четвъртък, 19 август 2010 г.

Романтични идеи

Купете на партньора си 13 истински червени рози и една изкуствена. Сложете изкуствената роза в средата на букета (гледайте изкуствената да е много хубава, че да не се забележи). Сложете картичка с текст.
“Ще те обичам, докато не увехне и последната роза”
Купете на партньора си стилно малко огледалце. В кутийката сложете картичка с текст:
“Всеки път когато погледнеш в това огледало, ще виждаш образа на най-красивата жена на света.”

Вземете флумастри/моливи и лист хартия. Нарисувайте усмихнато слънчице и две човечета (stick figures) които се държат за ръце. Напишете, кое човече кой е. Нарисувайте и едно сърчице, и напишете “обичам те” вътре. Може да дадете рисунката на любимия по много начини. Заедно с някой подарък или пък да я изпратите по пощата  .

Ако на партньора Ви се налага да работи до късно или пък се очаква да има тежък ден, може да направите следното. Вземете една кутия и я напълнете със всякакви лакомства, шоколади… Може да сложите и едно малко плюшено меченце. Затворете кутията и лепнете един червен кръст от горе с надпис “Отвори само в спешен случаи”. Дайте го на партньора си и го предупредете, да отвори кутията когато нещата станат наистина тежки. 

Обадете се на родителите на Вашият партньор и ги попитайте, какво винаги е искал/а като малак/малка. Купете му/й го за рождения ден. Не само подаръкът ще бъде оценен, но и факта ,че сте положили усиля да разберете, какво винаги е искал/а.

Купете 25 червени рози. Уредете среща с партньора си на някое място на което има доста хора (Mall). Отидете по рано и си намерете местенце близо до това на срещата. Попитаите хората, които преминават, дали биха ви помогнали. Дайте на тези, които се съгласят, една роза и им кажете да отида при Вашият партньор, да й подадат розата заедно с някакво послание (тук вече Вие трябва да си го измислите). Също така ще е много сладко, ако някоя от розите бъде “доставена” от детенце . Направете това с да речем 12 рози и после се появете Вие с останалите 13. 

Направете любовни купони за Вашият партньор.  Например:
Купон за един час професионален масаж.
Може да ползвате всякакви “услуги”. Също така използвайте далечна дата на купоните. Това ще покаже, че винаги ще сте до партньора си!

Подарете на партньора си магическа кутийка. Всяка седмица/месец поставяйте някакво подаръче в кутийката.

Докато разпускате в къщи, може да поиграете на една игра с партньора си. Всеки да взема по 1 лист и флумастри/моливи. На всеки лист нарисувайте по една кристална топка (не е задължително  ). Накарайте партньора си, да нарисува това което “вижда” в кристалната топка 5 години напред (свързано с вас двамата). Направете същото. После се съберете, разгледайте и обсъдете снимките  .

Направете си бой с възглавници. Купете възглавници специално за повода (пълни с пера). Пробийте няколко дупки, за да може когато боя започне, перата да се разхвърчат на всякъде. Атакувайте когато сметнете че момента е подходящ.

Ако партньора Ви трябва да замине някъде, кажете й, че се притеснявате за нея и сте уредили някои да я пази. Тогава й подарете едно плюшено мече!

След баня напишете на огледалото нещо мило (любовно послание) на партньора си. Става и на запотено стъкло на кола.

Поръчайте пица за вкъщи и помолете да бъде изрязана във формата на сърце.

Няма коментари: