събота, 14 август 2010 г.

Истинската възраст на фолк певиците


Истинската възраст на фолк певиците
На колко години са така желаните жени от поп фолка?
Фолкът е свят на силикона, пластичните операции и секса. Но какво ли коства на фолк звездите да запазят добрият си външен вид? Дали успяват да скрият реалната си възраст и още колко ли време операциите ще ги спасяват. Лили Иванова успя, но плати за това с многобройни подигравки и вицове по неин адрес.
Дали след като разберат, младежите на колко годинки са, ще гледат на тях със същия жаден поглед, както преди?
Да вземем за пример Глория. Тя си е истински ветеран в поп-фолка. Наскоро тя навърши заветните 37 години. Отпразнува ги шумно с пари в нейна чест в столичен клуб, което говори, че явно не се срамува от възрастта си. Със сигурност изглежа по-млада, но не е ясно дали си е младолика или се е възползвала от услугите на пластичните хирурзи.
Камелия на свой ред, си е изтинско ходещо изкушение, въпреки скромните си 39 години.Тя показва доста плът в клиповете и изявите си. На партитата, на които я канят тя успява да вдигне всички на крака. Догодина кака Ками ще има 40 годишен юбилей. Започва кариерата си в „Пайнер" сравнително късно - на 26 - на колкото някои от днешните певици вече имат по 10 години стаж и излизат в пенсия.
Малина е една от най-старите фолкаджийки. Нейната реална възраст е 45 години. Малина често е наричана Бабата на фолка, което не е особено оправдано, като се има предвид, че тялото й е сред най-поддържаните. Пластиките, които бившата ветеринарка е правила по себе си, не са толкова драстични. При нея генът играе основна роля.
Есил Дюран и Рени са наборки - родени са през 1969 година, като дори са кандидатствали по едно и също време в Консерваторията. Рени обаче винаги е изглеж­дала доста по-млада, тъй като е редовен посетител на елитните козметични центрове.
Ивана дълго време пееше единствено по кръчми и ресторанти. Накрая подписа договор с "Пайнер" и стана набързо фолк звезда. Тя е на 41 години.
Емилия, Мария, Алисия и Анелия вече са на 28, а Райна само след два месеца става на 30.
Милко Калайджиев е на цели 58 години (които не му личат), но все още пее за ученички. Доскоро той упорито криеше точната си година на раждане, но покрай участието му във „ВИП брадър" истината излезе наяве.
Азис стана на 32 на 7 март, а колежката му Десислава на същата дата - на 31. Деси признава, че е много суетна и това се доказва от експериментите с ботокс и различни филъри, които прави по себе си.
Преслава отпразнува 26-ия си рожден ден през юни, а най-младата звезда е Андреа, която е едва на 23 години. Но прогнозите за нея като външност не са светли, поради тоновете грим, които използва се предполага, че тя няма да изглежда така добре като колежката си Малина на нейните години.

Няма коментари: