четвъртък, 19 август 2010 г.

Привличане у жените

Привличане у жените


Тази статия идва в отговор на безбройните въпроси получавани по темата „Как да създаваме привличане у жените.” Най-важното е да помните, че привличането е нещо комплексно и нещо, над което жената няма избор.
 

Така, както всеки мъж като види красива жена – с хубаво лице и стройна фигура е сексуално привлечен от нея, така и жените се привличат от определени неща във всеки мъж. Хубавото при мъжете е, че компонентите са доста повече, отколкото при жените и липсата в някой от тях може да бъде компенсирана.

1. Външен вид.
Така както мъжете харесват красиви жени, жените също обичат високи, стройни, силни на вид мъже, с красиви черти, гъста коса и т.н. Въпреки, че външният вид няма чак толкова голямо значение, за да изпитат привличане жените /отколкото мъжете/ той е важен. И ако природната красота не е присъща на определен мъж, то по облекло и дрехи той може да направи така, че да се отличава от другите значително. Нещо повече – това е много по-лесно, отколкото при жените, тъй като по-малко мъже обръщат голямо внимание на начина си на обличане и дрехите си. Винаги се обличайте стилно и по-начин по-който да сте по-забележими и харесвани. Не пестете пари за дрехи. Разбира се, не е нужно да се вманиачавате, както жените на тема облекло, но трябва да имате поне 3-4 добри „тоалета”, които да сменяте през седмицата и в които да се чувствате готини.

2. Вътрешно състояние, убеждения /фрейм/ и поведение.
Това са нещата, чрез които повечето мъже могат сериозно да подобрят уменията си в свалките, флирта и съблазняването.

Ето какви трябва да са убежденията на мъжа, който има успех с жените.
Мъжът трябва да е мъж – да е смел, да вярва в себе си, да е готов за битки и победи, да е амбициозен, да е водач, лидер, да закриля жените до себе си и т.н. Мъжът трябва да има силно самочувствие и да вярва, че може да се справи с всичко и всички.

Поведението е отражение на убежденията на мъжа. Ако той вярва в себе си и не се страхува - то с всяка своя дума, жест, начин на държане мъжът ще демонстрира самочувствие, сила и увереност. Обратно – ако един мъж търси закрила /било от жена или група/, одобрение, обяснява и извинява постъпките си – той демонстрира липсата на самочувствие и слабост. Жените никак не харесват мъже, които те и другите могат да въртят на малкия си пръст.

Вътрешното състояние е моментното вътрешно състояние. То се придобива или изгубва най-лесно. Ако един мъж е весел и в настроение той ще се смее силно, ще е енергичен и ще забавлява себе си и околните. Такъв мъж е много по-привлекателен от кротко седнал мъж, който просто си пие питието и само оглежда обстановката около себе си. За вътрешното състояние може да бъде създаден навик. Например аз когато заговарям жена, винаги го правя с висока енергия, лек непукизъм и луд блясък в очите. Това е стил, който работи за мен и е заучен до такава степен, че дори да се насилвам не мога да говоря тихо, флегматично или да съм без енергия, когато се запознавам с жена.

3. Глас за успешно привличане у жените.
СБой е написал страхотна тема за това Как да имаш готин и сексaпилен глас.  
Първо запомнете, че гласът трябва да бъде СИЛЕН. Това е проблем на много мъже. Слабият глас – освен, че не може да бъде чут – издава слабо самочувствие, страх, социално програмиране, притеснение да не би мъжът да пречи на другите и т.н.

Освен това, гласът трябва да е енергичен. За жените е истински ужас да слушат някой флегматичен мъж. Гласът също трябва да е мелодичен, а не монотонен. Няма нищо, което да убива така силно първоначално създаденото привличане от добрия външен вид, като монотонен глас. Първоначално е хубаво гласът да е топъл и приятелски /все едно говориш със стар приятел/, но и леко незаинтересован, особено ако жената е много красива.

4. Ефективен език на тялото за създаване привличане у жените.
Езикът на тялото, който всеки мъж изразява е резултат от вътрешните убеждения, самочувствието и моментното вътрешно състояние. Не е възможно един мъж да е с ниско самочувствие, да се чувства слаб, неспокоен и неуверен в себе си и същевременно да показва увереност и сила с поза, походка, мимики на лицето и жестове. Важно е всеки мъж да застава така, както му е най-удобно, да заема най-много място и да не се притеснява да изразява бурно емоциите си с лицето и ръцете си. Походката трябва да е спокойна /но не флегматична/, тялото да е изправено, ръцете да стоят леко отстрани и пред тялото като не се маха много силно с тях. Отново се правят широки крачки и се заема максимално място при ходене. Раменете също трябва да са изправени и тялото да не е прегърбено или наведено напред или настрани.

5. Социален статус.
Социалният статус е може би най-важният компонент в привличането на жените, особено в бедни държави като България. Не случайно има стотици чичковци, които нямат, нито външен вид, нито глас, камо ли убеждения и език на тялото, но пък правят секс с манекенки. Макар и използван с успех социалният статус е най-неблагодарният начин за един мъж да създава привличане у жените. Хубавата кола, скъпите дрехи, охраната, луксозното жилище, сериозните финансови средства, връзките с влиятелни хора – всички тези неща могат да купят част от красивите жени. Но за самочувствието и удовлетворението на един мъж е важно да вижда и знае, че е ценен и харесван от жените заради, това, което е той самият, а не заради това, което притежава. Аз съветвам да използвате социалния си статус като добавка към останалите си качества, а не да разчитате изцяло на него, да вкарва жени в леглото Ви.

6. Интелигентност и чувство за хумор.
Макар и с по-слаба сила от останалите компоненти интелигентността означава по-сериозно предимство за оцеляване пред останалите хора. Много жени си падат по умни и интелигентни мъже, особено, когато това не са единствените им качества. Чувството за хумор от своя страна е отличен метод за премахване на напрежение, създаване на приятелско отношение и близост, както и за отговор на закачките по остроумен начин. Внимавайте с нивата на агресивност в чувството за хумор. Прекалената агресивност и простащина може и да разсмиват приятелите Ви, но не са никак привлекателни за жените.

7. Доброта.
Добротата се изразява в това един мъж да закриля и помага на по-слабите от него, както и справедливо да преценява ситуациите и да не позволява егоизмът му да надделява. Чисто човешката доброта е качество, което привлича и сближава хората. Добротата и всеотдайността са в постоянен конфликт и борба със собствения егоизъм. Всяка жена се чувства по-сигурна, по-защитена и по-способна да оцелее с мъж, който е готов да й помага и да я подкрепя. Добротата е важен елемент при дългите връзки и без всеки от партньора да я чувства трудно мъж и жена биха се задържали заедно за по-дълго време.

Няма коментари: