четвъртък, 19 август 2010 г.

Топ съвети за първа среща с момиче

1. Планирай добре.Планирането е основа на всеки успех. Ако се пуснеш по течението ще стигнеш там, където то те отведе и съвсем не е сигурно, че ще си там, където искаш да стигнеш. За това планирай /поне когато нямаш сериозен опит/ всички моменти в срещата. Къде ще заведеш момичето, какво ще правите, какво ще си говорите, какво ще разказваш, какво ще искаш да знаеш за нея. Също планирай място, където ще я заведеш, ако нещата потръгнат изключително добре – друго заведение, твоят дом, хотелска стая, апартамент на приятел или нещо друго. Имай и резервни варианти. Ако първата ти идея се провали, бъди готов с второ – не по-малко интересно и оригинално предложение. Някой жени очакват да прекарат цялата вечер с теб сменяйки различни места – имай, в главата си различни готини идеи. Важно е жилището ти да е в приличен вид - готово за всеки случай, ако видиш, че можеш да правиш секс с нея още тази вечер. И не пропускай възможностите – иначе е огромен шансът да не я видиш повече – жените много мразят мъже, които не усещат и не се възползват от шансовете за ескалация, които им се предлагат.

2. Седни до момичето
Това е грешка на повечето мъже, които познавам и тези, които обучавам. Мъжете, които нямат опит с жени не разбират, че среща с жена няма нищо общо с нормалната бизнес, делова среща, на която се събираме да обсъждаме новите проекти или завършека на финансовата година. Жените са силно емоционални същества и тях със сухи думи не можеш да ги трогнеш и омаеш /освен ако не са силно закъсали/. Винаги гледай да се разположите така, че да си седнал близко до жената – на една ръка разстояние /нещо като с бирата – но не точно същото/.
Бонус съвет: Избирай заведения с диванчета, а не столове. На диванче можеш много по-лесно да седнеш до нея и да влияеш с енергия и докосвания.
Така наречената кинестетика – докосвания, галения, прегръдки, целувки, дори миризмата ти – всичко това е много по-мощно от просто думи, глас и език на тялото и правилното използване на тези елементи ще ти донесе много по-сериозен успех за много по-кратко време.

3. Интересувай се от момичето
Ако целта ти е да правиш просто секс с момичето и то бързо тази точка е трудно изпълнима. И наистина – за да правиш секс с красива жена изобщо не ти трябва да я познаваш и то добре. Повечето жени, обаче точно тук имат силен радар за твоите намерения. Аз лично съм се дънил тук стотици пъти. Ако не показваш никаква друга заинтересованост от жената, а само я натискаш е доста очевидно какво искаш от нея единствено. Ако жената търси друго и иска и нещо повече от просто секс /най-честият вариант/ – тя ще се разочарова и най-вероятно няма да я видиш повече. За това е важно да се интересуваш от жената – и то не престорено, не на-ужким. Не се опитвай да я заблуждаваш, че ти е интересно нещо в нея, ако не е наистина. Намери 2-3 неща, дори само едно да е, към което проявяваш интерес и си говорете за него. Така ще разбереш повече за жената, с която си излязъл. Ако искаш секс – най-често ще трябва да инвестираш интерес в мацката – поне на основно ниво. Факт!

4. Какво се прави, когато дойде сметката
На скоро правихме проучване, според което 95%+ от жените споделят, че на срещи или когато са в компанията на мъж – той плаща цялата сметка. Ти си Пикап Артист и разбира се си над средностатистическите мъже, за това ти предлагам златното правило, което работи отлично и то за жени в България. Един път плащаш ти цялата сметка, един път тя – като гледаш малко повече /по-големите сметки/ да плащаш ти. Повечето жени са изключително горди и харесват да допринасят за връзката с качествен мъж, включително и финансово. Това, което жените не харесват са мъжете-стипци и мъжете, които искат да си купят секс и внимание от тях. Не се излъгвай да я оставяш да си плати тя нейната сметка, а ти твоята част – Американският модел, за който може би си чел другаде не работи в България и разваля сериозно връзката и емоцията постигната до този момент. Не се хващай и ти винаги да плащаш за всичко. Дори да имаш финансовата възможност това поставя много лош фрейм /мироглед/ в цялата Ви връзка и отношения занапред.

5. Не отлагай момента на раздяла с момичето
Отново ключов момент. Най-често жените са инициативни тук и получават шест плюс, за разлика от мъжете, които се надяват и надяват, че повече време прекарано с момичето е равно на по-малко време до секса с нея. Последното убеждение не е напълно погрешно, но е важно и качеството на прекараното време. Ако виждаш и усещаш, че си изстискал максимума от срещата не насилвай нещата. Много жени няма да те оставят да ги „налазваш” прекалено много на първа среща, колкото и да са привлечени от теб и колкото и да си готин, красив, богат и добър с жените /факторът социално програмиране е винаги силен фактор/. За това, когато срещата върви към логическия си завършек ти бъди този, който инициира ставането от заведението и раздялата с нея.

Няма коментари: