събота, 14 август 2010 г.

Азис лудува с приятелка на морето


Азис и Патриция Кирилова
Азис и Патриция Кирилова
Докато някои от нас все още жадуват за предстоящата ваканция, фолкизпълнителите отдавна са по морето. Това се отнася и за Краля на фолка Азис, който отчита участие след участие по родното Черноморие. Но за разлика от някои свои колеги, той възприема работата си като поредното забавление.
Пресен пример е участието му в заведението "Веселото село" в Слънчев бряг. Снимки от него бяха качени във Facebook. От тях се вижда как Васко превърнал програмата си в щур купон. По време на изпълнението си фолкидолът се смесил с публиката и "нападнал" компанията на своята стара приятелка Патриция Кирилова. След като попял малко на гостите, Азис започнал да кърши закачливо снага около сексапилното тяло на журналистката. Тя отговорила на закачките му и играта се превърнала в близост, която страничен наблюдател би определил като "много опасна".
За жалост Патриция отрече съмненията. "Ние просто се забавлявахме", каза тя - "С Васил сме големи приятели и той ни покани на участието си, както прави често. Не ни беше виждал отдавна и настояваше да дойдем. Стана голям купон."
И наистина още същата вечер Азис показал кой е господар на сърцето му. След изпълнението си той не забравил да демонстрира любовта си към своя нов партьор Коцето. Мускулестият мъжага участва в програмата на певеца и го следва навсякъде по Черноморието.

Няма коментари: