понеделник, 22 ноември 2010 г.

За и против секса с приятели

Приятелството между мъжа и жената рано или късно завършва под завивките. Разбира се, това не винаги се случва, но според статистиката е доста често явление.
За и против секса с приятели Дали добрите приятелски отношения се развалят в интимната атмосфера? Безспорна полза е сексът без ограничения. Най-очевидното предимство са откритите ви отношения. Имате сексуален партньор, в който не търсите емоционалната страна. Това е възможно само, ако двамата партньори са честни един с друг и не таят скрити чувства.

В девет от десет от случаите приятелският секс остава еднократен, ако жената не се опита да превърне мъжа в свой сериозен партньор в живота. Тази ситуация е удобна, тъй като може лесно да пропусне междинния етап на флирта. Не е нужно да каните на кафе или вечеря или да купувате подаръци, опитвайки се да отгатнете какво харесва той или тя. Всичко вече е ясно и известно, защото вече си знаете слабостите. Недостатъци също не липсват. Възможно е един от двамата да започне да мечтае за по- сериозни отношения. И когато това желание не е взаимно, се появяват проблемите.

Най-лошият сценарий е краят на приятелството.
Да балансирате на ръба между приятелството и любовта е опасно. Щастливият край се случва рядко, тъй като романтичните чувства невинаги бликват и от двете страни. Въпреки това, сексът винаги може да се превърне в нещо сериозно, в солидна основа приятелство, взаимно разбирателство, а защо не и за нещо повече.

Няма коментари: