вторник, 5 октомври 2010 г.

Диляна Попова: Предпочитам секс за една нощ, пред френска любов

Диляна Попова: Предпочитам секс за една нощ, пред френска любов


Диляна Попова работи като модел от 19-годишна. Красавицата от село Гулянци днес е дипломирана дизайнерка и има собствена модна къща.

Звездата на Диляна изгрява, когато агенция „Ексграунд” я открива и я кани за участие в най-елитния тогава конкурс „Супермодел на България”, където тя печели 4 награди! Следват шеметна кариера и ангажименти в Южна Корея, Италия, Турция, Франция, Щатите…
Снима се в много известни реклами, а дебюта й в игралното кино е с филма „Love net”. Преди няколко дни се появи и на корицата на мъжката Библия Playboy.

Личният живот на синеоката красавица е толкова пъстър и буен, колкото и професионалният. Преди няколко години Диляна имаше дълга и страстна връзка с певеца Дичо. После пътищата на двамата се разделиха, като моделката призна, че той я е изоставил. След това Диляна известно време беше с рали състезателя Жоро Танев. Свързваха я и с Жоро Главата, както и с ъндърграунд боса Христофорос Аманатидис - Таки. Самата топмоделка твърди, че няма нова любов.
*Диляна Попова Love.net
- С какво запомни първия мъж в живота си?
- Беше гадже от Гулянци, с когото ходех 6-7 години. Имах няколко „първи пъти”, защото стана малко по-трудно. Сега вече съм наясно с това, което искам от силния пол.

- Разкажи твой скъп спомен от връзката си с Дичо.
- В леглото най-често при нас имаше и трети – Снупи, померански шпиц, който ни наблюдаваше с интерес. Това обаче ме изнервяше и се налагаше да ставам и да го занасям в другата стая.

- Най-невероятни места, на които не би отказала да правиш секс?
- Нямам нищо против да правя секс върху пералня, в пещера, в кухня, на строеж... /Смее се – б. а./
*Снимки Playboy
- Какво не приемаш в секса?
- По-склонна съм да правя секс за една вечер вместо само “френска любов”. Нежните ласки са за най-близкия човек.

- А какво най-много те възбужда?
- Възбужда ме начинът, по който ме докосват. Обожавам уханието на сапун, готин парфюм и мъжки феромони.

- Твоята нереализирана сексуална фантазия?
- Всеки мъж рано или късно иска жената да може да готви и да го гледа. Затова съм решила – ще стана и домакиня!

- Какви са маниите на Диляна Попова?
- Имам слабост към всички красиви вещи. Често купувам неща, които нямат особено предназначение, просто защото са много красиви. Моите мании са свързани най-вече с дрехите, но предпочитам да ги правя сама - да шия повече дори, отколкото да пазарувам. Животните - кучетата и котките, също са ми някаква мания - имам си и котки, и кучета...
*Снимки Максим

Няма коментари: