понеделник, 15 ноември 2010 г.

Секс с бившата?!

Секс с бившата?! На всеки му се налага понякога да мисли трикове как да прикотка бившия/бившата си отново под чаршафите. Някои твърдят, че това е в човешката природа. На тях може да им изглежда нормално, но има крехки създания, които едва ли някога ще проумеят, че сексът и чувствата не винаги вървят ръка за ръка - особено при мъжете. Те могат да правят секс с някоя мацка, само за да й докажат колко опит са натрупали през последната година. Идеята на всичко е да няма разбити сърца. В повечето случаи наранени биват онези, които са били зарязани и отново "повикани" за по "едно"... Наранени могат да се окажат и настоящите, уж нищо неподозиращи половинки и на двамата, а в най-лошия случай -всички! За да станете свидетели на подобна драма, трябва просто да натиснете зелената слушалка и да наберете номера на... "Бившата", след което настоящата да намери иначе така неумело прикритите доказателства и филмът, който сте си устроили, се превръща в хитов! За да не изглеждате слаб и в двата случая, приемете няколко съвета, които ще ви помогнат да останете "Тежкият" и в най-напечената ситуация.

1. Никога не й се обаждайте!

Това е знак на отчаяние, който показва, че вие сте заинтересован повече от тази „игричка”. Нека тя ви потърси. Част от предизвикателството да си легнеш с бившата е случайност на потенциална възможност с краен резултат – страхотен секс! А пред настоящата винаги можете да се оправдаете с "Тя ме потърси!". Ако е от по-разбраните - ще бъде наранена, но ще ви прости. Разбере ли обаче, че вие сте този, който е направил първата крачка и с "едно вадене" е навлязъл в две забранени територии - ще се насладите на чудесния й гръб.

2. Нека мине достатъчно време!

Дали ще спите с нея зависи от това през какви метаморфози е преминала връзката ви от началото до края. Ключов момент в една връзка е нейното начало. Още по-ключов се оказва обаче нейният край. Ето защо е много важно как точно е станала раздялата и кой е бил виновникът за осъществяването й. Ако е било прекъсване по взаимно съгласие, трябва да изчакате поне два месеца. Но ако е било от онези сълзливи и адски драматични преживавания - изчакайте поне година. Някои забравят по-бавно от други. А и да ви кажа, няма нищо по – страшно от бивша приятелка, която изпитва ярост към вас!

3. Не говорете за неща от "света на връзките"!

Дори случайно бъбрене за "старите времена" може да й даде някаква надежда за "together again?". За да не стават грешки, говорете повече за секс. Тези разговори подкрепят вашите намерения спрямо нея. А ако искате, изобщо не говорете! Просто правете секс!

Няма коментари: