събота, 14 август 2010 г.

Елеонора Палавейска не си изкарва прехраната като стриптийзьорка

Бившата брадърка Елеонора Палавейска опроверга слуховете, че си изкарва прехраната като стриптийзьорка. Всъщност тя работи в нощен бар на "Лъвов мост".

Тя не танцува гола и не продава тялото си на клиентите на заведението. Елеонора е облечена с прашки и сутиен и танцува в бара, за да забавлява мъжете. Но до там! Брадърката вече живее в престижен столичен квартал, където дели апартамент с още едно момиче.

Тя все още е заедно с Давид, който идва всяка събота до София с колата, за да я вземе и да се приберат заедно във Велинград при дъщеря си.    И СЛЕД КАТО ПОПИТАХМЕ САМАТА НЕЯ ТЯ ОТГОВОРИ:

Елеонора Палавейска: „Не съм стриптийзьорка, танцьорка съм! И не танцувам гола, а по прашки и сутиен. От време на време даже си слагам и поличка“, обясни Елеонора.Тя допълни, че сега живее в хубав столичен квартал в апартамент, който дели с друго момиче. Двете спят в отделни стаи.
Екссъквартирантката разказва още, че всяка събота и неделя половинката й Давид идва да я вземе с колата си и двамата се прибирали във Велинград.

Няма коментари: