сряда, 22 септември 2010 г.

Холивуд пълнее с всеки изминал ден

Холивуд пълнее с всеки изминал денКакво им става тази година на всички? Бебета, бебета, бебета и тук-там някоя сватба! Всичко е повече от прекрасно, нищо лошо не искам да кажа! Очевидно е минала модата "Осиновяване" и сексапилните Холивудци взеха съдбоносното решение да се женят и раждат! Един проблем по-малко, разбирайте демографски! Колкото повече, толкова повече!
    Треската си е треска, любовта си е любов, грижата и отговорностите покрай деца обаче са нещо съвсем различно! Така че много задълбочено трябва да помислите с другарчето си, защо всъщност искате бебе? Ако някой си мисли, че бременността води до скрепяне на отношения, бракове, истории, жестоко се лъже! Компромисите са единствено и само отлагане на проблема! Тези от вас, които са по-наясно с разхлабените холивудски отношения по всяко време на годината и денонощието, ще разберат защо го казвам.
    Да видим все пак най-актуалните бременни дами този сезон и да им пожелаем доживотна присъда на щастие, любов, мир и разбирателство. Не се стряскайте, звезди! Вие с толкова висящи и здраво завързани дела, не можете да се усмихнете! Тази присъда обаче, която екипът на Скандално ви пожелава, не я обжалвайте! ;)

    1. Мила Йовович - Мила, Мила, толкова красива и непокорна дама, кой да си представи, че някога ще бъде и тоолкова много... бременна!
    2. Кристина Агилера - изпълнителката на "Dirty" започна да разхожда очарователното си коремче надолу-нагоре, като дори не се опита да скрие, че то в момента е дом на... момченце!
    3. Холи Бери - Сигурно часовникът, който шоколадовата актриса носи на ръката си е много скъп, защото въпреки "обикновените" си функции, все пак й е показал много точно времето, в което трябва да зачене! Още една година и нямаше да е мама, а баба... на собственото си дете!
    4. Никол Ричи - осиновената дъщеря на Лайнъл Ричи само мога да ви я похваля! Отказа алкохола, цигарите, наркотиците и купоните! Сега мама Никол стои на топло вкъщи с бащата на детето, което между другото ще бъде момченце, и чете наръчници за родители, за да бъде в крак с бебетата! Спокойно Ники, ако нещо се обърка, леля Парис е наблизо, тя разбира от деца и винаги би ти помогнала ;)
    5. Хелена Бонъм Картър - откачалско семейство, най-вероятно откачалско бебе. Хелена забременя в Италия, малко преди фестивала във Венеция. Доколкото я познаваме можем да очакваме всякакво "нещо" с всякакво име!
    6. Айла Фишер - тя нито е напрегната, нито разстроена, нито очакваща! На Aйла и Саша Барън Коен им е все едно какво ще бъде детето, къде ще спи, в какви цветове ще бъде решена стаята му, ако въобще има такава, въобще да им е живо и здраво и сърце да е широко! Другото щяло да се нареди от само себе си. Какво толкова не е наред, че да се пренареджа, ми е много интересно! Нима да имаш дете носи единствено и само неприятности?

Няма коментари: