неделя, 17 октомври 2010 г.

От какво се дразнят различните зодии

ОВЕН
Вие сте непостоянни, нетърпеливи и много раздразнителни. Препускате стремглаво с идеята да завоювате света, затова правите всичко бързо, а ако нещо не се получава, започвате да се сърдите, не си намирате място и излизате от кожата си. Не избухвайте за дреболии. Ако назначената среща пропадне или се отложи, не фучете, а превключете вниманието си върху нещо друго, по-добре се заемете с някаква спокойна, монотонна работа, която не изисква съсредоточеното ви внимание.
ТЕЛЕЦ
По характер вие сте спокоен, търпелив, тих човек, правите всичко без да бързате, методично. Привикнали сте да сдържате емоциите си, затова напрежението се трупа във вас постоянно, докато дойде моментът, в който сте готови да избухнете. Ако нещо ви безпокои, действайте веднага, без да трупате раздразнението вътре в себе си. Ако някойс нещо не ви харесва, не чакайте момента, когато ще сте толкова ядосан, че ще изречете в очите му такива неща, че после ще съжалявате за това. Кажете му за своите претенции, още когато започнете да се сърдите.
БЛИЗНАЦИ
Вие често сте напрегнати, загрижени сте за нещо, трябва ви съвсем малко и вече се чувствате мъченик. Най-често това са всякакви дреболии, заради тях обаче губите контрола над себе си и се превръщате в кълбо от нерви. Научете се да планирате живота си, за да го подредите. Предварително планирайте времето си. Преди лягане подреждайте целия си утрешен ден. Това ще ви помогне да намалите бремето на стреса и дори да се отпуснете, защото ще чувствате, че контролирате повечето ситуации и проблеми. Не се задълбочавайте в дреболиите, които ви безпокоят. Задайте си въпроса: струва ли си да се разстройвате заради тях?
РАК
Вие не можете да понасяте да ви подбутват, да ви карат да бързате. Трудно ви е да откажете каквото и да било на членовете на семейството си, както и на най-близките приятели. Времето не ви стига катастрофално, нещо не се получава – и в резултат вие се чувствате постоянно напрегнати. През цялото време сте длъжни с нещо някому. Опитайте се да си направите график на нещата, които трябва да свършите и строго се придържайте към него. Ще успеете да свършите повече и никой няма да ви гони за нищо. Ако все пак не успеете да направите нещо, не изпадайте в паника, кажете си: „И утре е ден!“. Научете се и да казвате „не“, когато ви молят за нещо, а времето явно не ви достига.
ЛЪВ
Вие сте твърде взискателни и когато някой постъпва не така, както ви се иска, се разстройвате за дълго време, а след това ставате нервни. Научете се да не притискате хората. Помислете за това, че и вие невинаги постъпвате така, както очакват от вас. При раздразнение най-добре ви действа природата, идете колкото може по-далеч от работното си място, ще се почувствате нов човек. За вас смяната на обстановката и хората около вас действа като санаториум.
ДЕВА
Трудно ви е да се отпуснете. Нужно ви е всичко да върви идеално като по часовник, а ако не е така, започвате да се разстройвате, самонавивате се и при най-малките спънки в работата. Подредете задачите си по важност, а след това използвайте таланта и енергията си за най-доброто им изпълнение. Освен това научете се трезво да преценявате проблемите си. Повярвайте, така скоро ще откриете, че много от тях се решават от само себе си или ги решават други вместо вас. Не сте незаменими, запомнете! А и често никой не забелязва саможертвите ви.

Няма коментари: