събота, 18 септември 2010 г.

Как да си върнете желания мъж?

Отношенията между хората са толкова крехки като кристална ваза. Във всеки момент те могат да се променят и от най-днебната и елементарна, съвсем незначителна подробност. Причините за раздялата могат да бъдат съвсем различни – друга жена, промяна в характерите и какво ли още не. И ако в този неприятен момент на раздяла имаше един магьосник, които с вълшебна пръчица да промени всичко, разбира се във ваша полза, то би било чудесно, но за съжаление такъв е живота, където вълшебствата трабва да ги създаваме сами и да бъдем уверени в нашия успех.
И ето, колкотo и неприятен да е този момент – той си тръгва. Какво да направите, как да подходите? Ето няколко практични съвета, в които трябва да се вслушате, за да върнете обратно шелания мъж.
Успокойте се.
На никого не се харесват хора, пълни с отрицателни емоции и чувства. И колкото и добронамерени да сте, вие определено преминавате границата в изблик на гняв и емоционална неставилност, вследствие на вашата раздяла. Ако е необходимо дори посетете психолог, запишете се на някаквъ спорт, за да осободите по-бързо насъбраното напрежение и наблегнете на консумациата на плодове и зеленчуци, успоителни чайове и здрав сън.
Не губете време
Не бива да отлагате действията си във времето. Не става въпрос да прибързвате, но нен губете време в чудене и размишления. Действайте колкото е възможно по-скоро.
Вие не трябва да си го върнете, а трябва да започнете всичко от начало с него
Колко по здрава би била една къща, ако се построи от кота нула, отколкото постоянно да се доправя, преправя за отстраняване на пукнатините. Разберете че той трябва да ви види в съвършенно нова светлина, променена, по-красива, по-мила, и привлекална, затова започнете от:
Цялостна промяна на вашата външност
Сменете прическата си, колкото по-неузнаваема сте, толкова по-добре. Изберете нов стил на обличане, нов парфюм, нов грим. Променете вашия имидж. Направете себе си, жената по която се обръща всеки срещнат мъж на улицата.
Увеличете контактите си
Контактувайте с възможно повече мъже, заинтригувайте ги, но не допускайте до себе си никого. И ако тези мъже са от обкръжението на вашия мъж, то тогава успеха ви е почти гарантиран. Направете така, че той да разбере, че сте се превърнали в желана, но недостъпна за останалите мъже жена. Това определено ще има невероятен ефект върху него, поради простата причина, че мъжете не разсъждават, а действат импулсивно, когато става въпрос за вътрешно его, самочувствие, сексуални инстинкти.
Потърсете оценка от ваши приятелки
Разбере какво мислят околните за вас, дали гледат на промяната ви положително и ако това е така, продължете в същия дух. В никакъв случай обаче не разчитайте да приятелките си, че ще ви разберат. Те по-скоро биха застанали на ваша страна и биха заклеймили желания от вас мъж, така че той да стане още по-черен в очите ви.

Няма коментари: