сряда, 22 септември 2010 г.

Как изглежда идеалната жена?

Идеалната жена е сексапилна хубавица с изящни черти и съвършени пропорции. Идеалната жена има дълга коса, изразителни очи, сочни устни, тънка талия и плосък корем, големи и стегнати цици, добре оформено дупе и стройни крака.

Забравям временно за характера и се доверявам изцяло на сетивата. Търся идеалната жена на външен вид. Жената, която е толкова красива, че да изпаднеш в несвяст като я зърнеш. Идеалната жена е имагинерен образ, който няма реално съответствие. Много световни красавици се доближават до абсолютното съвършенство, но никоя не може да покрие изцяло критериите. Затова нека да сглобим идеалната жена сами, част по част:

Идеалната жена има дълга коса

Никол ШерцингерИдеалната жена има божествено дълга коса. Къдрава или права, няма значение. Важното е да пада свободно върху раменете й. Да се развява от вятъра. Да блести от слънцето. Късата прическа може да е много модерна и да стои добре на жената, но погубва женствеността й. Разтапям се от кеф като видя жена ми заспала, с разпиляна коса върху възглавницата. Обичам да я галя, да вдишвам от аромата й и да усещам топлината й. Вързаната на опашка, дълга коса също става, но най-хубава е пуснатата коса. 

Идеалната жена-звезда с дълга коса: Никол Шерцингер

Идеалната жена има изразителни очи

Меган ФоксСини, зелени, кафяви, черни, пъстри или сиви, идеалната жена има изразителни очи. Очи, които говорят и казват: "Искам те" или "Обичам те". Очи, които са дълбоки, а не празен поглед. Красивите очи са като магнит за мъжете. Изразителният женски поглед примамва и подканя. Женските очи може да те омагьосат така, че да забравиш кой си и от къде си. Ако жената умее да играе с поглед, може да те подлуди. Ако мъжът умее да тълкува женските погледи, това ще му помогне да се научи да разбира жените.

Идеалната жена-звезда с изразителни очи: Меган Фокс

Идеалната жена има сочни устни

Анджелина ДжолиСочни и изкусителни устни, а не "устни като ужилени от оса". Силиконовите устни правят от жената карикатура. Сочните естествени устни са дар от природата. Те са устни, създадени за целувки и.... този път ще си спестя любимото удоволствие. Изкусителните устни, използвани по предназначение, са едно от най-силните женски оръжия. Устните, които бърборят прекалено, губят от чара си. Жената със сочни устни приковава мъжките погледи, нашепва точните думи, целува страстно и засмуква мощно.

Идеалната жена-звезда със сочни устни: Анджелина Джоли

Идеалната жена има тънка талия и плосък корем

ШакираТънката талия е най-точният показател за женственост, но рубенсовият тип мадами губят позиции. Съвременната жена не е достатъчно да има тънка талия, ако няма плосък корем. Отпуснатите коремчета и паласките са демоде. Тънката талия е природна даденост, а плоският корем - резултат от здравословно хранене и усърдни тренировки. Идеалната жена е надарена с тънка талия и се грижи да стегне корема си. За да изпъкнат най-добре тънката талия и плоският корем, са необходими чифт големи и стегнати цици. 

Идеалната жена-звезда с тънка талия и плосък корем: Шакира

Идеалната жена има големи и стегнати цици

Моника БелучиМъжете си падат по цици. Това е красивата истина, която не бива да обижда жените с малки цици. Те трябва да носят дребните си женски атрибути с гордост, но без да се целят в категорията "идеална жена". Естествено големите цици са истински божи дар и носителката им трябва да да дава всичко от себе си, за да ги предпази от гравитацията и законите на стареенето. Чифт големи и стегнати цици възбужда на мига и развинтва мъжкото въображение. Мъжете  рядко разпознават силикона, така че...

Идеалната жена-звезда с голям и стегнат бюст: Моника Белучи

Идеалната жена има добре оформено дупе

Ева ЛонгорияАко женското деколте е важно за мъжа, то дупето е два пъти по-важно. Висящото, сплескано задниче или огромният, смъкнат задник, са срам за всяка жена с претенции за секси визия. Добре оформеното дупе е природен феномен, но подлежи на сериозни корекции. Седалищните мускули се стягат трудно, но с редовни фитнес занимания се постигат чудеса. Като прибавим и масажите със силни мъжки ръце, резултатите може да са впечатляващи. Стегнатото женско дупе е мотив за мъжко престъпление, не го подценявайте!

Идеалната жена-звезда с добре оформено дупе:
Ева Лонгория

Идеалната жена има стройни крака

Дженифър АнистънЖенските крака притежават магически свойства. Не само приковават мъжките погледи, но им дават възможност свободно да се движат по тях. Дългите крака са мечта на жените, мъжете нямат претенции към дължината. Късокраките дами също не бива да се отчайват. Мъжете харесват стройни и... широко разтворени женски крака. Изящните крака се извайват с фитнес, но генът си казва своето. Едва ли някой мъж ще върне жена с пищни бедра, но идеалът предполага – стройни крака, с хармонични извивки. 

Идеалната жена-звезда със стройни крака: Дженифър Анистън

Пропуснах най-важната женска част – ръцете. Някога мъжете преценяваха жените по ръцете, а дали и днес е така?

Няма коментари: