой, уж за по-бързо, но всъщност той изсъхва доста бавничко и често стои на бабунки. За да сте сигурна, че няма да изсипете върху нокътя голямо количество лак, плъзнете четката по гърлото на шишенцето преди да действате.

Напомпай устните си за секунди

За обемни устни като на италианска филмова звезда, ето една позабравена рецепта: зехтин и сол. Маслиновото олио е суперхидратиращо, а солта има подпухващ ефект. Сложете една щипка в лъжичка зехтин и леко намажете устните си.

Рок енд рол в гривата ти

Често успиващите се звезди ще ви кажат, че „оформената“ от възглавницата коса всъщност е благословия, защото изглежда небрежно секси. За да изглежда прическата ви добре, а не просто разрошена, трябва да покриете проблемните зони (като зализан кичур, стърчащи косъмчета, останали чупки от снощната ти фризура) с лек серум, за да ги отпуснете. След това дръпнете един бърз сешоар за бухване.

Да повдигнем бързо миглите си

За да сложите спиралата си в движение, се изискват доста сръчни и устойчиви ръце, или бърза стратегия от професионалист. Гримьорката на Никол Кидмън и Синди Крауфърд съветва винаги да гримираме първо миглите си. Така ако зацапате, което често се случва, можете да почистите спиралата, без да развалите всичко, което вече си направила. Ето и нейното магическо движение: Завъртете четката в корените на ресниците си преди да я плъзнете нагоре и след това нанесете повторно само върху връхчетата, за да ги направите по-дълги.

Със секси очи ей сега

Приковаващият секси поглед на Ашли Симпсън е толкова неустоим и лесен за постигане, твърди нейната гримьорка. Просто очертайте линията на долните и горни мигли с черен молив (като отдолу сложиш по-малко) и след това туширайте с клечки за уши. Ако не сте много сръчна с рисуването просто направете къси, бързи черти (така е по-лесно отколкото да чертаете само една права линия).

Цвети Янева шашка с тоалети от Милано

Цвети Янева шашка с тоалети от Милано


Цвети Янева предизвика истински фурор с участието си на турнето на "Планета". Младата изпълнителка впечатли почитателите и колегите си не само с безпогрешно пеене на живо, но и с перфектната си визия.
Специално за турнето тя бе подбрала няколко зашеметяващи тоалети. За тях й се наложило да ходи два пъти до Милано.
"Общо взето са четири. Доверих се на световните марки "Гучи", "Долче и Габана" и "Шервино". Тоалетът, с който се появих в Пловдив, пък е от наш дизайнер, който е работил и с Галена", сподели за в. "Уикенд" Цвети.
Тя не пропуска да отбележи, че готви нов албум, който ще представи през октомври. В последните месеци блондинката се превърна в едно от най-горещите и коментирани имена на масовия жанр.

Анджелина Джоли в ролята на Мерлин Монро

 Анджелина Джоли в ролята на Мерлин Монро

Анджелина Джоли в ролята на Мерлин Монро


Анджелина Джоли може да изиграе Мерлин Монро в биографичен филм за живота на кино легендата.

Авторът на книгата "Животът и мислите на кучето Маф и на неговата приятелка Мерлин Монро" Ендрю О Хаган потвърди на Панаира на книгата в Единбург, че звездата от "Агент Салт" ще се превъплъти в образа на русата секс бомба в холивудска адаптация на романа му.
Той каза още, че Джордж Клуни ще изиграе приятеля на Монро Франк Синатра в биографичната лента. Преди това Кристина Хендрик и Скарлет Йохансон също бяха спрягани за ролята на Мерлин. Книгата на О Хаган разказва за живота на Монро две години преди смъртта й през 1962 г. от гледната точка на кучето й Маф, подарено й от Франк Синатра. Преди време се появиха информации, че Джоли може да изиграе Елизабет Тейлър във филм за живота й, но Тейлър се противопоставила, заявявайки, че само тя би могла да изиграе себе си, тъй като все още е жива.

Анелия и Мартин Данона скъсали?

Фолк певицата Анелия се раздели с една от големите си любови – пловдивския бизнесмен Мартин Данона, пише svetsko.com.
Само преди няколко седмици двамата опровергаха пред „Блясък“ слуховете, че връзката им не върви. Мартин дори намекна, че е подготвил специална изненада за рождения ден на любимата си на 1-ви юли. „Няма да се разделяме. Напротив – кроим сериозни съвместни планове“, заяви тогава пред нас пловдивчанинът.
Според клюките обаче Анелия вече е напуснала своята половинка. Дали това решение е окончателно, все още не се знае.

Семейството на ГРАФА-БЕБЕТО НА ГРАФА

                             Графство Ампови вече има нов властелин - Крис. Двумесечният владетел е най-голямото чудо в живота на Графа и красивата му съпруга Мария. Как малкото графче промени света им, защо носи орисията на приказен герой и какво означава да бъдеш перфектния родител. Тези и още "графски" подробности читателите ще прочетат в STORY на 3 юли, когато Влади и Мария ще представят своя малък наследник, а Графа ще разкрие, че "Когато денят му е скапан, настроението му е черно, всичко минава в мига, в който види Мария и Крис заспали един до друг. Тогава наистина всичко изчезва и разбира колко е щастлив всъщност".

За място на първата фотосесия на малкия сладур Графа и Мария избраха детската му стая, която младите родители са превърнали в патиланско царство и с много чувство за хумор и закачка, са избрали за акцент не само цветя и пеперуди, но и жаби.     
 

11 ЗАЩО за мъжете

Днес единайсет откровени въпроса, касаещи негова милост силната ти половинка, ще намерят своите откровени отговори. Старт!
Защо Той казва, че ще се обади, и не го прави?Защо Той казва, че ще се обади, и не го прави?В много отношения мъжът се изживява като жокей в началото на конно състезание. Той пести силите си в началото, за да може да пришпори коня чак към края, когато е близо до финала. Мъжът до теб също има нужда да изчака известно време, преди да направи каквато и да е решаваща стъпка.
Защо пише мейли, а не звъни по телефона?Той не се страхува от общуването. Просто иска да се представи възможно най-добре, особено ако ти си специална и връзката ви е в началото си. Ето защо може и да е написал и изтрил първите пет чернови на въпросния мейл, за да бъде сигурен, че шестият ще носи посланието, което най-точно изразява какво чувства към теб в момента.
Защо не обича да танцува?Танцуването е като произнасянето на реч пред претъпкана зала. Ето защо кроткото седене на столчето при бара ще му спести неприятното усещане, ако не се справи добре. Особено пък ако ти си във вихъра си на дансинга.
Защо се перчи с работата и парите си?Защо се перчи с работата и парите си?Макар на пръв поглед този мъжки навик да говори за самочувствие и самоувереност, в дълбоката си същност той по-скоро е признак за несигурност. И ако човекът играе етюда „перчене“ от рода „Виж ме какво мога и какво съм постигнал“, то е повече опит да накара теб да му вярваш, макар той самият да знае, че не си вярва.
Защо те кани на вечеря у тях още на третата среща?Отговорът може да е многозначен. Най-напред за да ти покаже, че може да готви и да чисти (т.е. да се убедиш, че от него би излязъл страхотен партньор), както и че има меки и качествени чаршафи (ако се навиеш да ги пробваш).
Защо не забелязва новата ти прическа/цвят на косата?
Не мисли, че не ти обръща внимание. Работата е в това, че обикновено ти му даваш четири секунди и половина и очакваш той да забележи шекерено розовия ти маникюр със звездички. И ако не го направи – край! Просто успокой топката и му дай времето, от което се нуждае. Ще получиш чакания комплимент.
Защо не остава да спи у вас след секс?Защо не остава да спи у вас след секс?Мъжете са практични същества – изобщо не става въпрос за дълбоката символика на това, че ще напусне апартамента ти (обикновено жените са тези, които виждат символи във всичко). Твоят човек иска чисто и просто да се събуди в своето легло, да облече изгладена риза и да се избръсне със собствената си самобръсначка.
Защо млъква по време на скандал?Тази реакция може да значи две неща. Той или не желае да каже нещо, в отговор на което към него ще полети тостерът, или пък просто знае как млъкването му те прави толкова бясна, че „срещата“ с тостера е просто неизбежна.
Какво значи „Не съм готов за сериозна връзка“?
Разкодирана, тази култова фраза е неговият индиректен начин да ти каже, че не си Жената на живота му. Ако беше, той щеше да се усети готов за връзка, дори и да знае, че не е.
Какво значи да е приятел с бившето си гадже?Приеми този факт от положителната му страна (той е добър човек), а не от отрицателната (тя е заплаха за мен). Ако връзката им е приключила без сериозни емоционални щети и за двамата, е много възможно и той, и тя да са проявили достатъчно зрелост, за да не оставят човека до себе си да напусне живота им, а да го задържат като приятел.Защо е толкова трудно да напише нещо лично на картичките за рожден ден?
Защо е толкова трудно да напише нещо лично на картичките за рожден ден?Ако всяка година получаваш стандартното „С обич, Павел“, не забравяй, че петте минути от най-близкото място, откъдето ти е купил подарък, до вас не са достатъчни за измисляне на оригинални пожелания. Пък и мъжете предпочитат да оставят хубавата вечеря и доброто вино, на които те канят, да кажат вместо тях всичко онова, което очакваш.

Пияният Робърт Патинсън не отказа на фенка

След като изпил стабилно количество алкохол, актьорът от „Здрач” Робърт Патинсън не успял да откаже на своя фенка. За успокоение на останалите му почитателки ще кажем, че всичко, за което девойката го помолила, било да се снима с нея.

Робърт Патинсън бил в Монреал, Канада, за да посети гаджето си Кристен Стюарт и най-добрия си приятел – актьора Том Стъридж, на снимачната площадка на филма On The Road, в който играят двамата. Именно в канадския град късно вечерта го срещнала неговата фенка и го помолила да се снимат заедно. „Роб беше доста пиян, но се държа като истински джентълмен. Беше много мил и чаровен”, разказало момичето впечатленията си от срещата със звездата.Междувременно наскоро американските медии пуснаха слуха, че чаровният актьор е на ръба да се срине психически. „Кристен страшно се тревожи за него, досега не го е виждала да откача за най-малките неща. Той стана световна знаменитост само за една нощ и напрежението от бързата слава направо го съсипва. Според Кристен той се нуждае от помощ повече, отколкото показва”, заяви приятел на двойката.

Ким Кардашиян: Не знам кой е Кристиано Роналдо


29-годишната риалити звезда Ким Кардашиян отрече слуховете, че е имала кратка връзка с футболната звезда Кристиано Роналдо. През пролетта злите езици пуснаха мълвата, че двамата са се забили в началото на тази година, малко след като брюнетката се раздели с гаджето си Реджи Буш.
Ким Кардашиян обаче твърди, че в клюките за нея и спортиста няма нищо вярно. „Това са пълни глупости. Аз дори не знам кой е Кристиано Роналдо“, лаконично заявила пред журналисти брюнетката.
Наскоро риалити звездата призна, че ходи с играча на Dallas Cowboys Майлс Остин и че смята този път да държи личния си живот далече от светлините на прожекторите. „Засега просто се забавляваме и гледаме да не избързваме с отношенията си“, призна Ким Кардашиян.