понеделник, 22 ноември 2010 г.

Секс по време на цикъл

Сексът по време на менструация. Различно.
Секс по време на цикъл Наскоро попаднах на един много впечатляващ филм. Казвам впечатляващ, защото това основното, което се случва със зрителя. Носи европейското име „Анатомия на ада” и е с няколко награди. Главният герой е Роко Сифреди. За непросветените това е титанът на порно индустрията. Почти всеки хубав порно филм е с негово участие.

Този филм обаче не е порно. Пак има секс и ясно показани полови органи, но сексът не е представен просто във функцията си на удоволствие и забавление. А в онази по-различната, когато това е начин, чрез който да се сближиш с някого, да разбереш какво иска, да го опознаеш, дори да го спасиш. Магическото чувство, че си едно цяло с този човек. Този тип общуване вероятно си има някакво научно обоснование, но то не е важно. Важното е, че това усещане е изключително важно за една връзка и когато сексът стане просто ей така без специалното, връзката започва да се губи или се променя. Стимулирането на този тип усещане и случването му могат да бъдат предизвикани със митологичната ситуация на на „нечистата” жена. Последното в рамките на шегата. 

Ако оставим на страна шокиращото във филма, остава сексът по време на цикъл. Когато жената е най-уязвима, когато предразполагането е всичко. Получаваш нея и себе си в това общуване.

Всички знаем, че сексът тогава е успокояващ и в този смисъл полезен. Въпросът е хубаво ли е и с кого?

Първо и много важно – Да, хубаво е. Просто го направи, когато не е толкова силно кръвотечението. В банята е най удобно и за тебе и за него, особено ако ви е за първи път. Иначе ти трябват хавлия и мокри кърпички – наблизо.

Той – добре би било да можеш да се отпуснеш и да споделиш този момент с него. Така че Той е онзи, с когото искаш повече от едва вечер заедно, поне.
Най-хубавото е, че ако получиш оргазъм, кръвта ще намалее, дори може да спре.

Помни, че може да забременееш. Шансът е много малък, но съществува. Няма нужда да споменаваме, че се пренасят болести, като ХИВ и всички други, за които се сетиш.

Това е момент, в които сетивата са изключително чувствителни и докосването, може да бъде всичко. Не го пропускай.

Няма коментари: