събота, 18 септември 2010 г.

Интимно,даже горещо...!!!

Кой е най-добрият сапун

Сапунът е един от продуктите, които използваме най-често. Всяка жена обича да избира приятен аромат или се изкушава да опита нещо различно, по-полезно за кожата. Кой вариант, обаче е най-добър - класическия, течния (душ гел) или скраб за тяло? Истината е, че когато става дума за грижа за кожата, всеки от трите варианта има своите предимства и недостатъци. Така че, трябва да откриете, кой е най-подходящ за вас.

Преди да изберете, трябва да знаете, че повечето сапуни са добри за тялото, но не се препоръчва да се използват върху лицето. За лицето, използвайте подходящи за тази цел продукти, за да не рискувате прекомерно изсушаване на кожата и дори възпаление.

Класически сапун

Класическият сапун е най-вероятния избор. Едва ли има баня, в която да не може да се открие поне един вариант. Класическите сапуни са подходящи само за кожата на тялото, твърде силни са, за да се използват върху лицето. Когато купувате обикновен сапун, погледнете съдържанието и избягвайте тези, които съдържат твърде много изкуствени съставки и силни ароматизатори.

Хората с чувствителна кожа, по добре да използват сапуни на билкова основа или такива без изкуствени оцветители и ароматизатори.

Когато използвате един сапун, имайте предвид, че той трябва да почиства добре кожата, без обаче да я изсушава.

Течен сапун

Добрите течни сапуни (или гелове) имат способността да задържат повече от 30 % от естествената влага на кожата. Това е голям плюс за сухата кожа. Душ геловете, освен това, имат и по-ниско ниво на pH, в сравнение с обикновените сапуни, което значи, че са по-нежни за кожата.

Можете да откриете и течни сапуни, които са достатъчно щадящи, за да бъдат подходящи за всички типове кожа и всички възрасти (включително и за деца). Можете да купите душ гел с аромат, който ви е приятен или да експериментирате с различни – от фини аромати, напомнящи любимия парфюм, до цветни и плодови такива.

Скрабове за тяло

Скрабовете за тяло са предназначени нежно да ексфолират кожата, като я почистват и премахват мъртвите клетки от повърхността й. Така я освежават и заздравяват. Повечето от тях съдържат фино стрити твърди частици от естествени продукти – различни семена и ядки.

Скрабовете са изключително подходящи за мазната кожа, тъй като редовната им употреба предпазва порите от запушване и същевременно я хидратират. Често ексфолиращите продукти може да бъдат твърде агресивни за чувствителната кожа.
Красив бюст
Красив, здрав, стегнат, с нежна гладка кожа... За такъв бюст мечтае всяка жена, нали красивите гърди са предмет на възхищение и обожание от страна на представителите на силния пол. Но не е достатъчно само да се мечтае, трябва да се положат усилия да се превърнат мечтите в реалност. Всяка жена е способна да се постарае, бюстът и да е в най-добрата си форма. С помощта на специална гимнастика може да се коригира формата на бюста, а в някой случаи даже да се промени размера! За това не е необходимо много: ежедневно да отделяме на тялото си 1-2 часа, и така ще му върнем младостта и красотата.
Масажът е един от най-ефективните методи за да съхраните кожата си гладка и еластична. Той подобрява кръвообращението, нормализира обмяната на веществата. Освен това в повечето магазини за козметика има голям избор специални кремове и лосиони със стягащ ефект за областта на деколтето и гърдите. В съчетание с масаж използването на такива козметични продукти ще има благоприятен ефект.
Също така се препоръчва и аква- или хидромасаж - воден масаж. Водата има меко, щадящо действие върху кожата, повишава тонуса на мускулите. В домашни условия хидромасаж може да се прави, като се използва струя вода, компреси, контрастен душ, вана или джакузи. Така или иначе ежедневно приемаме водни процедури, защо на не съчетаем полезното и приятното и да се погрижим за здравето и красотата на гърдите? А и тази процедура отнема само няколко минути, а резултатът няма да ви накара да чакате дълго. Като масажирате гърдите със струя вода, вие по този начин укрепвате мускулите, които поддържат бюста. Най-главното тук е процедурите да се правят редовно. Желателно е да се прави всяка сутрин. Само така ще постигнете резултати - мускулите на гърдите ще се стегнат, ще се подобри кръвообращението, ще се усили обмяната на веществата в клетките и тъканите, ще се обновят старите мъртви клетки.
А сега за техниката на масажа. Струята вода се насочва към гърдите, като предварително сте я регулирали. Тя не трябва да е прекалено силна, за да не травмира бюста, и не много слаба, защото в този случай няма да има ефект. Водата трябва да бъде с приятна за тялото температура. Правят се движения в кръг (минимум 10 във всяка посока), плавно се насочва струята отдолу нагоре, после към мишниците. Под гърдите и в областта на ребрата движенията трябва да са по-интензивни, защото точно тези зони отговарят за височината на бюста. Кожата около зърната на гърдите трябва да се предпазва, защото тя е най-чувствителна и нежна. Продължителността на процедурата трябва да е около 8-10 мин, след което трябва да се подсушите с кърпа и да нанесете върху гърдите си специален крем за корекция на бюста или просто добър подхранващ крем.
Не по-малко ефективен е масажът с разсеяна струя вода. Той се различава с това, че има по-интензивно въздействие върху кожата, стимулира нервните окончания и повишава чувствителността на гърдите. Изпълнява се с леки кръгови движения, като струята вода се движи от ребрата до раменете и областта на деколтето. Продължителността на тази процедура е 15-20 мин. След това трябва още малко да постоите под душа, да се подсушите с мека кърпа и да нанесете подхранващ крем.

Много добър резултат за поддържането на гърдите във великолепна форма се получава с обливане със студена вода. Полезен е и контрастния душ, т.е. редуване на студен и горещ душ. Горещата струя вода почиства кожата, разтваря порите, отпуска мускулите, а в това време студеният душ оказва стимулиращо действие, засилва циркулацията на кръвта и повишава тонуса на мускулите.

Широко известна е ползата на морската вода за поддържане на фигурата. За да си направите сеанс на масаж с морска вода не е задължително да пътувате към морето. Може да си купите морска сол и да направите вана (100г морска сол на 1л вода). По време на приемане на ваната, внимателно масажирайте гърдите си с кръгови движения - без да натискате.

Как правилно да си направим вана

Преди ваната минете през душа, който не само ще измие потта и мръсотията, но и ще разшири кръвоносните ви съдове, ще отпусне мускулите.
Дългия престой във ваната натоварва сърцето другите органи на кръвообращението, при това е вредно за кожата. Затова престоя във ваната трябва да е не повече от 15-20 мин. Водата не трябва да бъде много гореща, защото това е вредно за организма ви и изморително за вас.
След приемането на вана се препоръчва измиване под душа, за да се измият остатъците сапун, шампоан, рогови частици. Накрая се изплакнете с топла или хладка вода, за да се затворят порите.
За да се избегне изсушаването и беленето на кожата след вана намажете тялото си с крем или мляко за тяло, след което кожата ви ще бъде гладка и еластична.
Много е полезно във ваната да се добавят билкови отвари, морска сол, натурални продукти (мед, прясно мляко и др.). Тези вани действат заздравяващо и тонизиращо на организма, регулират обмяната на веществата, почистват, омекотяват кожата, правят я мека и гладка. При това някои вани успокояват нервната система и подобряват съня.
Вана с хвойна
1ч.ч. хвойна се залива с 2л. вряла вода, оставя се за 2ч в термос, прецежда се и се излива във ваната (30-35градуса). Приятната ароматна вана премахва умората, успокоява нервната система.
Вана “Полски нектар”
Смесват се в равни части билките мента, пелин, обикновен равнец, живовляк. 1ч.ч. от сместа се залива с 2л вряла вода. Вари се 5мин на слаб огън, изчаква се да изстине, прецежда се и се излива във ваната. Тази целебна ароматна вана ободрява, освежава, тонизира.
Солна вана
Във ваната се добавят 250-500г морска сол. Тази вана ободрява и подобрява самочувствието.
Вана, която изглажда кожата
В топлата вана се излива прецедена гъста отвара от овесени ядки и 2с.л. екстракт от хвойна. След процедурата кожата се намазва с подхранващ крем или мляко за тяло.
Ваната на Клеопатра
Полезно действа на кожата и вътрешните органи. Загрява се 1л прясно мляко, но без да кипва. А в друг съд на водна баня – чаша мед. Меда се разтваря в прясното мляко. Добавят се 2с.л. бадемово, 1ч.л. розово масло или зехтин. След тази вана кожата става нежна и гладка.
Вана “Приятни сънища”
Много полезна за здравето е вана с добавянето на отвара от лайка, липов цвят, мента, корен валериан. Тя се прави вечер преди сън. Подмладява кожата, успокоява нервната система, подобрява съня. След като се наспите, ще се събудите бодри и свежи.

7 начина да го накарате никога да не ви забрави

Мъжете имат “списъци” - гласни или негласни, осъзнати или неосъзнати – все едно. Вероятно ви се е случавало да попаднате с списъка “Жена, която никога повече няма да видя”. Въпреки, че това зависи предимно от него, вие бихте могли да манипулирате всяко негово действие и решение.
1. Едва ли ще имате възможността да се погрижите да декорацията, осветлението, музиката или останалите подробности, за да бъде секса между вас “като на кино”, особено ако това е една от първите ви срещи. Погрижете се за собствената си визия и излъчване – секси бельо, парфюм, грим, прическа. Отделете повече време за личната си хигиена, от зъбите до обезкосмяването, защото това няма да остане незабелязано.
2. Постарайте се увертюрата да продължи колкото се може по-дълго време. Ако играта с разсъбличането се окаже недостатъчна, накарайте го да се остави във ваши ръце и изиграйте ролята си на масажистка. Бъдете внимателна, нежна и изобретателна. Степенувайте ерогенните зони на мъжа и не се втурвайте направо към мъжкото му его.
3. Задължителен елемент са стенанията, защото това ще го насърчи още повече и ще го накара да разбере, че той е “най-добрия” любовник. В никакъв случай не пренебрегвайте гъделичкането на мъжкото му его. Мъжете не само искат, но и вярват, че са най-добрите любовници.
4. Не бъдете прекалено настъпателна, защото това може да го притесни и да обърка всичко. Той е човека с повече опит от двама ви. Поне в това трябва да вярва.
5. Забравете задръжките. Когато сте във вихара на секса не се правете на монахиня, а проявете изобретателност и освободеност. Опита разбира се има значение, но дори и да нямате необходимия “професионален стаж” не се двуомете да му дадете онова, което той иска.
6. Помогнете си да стигнете до еякулация. Изследвания доказват, че това е сто процентово доказателство за мъжа, че е перфектен любовник
7. Не се дразнето от фразата “Как беше?” .Когато всичко приключи, го накарате да повярва, че той е най-добрия. Кажете му, че е невероятен.

Забележете колко елементарни създания са мъжете, винаги трябва да ги лъскаете, да им угаждате, да правите жертви. Е, поне се поддават на манипулации. И колкото и грозно да звучи това, то е истина. Въпроса е какво искате вие, и в крайна сметка какво ще получите.

Игрите в секса

Един от най-добрите средства за разпалване на страстта в секса е разиграването на роли. Различните сценки се харесват предимно на жените или на мъжете, а защо не и на двамата. Изберете тези роли, които ще допаднат и на двама ви. Повярвайте ми, това определено ще има ефект върху вашия сексуален живот.
Насилник и жертва.
Тази сексуална игра определено ще се хареса на по-разкрепостените двойки, на които садо-мазохистичните елементи в секса им доставят удоволствие. За тези роли не са ви необходими специални костюми или реквизити. Достатъчно е просто да се настроите на тази вълна и започнете играта.
Фотограф и модел.
Да. Съзнанието ви определено ще бъде насочено към предстоящия секс. Опитайте се колкото е възможно по-дълго време да продължи играта със снимки, различни пози при снимането, флиртуване и закачки.
Медицинска сестра и пациент
Един невероятен сюжет за достигане на максимално удовлетворение. Набавете си необходимите реквизити и костюми. Започнете с основен преглед на пациента (пациентката) и не пропускайте да диагностицирате всяка точка от тялото на пациента (пациентката).
Проститутка и клиент.
Роли, при които не бива да имате никакви задръжки. Клиента си плаща и би трябвало да получи всичко, за което си е платил. Постарайте се да изиграете ролите си от начало до край, включително момента на договаряне и плащане.
Съвети на сексолога:
1. Обърнете специално внимание на костюмите и реквизитите, защото те придават атмосфера и настроение.
2. Не се притеснявайте, ако при вас нещата не се получат като на филм. Опитайте нови роли и сцени.
3. Вашата сцена не е филм, а реалност. Обръщайте повече внимание на разговорите и действията, които биха ви възбудили и биха допринесли за покачване на адреналина.
4. Не злоупотребявайте с ролите в сексуалната игра. Разменяйте си ролите. Не бива винаги единия да бъде пациента, а другия лекаря.
5. Не приемайте сексуалните игри с извращение и в кавички. Опитайте, колкото и резервирани да сте към това. Ако след няколко опита това не ви се харесва, не го правете. Но ако партньора ви предложи такава игра, повярвайте ми, си заслужава да опитате.

Интимните прически на мъжете

Историята на модата познава много излишества, които с течение на времето са се оказали нелепи или даже непривлекателни. Окосмяването по лицето и тялото в различни времена от човешкото развитие се е приемало или не положително или отрицателно. Така например в древен Египет съществувал култ към гладкото, лишено от окосмяване лице и тяло и то не само при жените, но и при мъжете. Типична черта на славяните пък била дългата брада и мустаците. Това се възприемало като признак за мъжественост и сила.
Съвременната мода е изключително демократична. Сега не съществуват строги правила, кой как да изглежда. Визията е личен избор и все по-незначително е мнението на околните и обществото. Още повече когато една тенденцията се възприеме за модерна.
Мъжете все повече обръщат внимание на външния си вид - релефно тяло, окосмяване и прочее. На пазара са налице не по-малко козметични продукти за мъже от тези, предназначени за жени. Според статистиката 5 % от мъжете посещават салони за красота с цел обезкосмяване, маникюр, тонизиране на кожата и др. Интимните подстрижки се появиха едва ли не в началото на 90-те години, когато се оказа модерно мъжете да обезкосмяват не само подмишниците си, но и гърдите и интимните си части. Това се възприе едва ли не като част от личната хигиена на мъжа. Мъжете се доверят не само на козметичните салони, но и на съпругите и приятелките си. Така близо 15 % от мъжете на възраст между 35 и 45 г. редовно обезкосмяват тялото си и още по голямото доказателство за мъжката еманципация - 65 % от мъжете на възраст до 35 г. редовно обезкосмяват една или друга част от тялото си. В интимен план правилната форма на окосмяването би могла да придаде по добра пропорционалност на мъжкото достойнство, че дори и да добави няколко зрителни сантиметри. Интимните прически се приемат изключително добре дори в съпружеските двойки, където властва рутината и еднообразието.

Какъв любовник е той?

Колекционер
Този тип мъже „води дневник” на своите сексуални подвизи. Много скоро след поредното му завоевание във ваше лице, ще усетите промяната в него - той вероятно е срещнал любовта на живота си след вас, или при него се е върнала бившата му любовница. Внимавайте с този тип мъже. Той е страстен и всеотдаен. Той може да изглежда за вас идеалния любовник, но той е прекалено непостоянен и несериозен.
Нищожен любовник
Този тип мъже са в състояние да ви омаят за цял живот. Той е абсолютен романтик, той е човека, които ще ви води на срещи и развлечения. С него едва ли ще изкарате дори и една пълноценна нощ. Той е егоист в леглото и непременно ще се окаже, че има или важна среща на следващия ден или някакъв друг неотложен ангажимент. Този тип мъже са чистоплътни до съвършенство.
Агресивен любовник
Този тип мъже с право могат да се нарекат сексуални машини. Той е страстен и енергичен в леглото. Той е абсолютно уверен в своето „майсторство” да задоволи всяка жена. Той познава до съвършенство вашите ерогенни зони и е в състояние да ви отведе извън пределите на седмото небе. Той би искал жената да му е подвластна както в живота, така и в леглото. Той никога няма да ви позволи да проявите инициатива в леглото.
Пасивен любовник
Той никога няма да направи първата стъпка за секс. Това е мъжа, с когото трябва да бъдете инициативна. Той обаче може да ви поднесе редица изненади. И стига да го накарате да бъде уверен в себе си, той може да ви донесе наслада и удовлетворение.
Приказлив ухажор
Това е мъжа, който може да донесе от три кладенци вода. Той използва високопарни думи и често пъти е страшно остроумен и забавен. Той обаче си е тръгнал още преди да свали презерватива си. В леглото той е толкова романтичен и всеотдаен, че направо няма да повярвате, но той едва ли има намерение отново да се срещне с вас.
Чувствителния любовник
За този тип мъже в леглото всичко е важно. Той може отдели достатъчно време, за да масажира гърба ви или други части на тялото. За него жената равностоен партньор. Той вероятно е малко старомоден, но той е от хората, които могат да ви предложат и помощ, и съчувствие, и разбиране.

Избора на мъж – елементарно

Когато се купува кон, важно е да се проверят неговите зъби. Здравите зъби на коня говорят за здрав кон. За съжаление при избора на мъж такава практика със зъбите не е често срещана. Не че личната хигиена няма значение – напротив – личната хигиена е от първостепенно значение.
Погрешно е схващането, че големия нос е правопропорционален на размера на мъжкото достойнство. Размера на носа няма отношение нито към размера на мъжкия атрибут, нито към неговото функциониране, енергичност и опит.
Ако смятате, че мъжа, които винаги е център на вниманието, отличава се със своята шеговитост и дар слово, е същия активен и енергичен в леглото, определено грешите. Добрия любовник едва ли може да се познае по тази черта. По скоро този тип мъже са егоисти и за тях най-точното определение би било „нарцис”.
Как да познаете добрия любовник ли? Елементарно! Не бихте могли да разберете без да проверите това. Колкото и наивно да звучи, това е самата истина.

Приятелство ... или секс ?

Дали най-добрия ни приятел трябва да се превърне в наш партньор или нещо повече – това е въпрос, който терзае много жени.
Да, идеалния вариант за развитието на вашите взаимоотношения е именно това. Но преди да направите каквото и да било, трябва да имате в предвид следните предимства и недостатъци такава връзка.
И жените и мъжете избягват най-добрия приятел да се превърне в техен партньор. Възможността от раздяла след споделената близост е много вероятно. Ако все пак сте решили да изберете този сценарии е необходимо да бъдете откровени и искрени с него.
1. Секс без ограничения.
Стъпката към интимна близост с най-добрия приятел ще ви разкрие нова посока на вашите отношения. Колкото и приемлива и нормална да ви изглежда една такава връзка, имайте предвид че в девет от десет случая тя завършва с раздяла.
2. Удобство и комфорт
Предимството, че вашия най-добър приятел е и ваш партньор, ви дава предимството да бъдете заедно винаги и постоянно или тогава, когато вие решите. Бихте могли да споделяте и преживявате всичко заедно и на момента.
3. Недостатътък
Прекалената близост с човека, с когото сте свикнали да споделяте, да ви разбира и съчувства може да го превърне в съвсем различен човек, това вероятно ще ви разочарова и би могло да доведе до преустановяване на вашите отношения – загубата на най-добрия си приятел и ваш партньор.
4. Предимство
Приказка с щастлив край. Това разбира се е най-чудесния и прекрасен вариант за вас – вашия най-добър приятел и ваш партньор да се окаже мъжа на вашия живот. Колкото и противоречива да е статистиката в това отношение, аз смятам, че си заслужава да опитате, така че дерзайте !

Как да победим любовницата - 6 прости правила !

И все пак, когато вашия съпруг е кривнал в неправилната посока, не губете надежда, че всичко е загубено. Запазете самообладание и не правете никакви прибързани и необмислени постъпки.
1. Дори при първите ваши съмнения за това, че той има любовница трябва да вземете мерки. Не губете време и реагирайте възможно най-бързо.

2. Не показвайте съмненията си пред него. Не вдигайте скандали. Не крещете. Бъдете себе си и се правете, че нищо не се е случило.

3. Постарайте се, чрез приятели той да разбере за ваши успехи в работата и кариерата.

4. Сменете имиджа си – нова визия, нова прическа, нов грим, нов парфюм. Направете така, че да изглеждате желана в очите на всички около вас.

5. Направете така, че да се появят служебни ангажименти вечер или в почивни дни – семинари, обучения, конференции. Провокирайте чувството за собственост у мъжа.

6. Постарайте се, ваши колеги и приятели (предимно мъже) да ви търсят по телефона в извънработно време, когато около вас е съпруга ви. Разговаряйте пред него, смейте се, бъдете забавна и остроумна.

В секса мъжете са най-дейни сутрин, а жените вечер !

Мъжете и жените са коренно различни по отношение на сексуалните възприятия. Ако трябва да ги оприличим, то най-точното олицетворение на мъжката сексуалност би било газираната напитка, която след отварянето си бързо изхвърча и за броени секунди буквално се изпразва от съдържанието си. Женската сексуалност е по-скоро ароматизирана свещ, която трябва да се запали, която гори бавно и пламенно с мъждукаща светлина и още по-бавно изгасва.
Факт е, че 37 % от мъжете мислят за секс на всеки 30 мин, докато само 11 % от жените си мислят същото толкова често. Интересен е факта, че при мъжете тестостеронът постъпва в кръвта 5 - 7 пъти на ден, като най-голямо количество от него се произвежда към 6 сутринта. И вечер, когато женските хормони се нуждаят от секс, то мъжкия тестостерон намалява с до 30 %.
Жени, как да елиминирате тази времева разлика за постигане на оптимални резултати? Знаете предполагам, че на кокошките - носачки нощем се оставя светната лампа, за да си мислят, че е ден и да снасят повече яйца. Но нямам в предвид да приспиват мъжете си към 18 часа и да ги събуждате в 22, като им обяснявате, че е 6 сутринта и че нивото на тестостерон им се е повишил.
- Помнете, че когато жената иска секс й е нужда причина, а на мъжа място, така, че при всички положения бихте могли да разчитате на мъжа за поддържане на инициатива, стига да му осигурите ... място
- Оставете мъжа да бъде инициативен, мъжете обичат да са лидери, да ръководят играта
- Създайте романтична атмосфера, това ще направи мигновена асоциация за секс и тогава вашата единствена задача ще бъде да се наслаждавате
- Говорете му нежни думи, е, ако трябва и мръсни - мъжете обожават жените да им обясняват как ще им вземат акъла в леглото.
- Винаги бъдете различна - мъжете обичат разнообразието, постарайте се винаги да ви вижда в нова и различна светлина.

Няма коментари: