събота, 14 август 2010 г.

Златка разтупка сърцата на ММА бойци

Златното момиче на BLife си поговори с боиците за дисциплината в спорта и в любовта. Треньорът по ММА Теодор Карастоянов категорично отсече, че цялата методика на спорта се дължи на дисциплината. Ако искаш да стигнеш високо ниво, не само в спорта, но и в работата си, каквато и да е тя - няма как да стане, ако ти липсва дисциплина. Трябва да се спазват определени норми. Златка Димитрова го накара да направи разбор на най-добрите бойци в момента. В тежка категория той открои само и единствено половинката на Злати - Благой Иванов, в категория до 93кг попаднаха Атанас Джамбазов, Емил и Стоян Захариеви и Жоро Тодорчев, в категория до 84кг - Светозар Савов, а в най-младата категория за момента има един отличаващ се боец - Сотир Кючуков.
teodor_ns2_400
На въпроса колко голямо трябва да е сърцето на един боец в ММА, реферът Пламен Петров-Легендата заяви, че трябва да се прави разлика между сърце и дух. Един целеустремен състезател трябва да умее да изпитва едновременно и страх и уважение. Самият съдия, който преди години е бил състезател, преди свои мач е успявал да съвмести всички тези чувства вътре в себе си и те са му носели победата.
Световната финансова криза се отразява и на ММА спорта, но арестуваните здравеняци заявиха, че се радват на това, че в такъв период изобщо правят нещо. Какво е бъдещето пред един състезател по ММА, след като престане активно да се занимава със спорт? Златното момиче на BLife сподели със състезателите, че много нейни приятели, които са се занимавали с борба сега са охранители. Не е ли загубена кауза това да си боец? Легендата допълни ММА е съвкупност от кик бокс, борба и т.н. Всички, които сме тук в момента сме вишисти, но сме избрали да се занимаваме със спорт.
teodor_ns4_400
Нямаше как да не разпитаме силните българи и за техните половинки. Йордан Петков - административен директор на федерацията по ММА, е щастливо женен с 2 деца, Теодор Карастоянов за съжаление на всичките му фенки от около две години има сериозна приятелка. Легендата отказа да отговори, а четвъртият гост на Нежната стража каза: "Сърцето ми е заето, всичко друго ми е свободно".

Златка разтупка сърцата на ММА бойци (Видео)

Няма коментари: