събота, 14 август 2010 г.

Дженифър Анистън си върна Брад Пит

петък, 13 авг 2010 г.

Дженифър Анистън си върна Брад Пит
Блондинката най-после е успяла да отвърне на удара, нанесен й от Анджелина Джоли. Двете актриси, които едва не се хванаха за гушите заради любовта си към Пит, съвсем скоро може отново да сменят ролите си, обяви сензационно сп. "Стар".
Според изданието Дженифър е успяла да убеди бившия си мъж колко стабилна и уравновесена  жена е. Върнала си е позициите пред него и дори му е станала довереница, негов изповедник. Именно Анистън подкрепяла Пит, докато той се опитвал да се бори с маниите на Анджелина.
"Дженифър е най-добрата приятелка на Брад и макар че той неотдавна си позволи да се скара с нея чрез медиите, двамата още се грижат един за друг. Анистън със сигурност му е простила изневярата и е осъзнала колко много иска да има деца от него", разказват близки до холивудските звезди. По думите им е въпрос на време Брад и Дженифър отново да се съберат.
"Анистън вече е спечелила бившия си мъж на своя страна. За Джоли пък не е трудно да предположиш, че страда от всевъзможни емоционални паранои. Така, че изборът на Брад е предрешен", коментират за списанието запознати.

Няма коментари: