четвъртък, 19 август 2010 г.

Как да преминеш от свалка към сериозна връзка

сериозна връзка

В живота на всеки пикап артист настъпва момент, когато среща момиче с потенциал за по-дългосрочна връзка. Много често, дори и да имаш около себе си много жени, усещаш някаква празнота поради невъзможността да общуваш с момиче на по-дълбоко ниво...
 
Колкото и да е странно жените, с които можеш да имаш пълноценна сериозна връзка са малко. Затова трябва да бъдеш много внимателен, когато срещнеш такава жена. Трябва да избереш внимателно жената, с която искаш да бъдеш дългосрочно, защото това е едно от най-важните решения в живота ти.

Как да познаеш, че момичето, с което се срещаш има потенциал за сериозна връзка? Това много зависи от това какъв човек си ти и какво търсиш. Няма универсални жени за сериозна връзка и жени, които не стават. Ето някои признаци в отношенията ви, които ще ти помогнат да прецениш дали с едно момиче си подхождате за сериозна връзка:

- Усещаш, че момичето иска да се вижда с теб много по-често.
- Доверява ти нейни много съкровени неща и спомени и иска и от теб да правиш същото.
- Усещаш нотки на ревност у нея, когато заговориш за други жени или когато те види с други жени, но въпреки това ти дава свобода и не се опитва да те контролира.
- Прави някои дребни неща за теб и си личи, че изпитва удоволствие да го прави.
- Усещаш някаква пълнота в общуването си с нея, не се чувствуваш некомфортно дори и в моменти, когато няма какво да си кажете.
- След всяка раздяла с нея се чувствуваш готино, искаш да я видиш отново и може би чувствуваш дори и лека тъга /не бъркай тази тъга със зависимост от нея/.
- Усещаш инстинктивно, че пътищата в живота ви се сливат, че двамата имате някаква цел, която да ви обедини дългосрочно и че можете да допринесете един за друг.
- Усещаш взаимно доверие и уважение и знаеш, че можеш да разчиташ на нея.
- Чувстваш се комфортно с нейните близки и приятели и тя с твоите.

Има много други признаци, но тези са едни от най-важните. Ако усетиш, че имаш такива отношения с жената, с която се срещаш, то тогава задръж я.

Ето някои особенности на сериозната връзка:

1. Сериозната връзка не означава пълна зависимост един от друг. Задължително трябва да запазиш хобитата си, приятелите си, целите си, и да поощряваш и нея да бъде независима.
2. Сериозната връзка означава искреност и доверие, не можеш да разчиташ на игрички. Когато си в сериозна връзка, всеки твой недостатък излиза наяве и няма техники и материал, зад който да се скриеш.
3. Много мъже са много добри в свалките и въпреки това, когато срещнат жена, с която искат да бъдат задълго са неспособни да я задържат. Само по себе си да си добър в пикапа не означава автоматично, че си добър и в създаването на сериозна връзка.
4. Не можеш да кажеш, че имаш сериозна връзка с жена, с която дори не си правил секс.

Ето етапите, през които трябва да преминеш, за да стигнеш до сериозна връзка:

- Свалка или както го наричаме ние Пикап – това е фазата от запознанството до първият секс. Заговарянето, взимането на телефонен номер, среща /или срещи/, физическа ескалация, изолация до място, където можете да бъдете само двамата и накрая секс. Всичко, на което учим в този сайт. Ако се опиташ да пропуснеш този етап най-вероятно ще навлезеш в зоната на приятелството или просто ще бъдеш използван – без привличане и емоционална връзка с момиче си за никъде.

- Срещи – не можеш да преминеш към сериозна връзка, без да сте се опознали взаимно и без да сте усетили, че си подхождате. И както жените наблюдават поведението на мъжете и забелязват дори и най-малките детайли, така и ти трябва в тази фаза да наблюдаваш. Бъди внимателен и любопитен. Следи за знаци, които ти показват, какъв е интереса и към теб, дали не е прекалено ревнива, избухлива ли е, доколко е зависима от материалните неща, какво прави за теб. Никой не е идеален, но нещата, които сега ти се струват незначителни, по – късно се увеличават десетократно. Изгради си критерии и прецени дали жената, с която си ги удовлетворява. Сега вече можеш да увеличиш броя на срещите ви седмично – от една-две на две-три. Но нека увеличаването на времето, което прекарвате заедно става постепенно. Отдели минимум два месеца за опознаване преди да преминеш към следващия етап.

- Сериозна връзка – идва моментът, в който решаваш да придвижиш нещата на следващото ниво. До този момент вече трябва да си си изяснил ясно какво очакваш от една сериозна връзка. Най–вероятно жената, с която си ще поиска да бъдеш само с нея и това е нормално. Ако си решил да създаваш семейство и си съгласен с това ще трябва да го спазваш. Опитът ми показва, че отворените сериозни връзки, в които двамата партньори се срещат и с други не водят до нещо добро. Ако си обещал на момиче моногамност, то тогава бъди честен с нея. Като мъж, който има успех с жените, ти винаги ще бъдеш привлекателен за жените, много често ще се появяват изкушения. И все пак трябва да знаеш кога да спреш. Когато си в сериозна връзка си мислиш, че когато си с много жени е по-забавно, а когато си с много жени, мечтаеш да си в сериозна връзка. Винаги това, което нямаш ти се струва по-хубаво. Но всичко е въпрос на възприятие. Реши какво искаш в живота си и се стреми към него.

Връзката трябва да се поддържа. Никога не оставяй пламъка, който си създал в началото да угасне. Много сериозни връзки се провалят именно поради тази причина. Ако в началото си бил забавен и предизвикателен трябва да продължиш да бъдеш такъв. Ако си водил момичето на интересни и романтични места, трябва да продължиш да го правиш и след като вече си във връзка с нея.
И последно. Независимо дали си в сериозна връзка или не твоята цел в живота е непрекъснато да се развиваш като по-добър мъж и винаги да се стремиш към следващото ниво. Жената никога не трябва да бъде поставяна за цел на твоя живот. Ти си мъж, ти създаваш твоя свят и жената до теб е просто твоята прекрасна спътница.

Няма коментари: