събота, 18 септември 2010 г.

Десетте тайни на флирта

Умните момичета знаят – за да се взема “акъла” на мъжа не е задължително да се ходи на фитнес, да се спазват диети и прочее, за да се достигнат прословутите 90-60-90. Достатъчно е обаятелна усмивка и няколко женски тайни. Знаете ли ги, то успеха ви е в кърпа вързан.

1. Очи в очи

Когато флиртуване, опитайте се поддържате зрителния контакт – поне 7 секунди очи в очи ще окажат невероятен ефект върху мъжкия интерес към вас. След което бихте могли да се усмихнете и да отметнете поглед встрани. Тази последователност може да повтаряте 5-10 пъти на всеки час,

2. Усмивката

Най-важното нещо в общуването. Никой не харесва намръщени и недоволни хора. Усмивката предразполага и кара събеседника също да се усмихва. Психолозите споделят, че именно усмивката прави жената привлекателна, а мъжа обезоръжен. Тя е и знак на дружелюбност, откритост и радост. Усмихвайте се възможно най-често, дори след всяка фраза.

3. Бъдете себе си

За да бъдете себе трябва да изграете себе си. Не копирайте никоя друга, тъй като лесно се усеща и буди подозрения. Бъдете себе на всяка цена. Това ще ви направи открита и лесно ще грабнете доверието му.

4. Внимавайте какво говори той

Слушайте внимателно всичко, което той казва. Накарайте го на мисли, че всичко което казва интересува и вас. Това не е само гъделичкане на неговото его, но и един прекрасен начин да го накарате да се чувства значим.
5. Положението на главата. .

Наклона на главата показва че вие сте предразположена да флиртувате. Дори и той да не го знае, определено ще разбере посланието ви, накланяйки загадъчно глава встрани.

6. Красота

Облечете подходящи дрехи, нова прически може би, лек грим. Наконтете се така, че да се харесате. Дори и да имате известни притеснения относно вашата външност, повторете си наум, че вие найстина сте красива и изглеждате зашеметяващо.

7. Нежни устни.

Нежните, алени устни са символ на сексуалнот и не може да останат незабелязани от мъжа. Не ви е необходимо дори червило, достатъчноо е да нанесете например балсам за устни, за да придадете това излъчяване на устните си. Не забравяйте, че той ще следи устните ви, не само когато говорите – те означават много във фантазийте на мъжа.

8. Крак върху крак

Непременно поставете крак върху крак. Това означава едва ли не прикритост, но провокира желанието на мъжа да види повече и повече.

9. Краката.

В никакъв случай не разкрачвайте краката си. Колкото и дълго да седите, сменяйте крак върху крак, но не оставайте в седнало положение с разтворени крака.

10. Мимики и жестове.
Използвайте мимики и жестове, но умерено, без да прекалявате. Тази артистичност обикновено се вписва добре, но в приемливи граници.

Няма коментари: