събота, 14 август 2010 г.

Емилия не понася Анелия заради Коко Динев

Емилия не понася Анелия заради Коко Динев
Още на първия концерт от превърналото се в традиция турне на Пайнер във Видин са прехвръкнали искри между две от жените на Коко Динев - настоящата - Емилия и една от бившите - Анелия.
През далечната 2004 г. се носеха слухове, че двете не могат да се гледат, но те успяха да "замажат" положението като подминаваха темата. Днес ясно се вижда, че двете дори не могат да се "дишат" една друга. Във видеото ще видите как русокосата Емилия и настояща съпруга на хазартния бос, вижда че стои точно да Анелия и като опарена, придърпва колежката си Галена и си сменя мястото с нея.
Тактична и обичана от всички, Галена се явява буфер между отрицателните настроения и неприазанта, които прехвърчат между бившата и настоящата жена на Коко.
За "тайната" любовница на президента на Локо Пловдив цяла България спряга Преслава. Ако слуховете за  аферата между Певицата на годината и Коко . са верни, то явно Преслава пази прилична дистанция от Емилия, както феновете коментират.
Последната от фолк гилдията, която беше замесена с Динев беше Райна, която категорично отрече да има, каквото и да било със собственика на ресторант "Кошарите".
Това се случва на първия концерт от турнето на "Пайнер".
За озвучение на клипчето решихме да сложим песента "Лед и Огън", която друга изгора на Коко - Нелина, записа с вече бившата му - Анелия, преди няколко години, когато чернокоската тепърва прохождаше във фолка. На официалната сметка на Коко Динев вече са - Нелина, Емилия, Анелия, Преслава, а му приписват и Райна.

Няма коментари: