събота, 14 август 2010 г.

България иска ДесиСлава на Евровизия 2011

Една част от населението вдигна ръце от провалите до момента и посочи русокосата звезда за печеливш коз.
България пожела русокосата гласовита певица ДесиСлава да представлява нашата страна на Евровизия 2011. Деси не се изявява само във фолк музиката, а това се харесва на онази част от населението, която не понася чалга ритмите.
От известно време насам ДесиСлава залита повече към денс звучене, което определено и носи и нови почитатели. Към края на 2007, Деси Слава прави първия в България "таен концерт" на телевизия MAD. На него тя изпълнява перфектно множество чуждоезични хитове. Концертът бива излъчен по Нова ТВ и тогава всички видяха, че е грешка да я слагат под общ знаменател с останалите фолк диви.
Във Фейсбук има група, която упорито събира нови и нови почитатели, които да лобират за нейния избор на лице, което да представи България на конкурса, който у нас е доста прочут с това, че е нагласен изпълнителят, който да пътува за финала.
888_400_01
След поредицата неуспешни изяви на българските таланти и единствения пробив на Елица и Стунджи, сега е време българите да изберат ДесиСлава. Това е мнението на всички, които харесват певицата и смятат, че тя има качествата с името си да запише най-славното участие на България в Евровизия.
Преди време и друга хитова певица - Преслава призна, че е готова да представлява родината ни. Дали обаче това нейно становище е сериозно и има ли шанс певица от фолк бранша да пее на Евровизия, дори и песен на чужд език, предстои да разберем.

Няма коментари: