четвъртък, 19 август 2010 г.

Защо и как да се целуваме

Накратко, ето трите предимства да се целувате и прегръщате редовно:
Първо
Нищо не е по-истинско от прегръдките и целувките.
Второ
Прегръдките са известни със тяхната сигурност, че повишават настроението, когато се чувстваш гадно.
И трето
Целувките са едно от най-обичаните действия наоколо. Те вече не са просто загрявката.
Та, така, значи... Продължаваме с "френската целувка". Сигурно си казвате - че защо пък точно тук, няма ли да е при "Видове целувки"? Отговорът е: Не, няма, защото когато човек се притеснява за това как ще се представи на първата си целувка, обикновено си представя именно френската целувка, т. е. прегръщане, целуване и дори опипване с език (леле, май ще е по-добре да Ви науча да ходите и да дъвчете дъвка едновременно). И така,
Френската целувка включва език. Какво Вие ще правите с него или какво ще прави тя с нейния език е въпрос на предпочитания. Наричат целувката "френска", защото се е появила при едновремешните (уж) целомъдрени французи, които я използвали като заместител на половия акт. За френската целувка имам една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че венерическите болести не се предават чрез нея (противно на общественото мнение), освен ако нямате ранички в устата си... Лошата новина е, че трудно става добре от първия път и може дори да Ви се наложат малко тренировки "на сухо".
Е, всъщност това не е чак толкова фатално. Потренирайте например върху ръката си... Още... Е, така е по-добре, но мисля, че е нужна още малко тренировка.
Да речем, че сте тренирали 15-тина минути и вече сте усвоили кое би било най-приятно за любимия Ви човек. Наблегнете на устните, когато дойде великия момент, но също така "обходете" бузките, очите и шията... Ще свикнете с времето, не очаквайте да направите всичко идеално от първия път... Не отваряйте устата си прекалено много, защото партньорът Ви ще си помисли, че ще го изядете. Прекалено свитите уста, също не са приятни за целуване. Оптималното отваряне е като за буквата "ъ". Също така не вкарвайте езика си много навътре - неприятно е, а и няма смисъл - най-чувствителен е върхът на езика.
Предимно за момчетаЕто един номер, който е само за момчета - целувайте я от различни страни, сякаш се опитвате да я изпиете с устни, печелите голяма червена точка и ако хванете леко брадичката и или пък ако има дълга коса, вплетете пръстите си в нейната грива... Обстановката също трябва да е романтична и Вие сте човекът, който трябва да я избере. Ако е нужно, консултирайте се и с другите раздели на Love-o-теката.
Предимно за момичетаЕ, няма да подминаваме и дамите, разбира се. При Вас нещата са по-лесни - просто обвийте ръце около врата му и се отдайте на неговите ласки. Няма нищо лошо, ако Вие сте активна, разбира се, но ако не знаете какво да правите, по-добре оставете партньора си. Вашата червена точка е да се сгушите в него след целувката.
Френската целувка може да прерастне в истинска любовна игра, но особено възбуждащо е да прокарате език по ушната мида на партньора, под мишниците му или дори и на по-интимни места. За по-срамежливите предлагам една "захапваща" целувка, която обаче не бива да е болезнена. Просто захапете леко шията на партньора си. И помнете: вие не сте вампир. Просто се целувайте съвсем естествено и в един момент отворете малко повече устата си и се спуснете надолу към шията му/и, като леко захапвате кожата на партньора си.
Може би има хора, които се чудят защо френската и "захапващата" целувка са нужни. Ами много просто - иначе просто допирате устни и изглеждате като две хлапета отстрани... Е, ако Ви харесва, продължавайте, но ако искате да бъдете наистина добър... ъъъ... как се нарича това... целувач, може би... то започнете да ги практикувате. Нужно е само много желание и малко смелост.

Няма коментари: