събота, 18 септември 2010 г.

Мъжете и техните сексуални пристрастия според знаците на зодиака


Влиянието на звездите оказва влияние на нашата съдба, характер, взаимоотношението ни с околните и разбира се на нашите сексуални пристрастия.

Знака на зодиака не е единствения ключ към психиката на мъжете. В неговия индивидуален хороскоп влияе местоположението на планетите и звездите. Ето как изглежда вашия избранник в изследване на руски астролози, категоризирали типовете мъже в три групи:

Мъж, подвластен на Луната (характерно за зодия Рак, Козирог и Телец)

Лунния мъж не би направил първата стъпка сам. Той ще излъчва флуиди, по всевъзможен начин ще направи така, че да разберете за неговите интимни намерения, но ще остави на вас да направите първата стъпка. Дори и по някакъв начин да се обърка човеца в пристъп на сексуално или духовно неудовлетворение да направи първата стъпка, то тя ще бъде толкова недодялана, че ако неговите флуиди не са се срещнали с вашите това ще бъде пълен провал. От друга страна той притежава силно изразени бащиснки чувства, разбира се колкото е възможно да притежава един мъж, но при всички положения значително по добре изразени в сравнение с останалите зодиакални знаци.

Лунния мъж е проникновен, мек и състрадателен. Той разбира жените, така както те разбират себе си. Те често критикуват останалите представители на силния пол, че се държат грубо и ароганстно с жените. Този тип мъже, колкото и да са състрадателни, те определено “висят” на шиятта на своята избранница, без това да нарушава по никакъв начин тяхната духовна уравновесеност.

В леглото с този тип мъже е изключително приятно, особено ако жената има лесбийски наклоности. По нежен и емоционален партньор едва ли бихте могли да намерите.

Слънце (характерно за лъв и овен)

Слънчевия мъж постоянно устрайва на своята избранница празници – подаръци, фойерверки, изненади и прочее. Но правейки това, той всъчност го прави за себе си, ане за вас, любувайки се на своята красота и според него силно развито въображение. Той доставя пълно удоволствие на жената, но преди всичко заради себе си. В леглото той не е толкова активен, защото цялата му енергия отива за шоу – най-характерния белег на слънчевия тип мъже. Съжителството с този тип мъже е възможно, само ако успеете да се настроите на неговата вълна от душевен подем. Той трудно може да ви разбере или да бъде съпричастен, по-скоро е раздразнителен към вашиете душевни терзания и проблеми. И разбира се той никога не би се оплаквал, защото предпочита да страда сам, без никой да разбере за това.

Той се увлича по светските жени, които са за шоуто и които биха могли да му донесат радост и удовлетвореност.

Няма коментари: