петък, 3 септември 2010 г.

Европейски рекорд: Български спасител правил секс с 9380 жени


spasitel Нашенски спасител от Приморско е най- потентния мъж на Стария континент. За четири петилетки 39- годишният гларус е успял да тръшне в постелята си близо десет хиляди жени. Като цифрата тепърва ще се увеличава, защото мъжът продължава да работи като спасител по черноморските ни плажове. Манията на Владимир да люби де що свари женско стартирала през далечната 90-та година, когато се цанил като спасител на пясъчната ивица „Каваците“ край Созопол. Захванал тази работа, не заради парите, които били мизерни, а за да утолява по-лесно манийната си страст по женските прелести.
Много скоро Владо изпъкнал като
Чуждите туристки са луди по нашите спасители
Чуждите туристки са луди по нашите спасители
най- желания Казанова сред колегите си. Вършеел из дамски квартири и бунгала, та пукат се вдигало. Отначало подбирал само по-хубавичките. Но с времето възприел философията: „Куцо, кьораво, сакато… бройката е злато!!!“ И подкарал наред. Не прощавал на ни една мераклийка за любовни ласки, без да придава особена важност на възрастта, заниманията и красотата й. Още след първите стотина бройки на Владо му хрумнала блестящата идея да записва в тетрадка името на всяко ново свое завоевание. Като срещу името на всяка от любовниците си записвал какви точно сексуални техники е изпробвал с нея. В списъка му фигурират от стандартна любов до най-невероятни сексуални извращения. В плажаконтактите му с наши и чужди туристки имало и куриози, разказва той.
Миналото лято например си харесал на плажа засукано рускинче и тръгнал в атака да завладее сърцето й. Историята се развила на плажа в Слънчев бряг, където нашенския любовчия работел по това време. С отработена стъпка на пантера през размножителен период, спасителят – любовчия наобиколил момичето и я питал как се казва. Рускинята помислила, че спасителят се шегува, защото миналото лято двамата си били прекарали чудно в нейната хотелска стая. И подела играта на казановата. Твърде скоро обаче й светнало, че бройкаджията въобще си няма и на представа коя е… И побесняла. Започнала да го бие с тежката си плажна чанта и да
Загоряла за секс туристка чака своя спасител
Загоряла за секс туристка чака своя спасител
мята по него джапанки. А от въпросната драма наш Владо толкова се стресирал, че цяло денонощие не погледнал жена. Имал е и далеч по-приятни, макар и куриозни случаи. Преди пет години две чешки туристки – майка и щерка, се запознали с него на плажа. Първо преспал с майката, след което скочил и на родителката, която била учудващо запазена за възрастта си- с големи гърди и стегнато тяло. Ден преди да си заминат двете жени го поканили на прощално парти в бунгалото си и след обилно количество изпит алкохол му се нахвърлили вкупом. Преживяването с майка и дъщеря е невероятно, доволен е спасителят – ценител на женски прелести.

Няма коментари: