вторник, 17 август 2010 г.

Райна и Коцето отново заедно!

Райна и Коцето се правят на приятели?
Райна и Коцето разбуниха духовете, като се появиха заедно за пръв път повече от година след раздялата си.
Нещо повече – бъдещият баща и бившата му годеница бяха заснети от техни фенове прегърнати!
Райна и Коцето се правят на приятели?


Това се случи на поредния концерт на Планета, който се проведе в Пловдив. Райна и Коцето се появиха в бекстейджа само с разлика от 5 минути. Естествено, някои от присъстващите веднага заподозряха, че са пристигнали заедно. Двамата демонстрираха доста близки взаимоотношения и показаха, че помежду им вече няма никакво напрежение.

Въпреки повече от топлите им отношения, Пилето официално обяви, че няма да присъства на сватбата
му с Надя през септември. Тя заяви, че по това време планира дълго пътуване в Анталия с новия си любим, чиято самоличност не иска да разкрие. Райна също така призна сензационно, че вече обмисля да стане майка, въпреки че според Коцето именно заради нейния отказ да му роди дете двамата са се разделили. „Смятам, че е безразсъдно да пристъпваш към такава крачка, без да си го обмислил.

Страстта често замъглява съзнанието. Детето не е само да го направиш и да го родиш, много повече усилия се изискват след това за възпитанието и отглеждането му. Като срещна подходящия човек, онзи, който ме накара да се чувствам сигурна, ще стана майка“, откровена е Райна и допълва, че все още не знае дали настоящият й приятел ще бъде баща на децата й. Двамата са заедно по-малко от година и според певицата отношенията им все още са в изпитателен срок.

Няма коментари: