петък, 3 септември 2010 г.

10 знака, че е време да се разделите

10 знака, че е време да се разделите Номер 10 - Липса на контакт

    Когато подсъзнателно започнете да игнорирате присъствието на половинката си, опитвате се да избягвате разговорите с нея и възприемате времето, прекарано с "дамата на сърцето ми" като бреме, а не удоволствие... очаква ви раздяла!

    Номер 9 - Няма “бъдеще време”

    Една от най – естествените и вълнуващи стъпки в една връзка е планирането на съвместно бъдеще – почивки, уикенди, празници и т.н. Ако този момент липсва във вашата връзка, значи тя не съществува.

    Номер 7 - Нечестни битки

    Карате се като децата за най – малкото нещо – защо е хлопнала вратата, защо е забравила да изгаси лампата в килера и т.н. След което се стига до: какво е казала майка й за него, когато еди какво си и ... и ... и ...

    Номер 6 - Бързо сдърпване

    Виждате в нейните думи и най – малката подигравка по ваш адрес. Дразните се от начина, по който е казала “Здравей”. Сигурно осъзнавате, че имате проблем?!


    Номер 5 - Спорове на публични места

    Когато започнете да си повишавате тон и да се злепоставяте на обществени места, означава, че връзката ви виси от някой небостъргач и се чуди как да се спаси. Но вие сте прекалено заети да спорите и нямате време да й помогнете, предпазвайки я от падане и тотално разпльокване на земята. И тя просто си пада... Вие? И вие с нея, няма какво да се чудите!

    Номер 4 - Копнеж за независимост

    Преди споделяхте всичко с нея – сутрините, следобедите, уикендите ...искахте да сте непрекъснато заедно. Сега, искате само да излезете с приятелите си и дори да работите извънредно, само и само, за да се приберете, когато тя вече е заспала.

    Номер 3 - Имате тайни

    Основата на всяка връзка е доверието. Това означава да споделяте всичко. Няма тайни, няма лъжи, няма неочаквани планове! Ако това внезапно изчезне, какъв е смисълът да продължавате?

 Номер 2 - Промяна във възприемането

  Спомнете си как мислехте, че малкият й нос е сладък. Как нейният странен виц е смешен. Сега смятате носа й за грозен, а вица за досаден.

 Номер 1 - Без секс

 Как само не можехте да й се наситете в началото! Колко силно ви възбуждаше всеки неин поглед, всяко нейно докосване, всеки малък жест! Сега всичко в нея ви отвращава, правите секс по задължение и не изпитвате никакво удоволствие? Краят е близо и е ... сто на сто!

Няма коментари: