събота, 18 септември 2010 г.

В секса мъжете са най-дейни сутрин, а жените вечер !

Мъжете и жените са коренно различни по отношение на сексуалните възприятия. Ако трябва да ги оприличим, то най-точното олицетворение на мъжката сексуалност би било газираната напитка, която след отварянето си бързо изхвърча и за броени секунди буквално се изпразва от съдържанието си. Женската сексуалност е по-скоро ароматизирана свещ, която трябва да се запали, която гори бавно и пламенно с мъждукаща светлина и още по-бавно изгасва.
Факт е, че 37 % от мъжете мислят за секс на всеки 30 мин, докато само 11 % от жените си мислят същото толкова често. Интересен е факта, че при мъжете тестостеронът постъпва в кръвта 5 - 7 пъти на ден, като най-голямо количество от него се произвежда към 6 сутринта. И вечер, когато женските хормони се нуждаят от секс, то мъжкия тестостерон намалява с до 30 %.
Жени, как да елиминирате тази времева разлика за постигане на оптимални резултати? Знаете предполагам, че на кокошките - носачки нощем се оставя светната лампа, за да си мислят, че е ден и да снасят повече яйца. Но нямам в предвид да приспиват мъжете си към 18 часа и да ги събуждате в 22, като им обяснявате, че е 6 сутринта и че нивото на тестостерон им се е повишил.
- Помнете, че когато жената иска секс й е нужда причина, а на мъжа място, така, че при всички положения бихте могли да разчитате на мъжа за поддържане на инициатива, стига да му осигурите ... място
- Оставете мъжа да бъде инициативен, мъжете обичат да са лидери, да ръководят играта
- Създайте романтична атмосфера, това ще направи мигновена асоциация за секс и тогава вашата единствена задача ще бъде да се наслаждавате
- Говорете му нежни думи, е, ако трябва и мръсни - мъжете обожават жените да им обясняват как ще им вземат акъла в леглото.
- Винаги бъдете различна - мъжете обичат разнообразието, постарайте се винаги да ви вижда в нова и различна светлина.

Няма коментари: