събота, 14 август 2010 г.

(Не)Очаквано: Благо и Лияна се разделиха!

Фолк певицата Лияна и любимият й - футболистът Благой Георгиев, сложиха край на горещата си връзка, потвърди самата Лияна пред bliasak.bg.
„Страничните фактори оказаха голямо влияние при нас. Понякога за съжаление малките камъчета преобръщат колата", коментира лаконично Лияна относно причините за раздялата си с футболната звезда.Връзката на красавицата с мачото стана обществено достояние в края на миналата година, когато влюбените бяха заснети да се прегръщат в механа в Банско. Скандалът избухна броени дни след това, тъй като заради Лияна Благо остави приятелката си Христина, която по това време беше бременна в осмия месец.
715c7a901d58_400

Футболистът и певицата твърдяха, че любовта им е давала крилe и не се чувствали виновни, че се обичат. Те изкараха няколко месеца в еуфория и щастие, но явно това не е било достатъчно, за да останат заедно.
8f8b69dcc5bc_400

Не съжалявам за нито един миг, изкаран с Благо, но и за двама ни е по-добре да останем сами", заяви Лияна. Певицата сподели, че сега планира да се посвети на работата си и на 7-годишната си дъщеричка Денис.

Няма коментари: