вторник, 5 октомври 2010 г.

Дяволи предизвикват катастрофи

Дяволи предизвикват катастрофи
В началото на 80-те години на миналия век между новозеландските градове Уелингтън и Оукланд била построена скоростна магистрала. Но местните жители й се радвали кратко време - в продължение на година там катастрофирали 97 автомобили.
Две трети от инцидентите станали при крайпетен камък №111. Потърпевшите разказвали едно и също - когато колата приближавала до споменатия камък, невидима сила я избутвала настрани и те не успявали да овладеят положението, разказва в. "Телеграф".
Според някои учени причината за странните катастрофи е мощно подземно електромагнитно излъчване. Но съвременната апаратура не го регистрира.
Други специалисти твърдят, че виновник за инцидентите е гравитационното поле - в участъка при крайпътен камък 111 то навярно е силно.
Новозеландският екзорсист Никълъс Рандъл, който е спец по прогонване на зли сили, демони и духове, обаче предполага, че на това място вилнеят дяволи, които замъгляват сънзанието на шофьорите и предизвикват катастрофите.
Един от пострадалите потвърждава хипотезата му. Минути преди да почине, той споделил следното: "Карах си спокойно по магистралата, времето бе слънчево и топло. Изведнъж пред колата се появиха бели размазани петна. Изпитах огромно желание да се врежа в тях. Атакувах ги, усетих страхотна болка, пропаднах в черна пропаст и се "събудих" в болницата".
Рандън извършил специален обряд за "извиване ръцете на дяволите". От тогава досега край проклетия камък не е катастрофирал нито един автомобил.

Няма коментари: