четвъртък, 19 август 2010 г.

Жените приятелки

жени, приятелки

 
Напоследък се замислям все повече за човешките взаимоотношения и за това как хората, които имаме близо до нас влияят на живота ни. И за приятелството между мъжа и жената. Твърде често увлечени в стремежа си да станем по-добри пропускаме много важни елементи от човешкото общуване...

Забравяме, че всички сме равни, че не можеш да бъдеш велик за сметка на другите, че всички ние сме тук, на този свят за да направим света по-добро място за живот, и че отношенията между хората трябва да бъдат на принципа „Аз печеля, но печелиш и ти” Всякакви други взаимоотношения не са истински.

Имало е моменти в живота на всеки, когато твърде увлечен от успехите си и от това, което е искал да постигне е пренебрегвал този принцип. Имало е моменти, когато сме се стремили на всяка цена към успеха без да се съобразявам с чувствата на другите. Но какво е успеха? Не е ли предимно хармонични човешки взаимоотношения. Твърде често критикуват пикапа за това, че разглежда жените като обекти. Много хора наистина вярват, че това е така. Но пикапа е просто едно средство, което подобрява уменията ти за общуване. Ние сме тези, които решават какво да правят с това средство.

Тази статия не е точно за свалки. Въпреки това тя ще ти донесе повече от всякакви техники за свалки, които си чел. Тази статия не отрича нищо писано досега на този сайт, нещо повече – тя допълва цялостната картина. Тази статия е за човешкото общуване. И по-специално за приятелките, които имаш в живота си. Нека всеки от нас се замисли колко истински приятелки има. Жени, с които общува и се забавлява без да прави секс.

Защо е важно да имаш приятелки?
Някога и аз си задавах този въпрос. Нямах нужда от приятелки да ме запознават с други жени, защото и сам можех да заговоря, всяка жена, която ми харесва. Нямах нужда и да споделям. Често, когато нямах успех с някое момиче и тя ми предложеше приятелство, отхвърлях с лека ръка това и се прехвърлях на следващата. Стана така, че в живота си имах много жени с, които правех секс и нито една приятелка. Всичко в живота ми беше ориентирано към това да постигна все по-добри резултати в съблазняването, което щеше да доведе до повече секс. Дори и приятелите ми бяха всичките пикап артисти. Заговарях, все повече жени, исках все повече и повече. Само, че противно на очакванията ми тогава, това не изпълваше живота ми. Липсваха ми нормални човешки взаимоотношения. Често и жените усещаха това и се чувствуваха обидени.

Тогава разбрах, че не това е, което в действителност искам. Секса е хубав, но живот, ориентиран изцяло към секса се превръща в плитък и повърхностен. Достигнах до нови идеи. Като хора ние сме длъжни непрекъснато да се развиваме, когато играеш на различно ниво правилата се променят. Вече нямах проблем в това да заговарям жени и беше време да достигна до следващото ниво. Истинското значение на думата „пикап артист” е на „мъж, който е успешен със жените”. Разбрах, че 50% от това е да имаш много приятелки /и приятели, разбира се, но все пак статията е за приятелките/.

За да не бъда разбран погрешно, нека се спрем на въпроса какво значи да имаш много приятелки:
- Значи ли това, че трябва да боготвориш всяка, да я черпиш, да и подаряваш подаръци, само за да те хареса? Не. Не значи това. Като мъж ти си винаги с висок ранг, дори и с жена с която не правиш секс. Ти си лидер, дори и да си решил да не ескалираш физически с дадено момиче.
- Значи ли това, че трябва да се правиш на „приятелка”, да изслушваш всичките и проблеми с цел един ден да ти пусне? Не. Изслушвай каквото си искаш, ти си този, който определя правилата. Не се прави на приятел, само за да можеш да я свалиш – слабо е и не е това, на което учим тук.
- Значи ли това, че вече в живота си трябва да имаш само приятелки? Не. С момиче, което ти харесва ескалираш докрай, но ако не успееш не отхвърляй приятелството и. Все още трябва да спазваш всички правила, които си прочел в този сайт, както и правилата за физическа ескалация.
- Значи ли това, че вече не си алфа? Напротив. Още по-алфа си. Защото имаш по-голям избор в живота си. И взаимоотношенията ти с жените са ориентирани към много повече от секс.
    
Предимства на това да имаш приятелки:
- Подобрява много уменията ти за флирт и общуване с жените, пикапа става наистина част от теб, а не маска, която слагаш само за да сваляш момичета
- Опознаваш жените истински, виждаш тяхната уязвимост, тяхната чувствителност, техните мечти. Подготвяш се за това да бъдеш по-добър мъж за жената, която наистина искаш
- Общуването с приятелки внася в живота ти много разнообразие, без да се усетиш се запознаваш с много нови хора, обменяш много нови идеи, ще бъдеш отворен за много възможности в живота си.
- Научаваш се наистина да бъдеш мъж, който дава нещо ценно на хората около себе си, като знаеш това ще ти бъде по-лесна комуникацията със всяка жена и ще бъдеш по-уверен, по-пълноценен.
- Ще бъдеш по-малко обвързан емоционално с крайния резултат, това ще доведе до по-лесно преминаване на шит тестовете и до по-силен фрейм

Имайки предвид всичко това стигнах до извода, че всеки от нас трябва да има колкото се може повече приятелки в живота си. Обявявам следното предизвикателство: нека всеки четящ тази статия си постави за цел в близките няколко месеца да придобие поне пет нови приятелки.  Не пренебрегвай тази цел. Тя е една от основните стъпки към това да бъдеш мъж, който има успех с жените. Никога не забравяй, че не можеш да бъдеш истински щастлив без хармонични човешки взаимоотношения с другите, които се базират на принципа: „Печеля аз, но печелиш и ти”

Няма коментари: