събота, 14 август 2010 г.

Слави - аут! Търсят заместник

31 юли 2010 г.
Слави - аут! Търсят заместник
Един от сценаристите на "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов обяви, че започва проект наречен "Претендентът", в който всички участници ще се борят за мястото на Слави Трифонов.
Снощи беше последното издание на "Шоуто на Слави" преди свалянето на предаването от ефир. Както писа BLife, Дългия остава без работа от есента, но преди това ще опита да покори Америка с новото си турне.
В предаването като за последно се разиграха много скечове, разказаха се няколко вица, всичко беше по старо му. В един от скечовете Иван Кулеков стигна до генералния извод, че омразата е характерната черта на българската народопсихология. На прицел беше Волен Сидеров визирайки скандала с Диана Янкулова. Цялата подигравка е, защото преди ден Сидеров заявил, че според него инцидентът в Кърджали се раздухва, тъй като потърпевшите са роднини на Ремзи Осман.
Покрай всички скечове и чудесии, изникна и една много нова и ексклузивна новина. Иво Сиромахов обяви, че започва проект наречен "Претендентът", в който всички участници ще се борят за мястото на Слави Трифонов. Търсят съвършения, универсален водещ. Той трябва да може да пее, да танцува, да взима интервюта или с една дума - да е мултифункционален.
И така! Докато Слави и балета му се радват на бъдещите успехи в Америка, всички работни пчелички от екипа му ще работят над това, да намерят достоен заместник на Дългия, че и по-добър. Какъв ще е резултатът, предстои да видим след 1-ви септември.
Явно Слави отново търси вариант да се измъкне по терлици от ситуацията! Защото все още не е обявено официално дали ще остане на екран или не. Новият конкурс "Претендентът" навява асоциации за риалитото на Доналд Тръмп "Стажантът", но от екипът доста ще се озорят,  докато намерят така хаплив и все пак арогантен водещ!
Но все пак ... оставаме да тръпнем в очакване!

Няма коментари: