събота, 18 септември 2010 г.

Цвета на очите – вашата астрологична диагноза


Замисляли ли сте се, че цвета и формата на очите вероятно има отношение към вашия живот и съдба. Да, това е така. Очите са първия, най-важен и съществен орган на човешкото тяло, който осъществява контакт с околните, и именно от него зависят отношенията ни с тях – това, дали се разбираме или не с конкретен човек.
Сини очи – синеоките хора са лидери. Те обичат да бъдат в центъра на всичко и в редица случай постигат това със значително по-малки усилия отколкото останалите. Те са загадъчни и пълни с енергия. Обичат приключенията и експериментите. Съжителството с такъв човек е пълноценно, но и трудно. Той има прекалено високо изискванията към партньора си, изхождайки от изискванията към себе си. Той не винаги може да се обоснове и въпреки това смята, че е прав. Този ти хора не са най-добрите професионалисти. Тъй като на тях всичко им се поднася на “тепсия” и са свикнали да бъдат първенци не заради постигнатите резултати. В редица случай се оказват не на място и продължават да търсят предназначението и средата си. Те са хора на авантюрата. Типични представители са хората родени под зодиакалните знаци на студените зимни и горещите летни месеци.
Кафяви очи – те са “народни” хора. Добряци във всяко едно отношение. Не особено старателни, не са педанти. Способни са да намерят мястото си навсякъде както по отношение на среда и атмосфера, така и в професионално отношение. Те се разбират с всички и са способни да се нагодят според необходимостта и изискванията.
Черни очи – те са хора с характер. Те са заклети реалисти и не могат да разберат що за племе са това мечтателите, творците и изобщо хората на изкуството. Те са педанти в работата си и отговорни към семейството. Те са трезвомислещи и логични. Тяхното мнение е миродавно и вярно – те имат и фактите и събитията и доказателствата. Най-добрите професионалисти, които могат да съществуват.
Зелени очи – мечтатели, романтици, творци. Те са от хората, които са склонни да се съгласят с всеки и всичко. Те не са борбени натури, нямат големи амбиции. За тях идеалния живот би бил на края на света, в дивата джунгла или на безлюден остров. Живота с тях е като в приказка, далеч от реалността и материализма.

Няма коментари: